Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daria

Fake kafeteria

Polecane posty

Gość Monika

Mnie ruszyl tekst.

Bo to jest fajnie napisane, tak czuc te zmeczenie: wchodzisz na kafe a tam tylke te male siury i male siury...

No ile mozna? Dziewczyna ma racje. :)

Gość Sexmaszyna

Jestem tu nowy więc nie ogarniam zbytnio co tu się dzieje .

Toż mogli by troszkę ubarwić i napisać DUŻE siury i mogli być też bardziej kreatywni dla kobiet :classic_wink:

Gość Monika

hahaha

WLASNIE!!!

Gość Sexmaszyna

Popisał bym jeszcze z Tobą ale poduszka mnie wzywa , wybacz . Dobranoc . 

Gość Monika

I bardzo dobrze. Moje WLASNIE to byla kropka nad i.

Dobranoc :)

Gość Gosc12313

Przecież wiadomo, ze posty o zbyt małych penisach, to hejty.

Poczytajcie najpierw sobie jaka jest międzynarodowa średnia długość penisa i jego grubość. Podpowiem 13,12 cm / 11,66 cm.

n = ponad 10000 mężczyzn 

Kobiety, ktore się tutaj wypowiadają to albo faceci, albo nigdy nie miały takich penisów w sobie. Jeśli nawet miały, statystycznie prawie nie istnieją.

Gość Gość

Kobiece fantazje :classic_ninja: te co miały duże penisy w sobie , to  podskakiwały  by że szczęścia jak by zobaczyli 5 cm hehe :classic_cool:

Gość Gość

3 godziny temu, Gość Gosc12313 napisał:

Przecież wiadomo, ze posty o zbyt małych penisach, to hejty.

Poczytajcie najpierw sobie jaka jest międzynarodowa średnia długość penisa i jego grubość. Podpowiem 13,12 cm / 11,66 cm.

n = ponad 10000 mężczyzn 

Kobiety, ktore się tutaj wypowiadają to albo faceci, albo nigdy nie miały takich penisów w sobie. Jeśli nawet miały, statystycznie prawie nie istnieją.

Frustratki, które wyżywają się za swoje niepowodzenia w życiu i nieudane związki z facetami, albo onaniści lat 15 😉 

Gość Kùtas wielgas 22 i pół

Ale mam z was bekę, przegrańcy z małymi kindybałkami :P

Gość Gość

Tylko nie pokazuj bo dopiero będziemy mieli bekę 🤣

Gość Gosia
5 godzin temu, Gość Kùtas wielgas 22 i pół napisał:

Ale mam z was bekę, przegrańcy z małymi kindybałkami 😛

A ja napisze coś od siebie co mnie spotkało. Na studiach poznałam przystojnego faceta. Zakochałam się w nim ale ponieważ nie dobraliśmy się w sexie wspólnie podjeliśmy decyzje o rozstaniu. On był moim trzecim mężczyzną który ze mną współżył. Jego członek miał tyle co moja cała dłoń a msm długie smukłe palce. Będzie razem ze 13-14cm. Kiedy leżałam pod nim i chwyciłam jego przyrodzenie wyrwało mi się żeby w końcu we mnie wszedł bo go chce poczuć. Niestety okazało się, że on już siedzi we mnie łechtaczka ociera sie o jego jądra. Słowo daje myślałam, że główką penisa mnie ociera a tu takie coś. Potem unikaliśmy się jakiś czas a następnie zerwaliśmy ze sobą. Kompletna porażka, chłopak musi mieć co w slipach nosić bo sex jest bardzo ważny a z przeciętną długością penisa nie da się osiągnąć irgazmu kobiecie. Obecny facet ma 16 cm długości i 12 obwodu tak twierdzi:) ale jest naprawde spoko i czuje jak wypełnia mnie całą oraz jego ruchy we mnie.

Gość Anka

Widocznie mialam wielkie szczescie, ze moi faceci mieli 19, 20 i 19 cm 😉 14 cm przeciez to jakis robaczek 😮

Gość Gośćon

Chciała byś żebym tym robaczkiem wjechał do środka , piszczała byś i sikała 

Gość Anka
Przed chwilą, Gość Gośćon napisał:

Chciała byś żebym tym robaczkiem wjechał do środka , piszczała byś i sikała 

Czy ty wogóle widziałeś piczkę na oczy;)? Czy tylko w lustrze na brodzie u siebie:))))

Gość Gość Gośćon
8 minut temu, Gość Anka napisał:

Czy ty wogóle widziałeś piczkę na oczy;)? Czy tylko w lustrze na brodzie u siebie:))))

Nie ale wiem, że chociaż mam 11 cm w długości to szarpałbym Cię jak Reksio szynkę.

Gość Gośćon
15 minut temu, Gość Anka napisał:

Twojej pewnie nie zobaczę w tym gąszczu , ale inne owszem widziałem i to nie jedną . Gotowa na ostre rrzniecie ? 

Gość Ala

Drogie Panie . Smutne jest to co piszecie o małych penisach , powiedźcie co ten biedny mężczyzna ma zrobić ? Obdarzyła go natura takim jakim ma i naprawdę nie ma co ich krytykować , dobrze wiecie że to ich boli a co niektórzy może jeszcze nie uprawiali seksu bo mają kompleksy właśnie przez to . 

Gość Madzia
1 godzinę temu, Gość Ala napisał:

Drogie Panie . Smutne jest to co piszecie o małych penisach , powiedźcie co ten biedny mężczyzna ma zrobić ? Obdarzyła go natura takim jakim ma i naprawdę nie ma co ich krytykować , dobrze wiecie że to ich boli a co niektórzy może jeszcze nie uprawiali seksu bo mają kompleksy właśnie przez to . 

Ok zgadzam się to nie ich wina. Tylko nie wyobrażam sobue do końca życia współżyć z mężczyzną którego wogóle nie czuje. Też zanim dopasowałam do siebie partnera miałam okazje spróbować z facetami którzy mieli 14 cm i mniej i powiem szczerze nie ubliżając im, że kobiecie do szczęścia brakuje tych 2-3 cm taka prawda.

Gość Onn
59 minut temu, Gość Madzia napisał:

Ok zgadzam się to nie ich wina. Tylko nie wyobrażam sobue do końca życia współżyć z mężczyzną którego wogóle nie czuje. Też zanim dopasowałam do siebie partnera miałam okazje spróbować z facetami którzy mieli 14 cm i mniej i powiem szczerze nie ubliżając im, że kobiecie do szczęścia brakuje tych 2-3 cm taka prawda.

Czyli mężczyźni mający od 14 cm w dół już są na straconej pozycji ? Nie mogą być szczęśliwi ? Nie mogą założyć rodziny ? Po prostu taki gorszy sort ? A gdybyś wpadła i miała dziecko z takim, to co nie była byś z nim dlatego bo nic nie czujesz ? Może być brzydki , po ślubie, zdradzać , być wolgarny , nie szanować ,aby miał 14 + ? Świetne podejście , naprawdę . 

Gość Renia

A co ma leżeć na plecach i myśleć co na obiad ugotować jak mężuś będzie robił swoje? Na szczęście mój ma dużo powyżej średniej ale jak rozmawiam z moimi koleżankami i wszystkie narzekają na małe siurki swoich mężów to współżycie traktują jako przykry obowiązek. Kiedy przyjaciółka zobaczyła w moim telefonie zdjęcie penisa mojego męża to nie mogła uwierzyć jakie mnie szczęście spotkało. Jeśli widze artykuły lub tytuły, że razmiar nie ma jednak znaczenia to nasuwa mi się jedna myśl- podszyw faceta który dowartościowuje się piszą takie bzdury. Kochane kobiety- rozmiar ma znaczenie, znajdzie kogoś z 16+ i dajcie się porwać namiętności. Ja gdy odkryłam, że większy penis powoduje we mnie wyzwolenie euforii i rzrozumiałam co to rozkosz i orgazm przeżywam w czasie każdej peneyracji. To coś wspaniałego czego nie da się przeżyć przy nie dopasowaniu narządów.

Gość onn

To nie leż tylko też wykaż się , myślę że jest dużo sposobów żeby nie było nudno przy tych 14 cm . Naprawdę nie rozumiem was drogie Panie . Ci od 16 cm w dół mają sobie poobcinać bo i tak nie pasują dla Was  . 

Gość Ktoś
Dnia 7.01.2019 o 20:14, Ananke91 napisał:

hahaha uwielbiam Cię 😄😄

Przecież kobieta nawet nie jest w stanie odróżnić tych 3-4 cm różnicy więc po co te bajki. Pokażesz kobiecie 15 cm mówiąc że to 20 i uwierzy.

Gość Gosc12313
8 godzin temu, Gość Renia napisał:

A co ma leżeć na plecach i myśleć co na obiad ugotować jak mężuś będzie robił swoje? Na szczęście mój ma dużo powyżej średniej ale jak rozmawiam z moimi koleżankami i wszystkie narzekają na małe siurki swoich mężów to współżycie traktują jako przykry obowiązek. Kiedy przyjaciółka zobaczyła w moim telefonie zdjęcie penisa mojego męża to nie mogła uwierzyć jakie mnie szczęście spotkało. Jeśli widze artykuły lub tytuły, że razmiar nie ma jednak znaczenia to nasuwa mi się jedna myśl- podszyw faceta który dowartościowuje się piszą takie bzdury. Kochane kobiety- rozmiar ma znaczenie, znajdzie kogoś z 16+ i dajcie się porwać namiętności. Ja gdy odkryłam, że większy penis powoduje we mnie wyzwolenie euforii i rzrozumiałam co to rozkosz i orgazm przeżywam w czasie każdej peneyracji. To coś wspaniałego czego nie da się przeżyć przy nie dopasowaniu narządów.

Tak, tak Renia i uważasz, ze szczęście w małżeństwie to tylko duży penis. Widać, ze ten post i podobne to fake.

”Pochwa (łac. vagina) – odcinek żeńskich dróg rodnych. Jest przewodem mięśniowo-błoniastym, silnie rozciągliwym i elastycznym, długości 5 cm do 14 cm (zazwyczaj 6 cm do 8 cm), stanowiącym połączenie między macicąa przedsionkiem pochwy, będącym częścią sromu (pudendum feminum). Najwęższa w swojej dolnej części stopniowo się rozszerza. W części środkowej ma około 2 cm do 3 cm szerokości.”

Zazwyczaj od 6 cm do 8 cm, wiec o czym my tutaj rozmawiamy fantaści...

Albo przypadkiem trafiliśmy na frustratki z pochwami jak wiadro. Faceci  z 30 cm tez się zdarzają jak wiemy...

Gość Gosc12313

Nawet jak w skrajnym przypadku pochwa ma 14 cm, a włożony do niej penis tez ma 14 cm, to jak myślicie ile ta pochwa musi się rozciągnąć? 

Ktos zna trochę matematykę?

Dołączę do grona wypowiadających się oszołomów😎 Tutaj pewnie żadnego tekstu o tych (ważnych)kilku cm nie napisała kobieta.Jakoś nie spotkałem nigdy kobiety z suwmiarką,linijką czy metrem krawieckim,która chciałaby mierzyć mi cokolwiek😄 Może faktycznie trzeba zaglądać do kobiecych torebek w poszukiwaniu przyrządów pomiarowych 😄 Bardzo ciekawa lektura przed snem na poprawienie humoru 😄

Gość Gość
9 godzin temu, Gość Renia napisał:

"A co ma leżeć na plecach i myśleć co na obiad ugotować jak mężuś będzie robił swoje? Na szczęście mój ma dużo powyżej średniej ale jak rozmawiam z moimi koleżankami i wszystkie narzekają na małe siurki swoich mężów "

Zwłaszcza kobieta by nie napisała o penisie jako "siurku". Typowe tekst faceta.