Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Para667

Masaz z seksem

Polecane posty

Gość Para667

Witam

Czy ktos z was byl na masazu erotycznym zakonczonym seksem? Mamy fantazje pojsc razem para na taki masaz, kreci nas wizja ogladania jak masazysta piesci moja kobiete a ona widzi mnie z masazystka.

Gość Para667
4 minuty temu, sabaryta napisał:

Taki masaż byłby rewelacyjny gdyby był w miarę dostępny

W Internecie mozna znalezc takie oferty jesli chodzi np o Warszawe;)

6 minut temu, Gość Para667 napisał:

W Internecie mozna znalezc takie oferty jesli chodzi np o Warszawe;)

Sęk w tym że nie mieszkam w stolicy, a na peryferiach

Gość Para667

Wlaczy sie moze ktos do dyskusji ktos kto to przeżył 😉

Z peryferii do wiekszego miasta mozna dojechac;) 

Gość Gosc

Ja byłem kilka razy.Jest różnie. Zależy od dziewczyny. Korzystałem z masażu ero bez stosunku. Masowały całym nagim ciałem i robiły finał. Jedno spotkanie było spotkaniem z aniołem. Reszta to czeladniczki

Gość Sylw

Ja pracuję jako masażystka erotyczna. Kiedyś pracowałam z dojazdem do klienta najpierw godzinę masowałam żonę potem męża a na końcu się kochali. Teraz facet przychodzi do gabinetu sam.

19 godzin temu, Gość Sylw napisał:

Ja pracuję jako masażystka erotyczna. Kiedyś pracowałam z dojazdem do klienta najpierw godzinę masowałam żonę potem męża a na końcu się kochali. Teraz facet przychodzi do gabinetu sam.

Jak nazywa się miastowktórym masz gabinet?

I jak zwykle brak konkretów 

a masaz erotyczny czeka

znajoma w Tajlandii podczas normalnego masażu przezyła orgazm czy to możliwe?

miła sprawa, chociażby nuru. Masują całym ciałem jest ciepło miło i ślisko. Jeśli dziewczyna jest przy tym zaangażowana jest fajna rozmowa także. Na koniec jeśli od samego masażu nie spuścisz się wcześniej to kończy ręką - jedną pieści penisa drugą jajka,  ale bywa, że pozwoli Ci wejść do pochwy, oczywiście zakłada wtedy gumkę. Nie było to standardowe zakończenie ale sama zaproponowała. Oczywiście za dopłatą ale warto było

Dnia 12.01.2019 o 20:44, sabaryta napisał:

I jak zwykle brak konkretów 

a masaz erotyczny czeka

znajoma w Tajlandii podczas normalnego masażu przezyła orgazm czy to możliwe?

każdy masaż w Tajlandii ma seksualny podtekst. Masażystki w przypadku facetów to nawet zazwyczaj nie pytają czy ma być z "happy endem", tylko idą w kierunku intymnych miejsc i patrzą na reakcję faceta. Możliwe, że w przypadku masaży dla kobiet jest tak samo

Gość Gosc

Ktos poleci cos w warszawie??

Gość Gardenia123

Ja korzystam z takiego masażu dość regularnie i powiem Wam, że to jest fantastyczne doznanie. Szczytowałam przy tym wiele razy. Pan Marek, mój masażysta dojeżdża do domu lub hotelu. Jest dojrzałym, przystojnym i inteligentnym mężczyzną o profesjonalnym dotyku, dużej kulturze i poczuciu humoru. Można z nim miło porozmawiać na wszystkie tematy. Poleciła mi go przyjaciółka i nie zawiodłam się. Jeszcze raz polecam. Jeśli jesteście z Wrocławia lub okolic to mogę podrzucić Wam jego nr telefonu na priv.: frywolna3@wp.pl. Miłych przeżyć, pozdrawiam.

Gość Kinga

Niedawno byliśmy na takim masażu w obecności mojego chłopaka. Chłopak który robi masaż tylko z niektórymi dziewczynami uprawia seks i jest on dość ostry. Masażysta dobrze zna się na anatomi dziewczyn dlatego podczas seksu wykorzystuje takie pozycje że wchodzi do końca w cipkę. Również podczas masażu doprowadza do silnego orgazmu. Mój chłopak wykorzystuje jego talent i próbuje tak samo masować i taka sama pozycję podczas seksu.