Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mnie też

Tak spostrzega się prawików

Polecane posty

Gość Mnie też

Jestem prawikiem. Chcecie wiedzieć jak wyglądam w oczach kobiet z tego powodu? To wpiszcie sobie w google grafika Gracjan Roztocki 😕

Gość Monika

ahahahahahahhaha

NIEPRAWDA!!!!

Masz poczucie humoru i to na temat wlasny,a to juz polowa sukcesu :)

Gość gość

Bo widzisz, są prawicy i "prawicy". 

Ci pierwsi to tacy co nigdy nie współżyli ale są zdrowi psychicznie i normalni a nawet cenieni przez społeczeństwo, np. Maksymilian Maria Kolbe. 

Ci drudzy natomiast to faceci którzy (zazwyczaj) nie mają powodzenia wśród kobiet,  są mizoginami i cały czas narzekają na kobiety nie widząc w niepowodzeniach w kontaktach z płcią przeciwną własnej winy. Zazwyczaj  zaburzeni narcyzi. Ale prawikami  w sensie biologicznym wcale być nie muszą 

Gość Monika
13 minut temu, Gość gość napisał:

Ci drudzy natomiast to faceci którzy (zazwyczaj) nie mają powodzenia wśród kobiet,  są mizoginami i cały czas narzekają na kobiety nie widząc w niepowodzeniach w kontaktach z płcią przeciwną własnej winy. Zazwyczaj  zaburzeni narcyzi. Ale prawikami  w sensie biologicznym wcale być nie muszą 

acha...yhm...okej. (???)

Gość GOŚĆ
17 minut temu, Gość gość napisał:

Bo widzisz, są prawicy i "prawicy". 

Ci pierwsi to tacy co nigdy nie współżyli ale są zdrowi psychicznie i normalni a nawet cenieni przez społeczeństwo, np. Maksymilian Maria Kolbe. 

no to ja jestem ten drugi, ale to już sie robi nudne, ile tych łatek przylepicie do facetów którzy po prostu są zmęczeni psychicznie babskimi gierkami? był stulejarz teraz prawik. Zrozumcie baby, że czasami dla nas lepiej sie za wami nie oglądać, bo my też mamy uczucia(no kidding?). Ja przy niepowodzeniach sięgam po alkohol, więc wole żeby było "chuujowo ale stabilnie" niż mam pieścić sie z wami żeby doznać zawodu. 

Gość Monika

No,ale jaki ten drugi skoro ten opis to jeden wielki absurd. Prawik jest prawikiem chociaz nim nie jest.

Czemu przejmujesz sie epitetami.

Prawiczek to mezczyzna co nie uprawial seksu.

Jak uprawial seks to juz nie bedzie prawiczkiem,moze nie miec szczescia do kobiet,nie chciec z nimi byc,szukac...ale nie jest prawiczkiem.

Po co zakladasz,ze jak ktos cos mowi/pisze to musi tak byc.

Co Cie obchodzi jak Cie ktos obcy nazywa? Nikt Ci nie przyczepia latek dopoki na to nie pozwolisz.

To Ty masz byc zadowolony i sam okreslac kim jestes przez stawiane cele i zachowanie :)

Gość Gość
13 minut temu, Gość GOŚĆ napisał:

no to ja jestem ten drugi, ale to już sie robi nudne, ile tych łatek przylepicie do facetów którzy po prostu są zmęczeni psychicznie babskimi gierkami? był stulejarz teraz prawik. Zrozumcie baby, że czasami dla nas lepiej sie za wami nie oglądać, bo my też mamy uczucia(no kidding?). Ja przy niepowodzeniach sięgam po alkohol, więc wole żeby było "chuujowo ale stabilnie" niż mam pieścić sie z wami żeby doznać zawodu. 

To po co tu siedzisz? Baby nie potrzebujesz, a na babskiem forum siedzisz i ujadasz. Bez sensu. 

Gość GOŚĆ

6 minut temu, Gość Gość napisał:

To po co tu siedzisz? Baby nie potrzebujesz, a na babskiem forum siedzisz i ujadasz. Bez sensu. 

Bo jestem małym, zakompleksionym okularnikiem i boję się opuścić piwnicę.

Gość GOŚĆ
10 minut temu, Gość Gość napisał:

nie ujadam, a co ja mam na inną planete uciekać przed babami? Wszędzie są baby, tu w sklepie na ulicy bez znaczenia

Gość Gość30

Sam jestem prawiczkiem , i już to się pewnie nie zmieni . Taki żywot 

Gość Gość

1 minutę temu, Gość GOŚĆ napisał:

nie ujadam, a co ja mam na inną planete uciekać przed babami? Wszędzie są baby, tu w sklepie na ulicy bez znaczenia

Kiepskie porównanie. Na forum się wchodzi INTENCJONALNIE, a baby na ulicy napotyka się MIMOWOLNIE. Brakuje ci kobiecego pierwiastka w życiu, ale nie możesz go mieć i dlatego się frustrujesz. Jak kogoś coś frustruje to człowiek powinien się od tego odciąć. Wchodzenie tu tylko będzie cię dodatkowo podrażniać. Tylko po co mieć więcej stresów? Bez sensu. Lepszy jest alkohol, TV lub gierka. 

Gość GOŚĆ
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Kiepskie porównanie. Na forum się wchodzi INTENCJONALNIE, a baby na ulicy napotyka się MIMOWOLNIE. Brakuje ci kobiecego pierwiastka w życiu, ale nie możesz go mieć i dlatego się frustrujesz. Jak kogoś coś frustruje to człowiek powinien się od tego odciąć. Wchodzenie tu tylko będzie cię dodatkowo podrażniać. Tylko po co mieć więcej stresów? Bez sensu. Lepszy jest alkohol, TV lub gierka. 

chyba cie boli że tu siedze, a ja mam to w nosie, temat jest o SEKSIE a tu i tak sie pieprzyć nie będziemy 😛