Gość Gosci Napisano Sierpień 4, 2019 Najbardziej chce mi się śmiać z ogłoszenia o pracę do zespołu rlm serio? Ewa tyyyyle wymagań i co ta osoba będzie tam robić, prowadzić instagram? A zarobi chociaż na ZUS?szkoda no ewce sodówa uderzyła do głowy, a kiedys lata temu mówiła, że miała problem ze znalezieniem pracy, nikt nie chciał jej zatrudnić. Nie pamięta wół jak cielęcina był. Żałosne jak cała ewka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lol Napisano Sierpień 4, 2019 8 minut temu, Gość Gosci napisał: Najbardziej chce mi się śmiać z ogłoszenia o pracę do zespołu rlm serio? Ewa tyyyyle wymagań i co ta osoba będzie tam robić, prowadzić instagram? A zarobi chociaż na ZUS?szkoda no ewce sodówa uderzyła do głowy, a kiedys lata temu mówiła, że miała problem ze znalezieniem pracy, nikt nie chciał jej zatrudnić. Nie pamięta wół jak cielęcina był. Żałosne jak cała ewka. Ewka z jutuba zrobiła prężnie działający biznes plus podobno pracuje nad własną marką kosmetyczną- więc potrzebuje ludzi do pracy. A ze płaci to wymaga- to chyba oczywiste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jill Napisano Wrzesień 4, 2019 I co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lenna Napisano Wrzesień 4, 2019 Dnia 4.08.2019 o 13:48, Gość gość napisał: Rozumiem ze go dobrze znasz tak samo jak rlm? Wiesz co tak na prawdę dzieje sie w ich związku i czego potrzebują a w szczególności on? śmieszna ta wasza dyskusja niech robia co chcą ich zycie. Rozwody sa i beda, codziennie ktos sie rozwodzi. To ze on nie pokazuje sie w jej filmach o niczym nie świadczy, a moze w zyciu jest jeszcze bardziej pokręcony wy nic nie wiecie o nich nie wiecie tylko same bzdury wypisujecie Pokazuje się i w filmach i na instastory. Nie nagminnie, ale częściej niż kiedyś. Tak jakby Ewka wiedziała o istnieniu tego tematu i chciała udowodnić, że wbrew jego nazwie, u nich wszystko gra. :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Wrzesień 4, 2019 Nie osądzajcie książki po okładce ;) Z wierzchu nic nie musi być widać, że kuluarach mąż rlm szaleje :) Jak np. prokurator generalny w Billions :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Wrzesień 4, 2019 Jak można oglądać i lubić kogos kto lubi ludzi na hakach podwieszać i się przyglądać temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Wrzesień 7, 2019 Jestem ciekawa jaką jest szefową. Sprawia wrażenie, że z zegarkiem mierzy pracownikom czas spędzony w łazience. Sama mówiła, że jest wymagająca, ale wydaje mi się, że jest typem toksycznego szefa, a pracownicy siedzą tam zestresowani. Pokazywała kiedyś te swoje biuro i jestem ciekawa, czy z tego wszystkie może korzystać tylko ona, czy jej pracownicy też mogą iść odpocząć na fotelach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 7, 2019 Dnia 4.09.2019 o 14:04, Gość gosc napisał: Jak można oglądać i lubić kogos kto lubi ludzi na hakach podwieszać i się przyglądać temu. Jeśli podwieszani mają z tego przyjemność to jaki problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Wrzesień 7, 2019 1 godzinę temu, Gość Gość napisał: Jestem ciekawa jaką jest szefową. Sprawia wrażenie, że z zegarkiem mierzy pracownikom czas spędzony w łazience. Sama mówiła, że jest wymagająca, ale wydaje mi się, że jest typem toksycznego szefa, a pracownicy siedzą tam zestresowani. Pokazywała kiedyś te swoje biuro i jestem ciekawa, czy z tego wszystkie może korzystać tylko ona, czy jej pracownicy też mogą iść odpocząć na fotelach. Ja mysle, ze czepia sie czegos, zeby wyjsc na wymagajaca, ale tak naprawde nie wie co do czego. Nie sprawia wrazenia, jakby umiala nawiazac relacje szef-pracownik. Ma takie infantylne usposobienie, a czasem bywa zbyt powazna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Wrzesień 7, 2019 7 godzin temu, Gość ttt napisał: tOOOOOOOOO swoej biuro TOOOOOOOOOOo a nie "te" Ty na pewno nie dostaniesz u niej pracy w biurze, nie filozofuj co by było gdyby Jesteś NIKIM. Nie poświęcaj na to swojej uwagi i czasu Na szczęście nie mam zamiaru pracować w PRze. Ty lepiej też nie planuj tego. Powinnaś udać się na jakąś terapię. Musisz mieć spore kompleksy skoro wnawiasz komus, ze jest nikim tylko dlatego, że źle zapisałam coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bbbb Napisano Wrzesień 8, 2019 Bzbzb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Wrzesień 8, 2019 11 minut temu, Gość Gość napisał: Ona jest mega szpetna nie da sie jej przelknac Dziary, sznyty i deformowanie ciala to tez nie moja bajka, ale wiele osob to lubi. Widzialam kilka jej filmow, mowila z sensem, mozna nie patrzec i sluchac, a mozna w ogole nie ogladac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuz Napisano Wrzesień 8, 2019 Mama wrażenie ze RLM jest nadal na poziomie makijazowym z początków yt. Strasznie dużo, full cover itd. Teraz w modzie jest pielęgnacja i fresh make up. Albo takie jakie robi nikkie make up. A te jej książki to już w ogole śmiechu warte są dla mnie. Pomimo tego, ze jej filmy są dobrze zrobione, montaż itd, treści brak. Robi głównie testy produktów które w Polsce nie są dostępne i tyle. Seria pod lupą była ciekawa i miała potencjał, ale cóż, jestem ciekawa co to za marka kosmetyczna będzie. Będzie trudno stworzyć coś dobrego i nowego przy fali nowych produktow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kiwi Napisano Wrzesień 20, 2019 Dnia 7.09.2019 o 16:06, Gość Gosc napisał: Ja mysle, ze czepia sie czegos, zeby wyjsc na wymagajaca, ale tak naprawde nie wie co do czego. Nie sprawia wrazenia, jakby umiala nawiazac relacje szef-pracownik. Ma takie infantylne usposobienie, a czasem bywa zbyt powazna. Ewka jest mega wymagającym szefem. Jest perfekcjonistką, wszystko co idzie publicznie musi być milion razy sprawdzone i potwierdzone. Ciągle zwraca uwagę co się o niej pisze, jakie są reakcje na filmy. Asystentki mają być 24h po telefonem, umowy o pracę oczywiście nie daje, tylko zlecenie lub własna działalność. Generalnie jest takim przykładem szefa polaka, co nie szanuje ludzi, dużo wymaga "przynieś, podaj, pozamiataj" a mało daje od siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Wrzesień 20, 2019 Przed chwilą, Gość Kiwi napisał: Ewka jest mega wymagającym szefem. Jest perfekcjonistką, wszystko co idzie publicznie musi być milion razy sprawdzone i potwierdzone. Ciągle zwraca uwagę co się o niej pisze, jakie są reakcje na filmy. Asystentki mają być 24h po telefonem, umowy o pracę oczywiście nie daje, tylko zlecenie lub własna działalność. Generalnie jest takim przykładem szefa polaka, co nie szanuje ludzi, dużo wymaga "przynieś, podaj, pozamiataj" a mało daje od siebie. Czyli po prostu klasyczny janusz biznesu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Wrzesień 21, 2019 Mam pytanie do was babeczki. Być może była o tym mowa, ale pewnie przeoczyłam. RLM nosi peruki. Czy któraś wie, z jakiego sklepu one pochodzą. Jest jedna która mi się podoba, zwyczajna. Robiła w niej makijaż koreański. Ktoś coś wie na temat tych peruk? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2019 12 godzin temu, Gość Gość napisał: Mam pytanie do was babeczki. Być może była o tym mowa, ale pewnie przeoczyłam. RLM nosi peruki. Czy któraś wie, z jakiego sklepu one pochodzą. Jest jedna która mi się podoba, zwyczajna. Robiła w niej makijaż koreański. Ktoś coś wie na temat tych peruk? Pochodzą z salonu Kajetana Góry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aga Napisano Wrzesień 21, 2019 22 godziny temu, Gość Kiwi napisał: Ewka jest mega wymagającym szefem. Jest perfekcjonistką, wszystko co idzie publicznie musi być milion razy sprawdzone i potwierdzone. Ciągle zwraca uwagę co się o niej pisze, jakie są reakcje na filmy. Asystentki mają być 24h po telefonem, umowy o pracę oczywiście nie daje, tylko zlecenie lub własna działalność. Generalnie jest takim przykładem szefa polaka, co nie szanuje ludzi, dużo wymaga "przynieś, podaj, pozamiataj" a mało daje od siebie. Niby nowe pokolenie, a dalej uprawia grazynizm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2019 Ale skąd jakaś smętna buła na kafe może wiedzieć, jakim szefem jest Ewka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Wrzesień 22, 2019 12 godzin temu, Gość gość napisał: Pochodzą z salonu Kajetana Góry. Dzięki za wiadomość :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Wrzesień 22, 2019 Dnia 20.09.2019 o 22:12, Gość Kiwi napisał: Ewka jest mega wymagającym szefem. Jest perfekcjonistką, wszystko co idzie publicznie musi być milion razy sprawdzone i potwierdzone. Ciągle zwraca uwagę co się o niej pisze, jakie są reakcje na filmy. Asystentki mają być 24h po telefonem, umowy o pracę oczywiście nie daje, tylko zlecenie lub własna działalność. Generalnie jest takim przykładem szefa polaka, co nie szanuje ludzi, dużo wymaga "przynieś, podaj, pozamiataj" a mało daje od siebie. Do tego jest miernotą straszna.nie pamięta wół jak cielęciem byl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Wrzesień 22, 2019 Jestem skłonna uwierzyć, że jest wrednym pracodawcą jakich wiele i pod przykrywką wymagającej kompetencji szefowej gwiazdorzy oraz wyżywa się na ludziach. Nie zdziwiłoby mnie to. Sam fakt wymogu aby ktoś był 'dla Ciebie' dostępny 24h na dobę, patrz asystentka, która chyba również ma prawo kiedyś odpocząć, zachorować, mieć rodzinę, wyjechać na święta jest słaby... Tym bardziej, że kim ona takim jest znowu? Gwiazdą hollywood, znanym projektantem, grubą rybą biznesu, prezesem dużej firmy międzynarodowej, wybitnym naukowcem itp.? Nie, bardzo przeciętnej urody, przerysowaną yt-berką, której lekko odbiło bo udało jej się osiągnąć trochę więcej niż innym i się lansuje mając muchy w nosie. To wszystko. Zobaczymy jak długo Wszystko kiedyś przemija, ciekawa jestem jak na przestrzeni lat będą funkcjonować te biznesiki Naszych yt-berek.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Wrzesień 22, 2019 Emoena, a co Ty tak przezywasz jak stonka wykopki? Bez sensu. Nie szkoda Ci zdrowia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Wrzesień 22, 2019 15 minut temu, Gość Gosc napisał: Sodowka, bo awansowala z podwieszaczki ludzi na hakach jak w rzezni na influ-costam. Dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość I.i Napisano Wrzesień 28, 2019 Jest najbrzydsza osoba na swiecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosx Napisano Wrzesień 28, 2019 25 minut temu, Gość I.i napisał: Jest najbrzydsza osoba na swiecie Dla mnie na równi z AnR Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Haha Napisano Wrzesień 28, 2019 Plus Goooosia i Otra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Wrzesień 28, 2019 35 minut temu, Gość Haha napisał: Plus Goooosia i Otra 1 godzinę temu, Gość Gosx napisał: Dla mnie na równi z AnR Nie porownujcie kalek ze zdrowymi kobietami. Ewka jeszcze jakos wyglada jak sie pomaluje w przeciwienstwie do. Gochy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Wrzesień 29, 2019 7 godzin temu, Gość Gosx napisał: Dla mnie na równi z AnR Hahahahaha dokladnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wróbel Napisano Styczeń 14, 2020 Dnia 18.03.2019 o 13:33, Gość HhhhhhaA napisał: Jak juciuberki robia sie slawne to zaraz rozwod. Digitalgirl, Katosu, Karolina Zientek, RLM.... Katosu i Karolina Zientek się rozwiodły? Powiedz coś więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach