Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Hab

RLM sie rozwodzi

Polecane posty

Gość Gosci

Najbardziej chce mi się śmiać z ogłoszenia o pracę do zespołu rlm 😂 serio? Ewa tyyyyle wymagań i co ta osoba będzie tam robić, prowadzić instagram? A zarobi chociaż na ZUS?szkoda no ewce sodówa uderzyła do głowy, a kiedys lata temu mówiła, że miała problem ze znalezieniem pracy, nikt nie chciał jej zatrudnić. Nie pamięta wół jak cielęcina był. Żałosne jak cała ewka.

Gość Lol
8 minut temu, Gość Gosci napisał:

Najbardziej chce mi się śmiać z ogłoszenia o pracę do zespołu rlm 😂 serio? Ewa tyyyyle wymagań i co ta osoba będzie tam robić, prowadzić instagram? A zarobi chociaż na ZUS?szkoda no ewce sodówa uderzyła do głowy, a kiedys lata temu mówiła, że miała problem ze znalezieniem pracy, nikt nie chciał jej zatrudnić. Nie pamięta wół jak cielęcina był. Żałosne jak cała ewka.

Ewka z jutuba zrobiła prężnie działający biznes plus podobno pracuje nad własną marką kosmetyczną- więc potrzebuje ludzi do pracy. A ze płaci to wymaga- to chyba oczywiste

Gość Lenna
Dnia 4.08.2019 o 13:48, Gość gość napisał:

Rozumiem ze go dobrze znasz tak samo jak rlm? Wiesz co tak na prawdę dzieje sie w ich związku i czego potrzebują a w szczególności on? 😄😄 śmieszna ta wasza dyskusja niech robia co chcą ich zycie. Rozwody sa i beda, codziennie ktos sie rozwodzi.   To ze on nie pokazuje sie w jej filmach o niczym nie świadczy, a moze w zyciu jest jeszcze bardziej pokręcony wy nic nie wiecie o nich nie wiecie tylko same bzdury wypisujecie  😄

Pokazuje się i w filmach i na instastory. Nie nagminnie, ale częściej niż kiedyś. Tak jakby Ewka wiedziała o istnieniu tego tematu i chciała udowodnić, że wbrew jego nazwie, u nich wszystko gra. :] 

Gość Gość

Nie osądzajcie książki po okładce ;) Z wierzchu nic nie musi być widać, że kuluarach mąż rlm szaleje :) Jak np. prokurator generalny w Billions :P

Gość gosc

Jak można oglądać i lubić kogos kto lubi ludzi na hakach podwieszać i się przyglądać temu.  

Gość Gość

Jestem ciekawa jaką jest szefową. Sprawia wrażenie, że z zegarkiem mierzy pracownikom czas spędzony w łazience. Sama mówiła, że jest wymagająca, ale wydaje mi się, że jest typem toksycznego szefa, a pracownicy siedzą tam zestresowani.
Pokazywała kiedyś te swoje biuro i jestem ciekawa, czy z tego wszystkie może korzystać tylko ona, czy jej pracownicy też mogą iść odpocząć na fotelach.

Gość gość
Dnia 4.09.2019 o 14:04, Gość gosc napisał:

Jak można oglądać i lubić kogos kto lubi ludzi na hakach podwieszać i się przyglądać temu.  

Jeśli podwieszani mają z tego przyjemność to jaki problem?

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Jestem ciekawa jaką jest szefową. Sprawia wrażenie, że z zegarkiem mierzy pracownikom czas spędzony w łazience. Sama mówiła, że jest wymagająca, ale wydaje mi się, że jest typem toksycznego szefa, a pracownicy siedzą tam zestresowani.
Pokazywała kiedyś te swoje biuro i jestem ciekawa, czy z tego wszystkie może korzystać tylko ona, czy jej pracownicy też mogą iść odpocząć na fotelach. 

Ja mysle, ze czepia sie czegos, zeby wyjsc na wymagajaca, ale tak naprawde nie wie co do czego. Nie sprawia wrazenia, jakby umiala nawiazac relacje szef-pracownik. Ma takie infantylne usposobienie, a czasem bywa zbyt powazna.

Gość Gosc
7 godzin temu, Gość ttt napisał:

tOOOOOOOOO swoej  biuro TOOOOOOOOOOo a nie "te"

Ty na pewno  nie dostaniesz u niej pracy w biurze, nie filozofuj co by było gdyby Jesteś NIKIM. Nie poświęcaj na to swojej uwagi i czasu

Na szczęście nie mam zamiaru pracować w PRze. Ty lepiej też nie planuj tego. Powinnaś udać się na jakąś terapię. Musisz mieć spore kompleksy skoro wnawiasz komus, ze jest nikim tylko dlatego, że źle zapisałam coś 😉

Gość Gosc
11 minut temu, Gość Gość napisał:

Ona jest mega szpetna 

nie da sie jej przelknac

Dziary, sznyty i deformowanie ciala to tez nie moja bajka, ale wiele osob to lubi. Widzialam kilka jej filmow, mowila z sensem, mozna nie patrzec i sluchac, a mozna w ogole nie ogladac 🙂

Gość Zuz

Mama wrażenie ze RLM jest nadal na poziomie makijazowym z początków yt. Strasznie dużo, full cover itd. Teraz w modzie jest pielęgnacja i fresh make up. Albo takie jakie robi nikkie make up. A te jej książki to już w ogole śmiechu warte są dla mnie. Pomimo tego, ze jej filmy są dobrze zrobione, montaż itd, treści brak. Robi głównie testy produktów które w Polsce nie są dostępne i tyle. Seria pod lupą była ciekawa i miała potencjał, ale cóż, jestem ciekawa co to za marka kosmetyczna będzie. Będzie trudno stworzyć coś dobrego i nowego przy fali nowych produktow

Gość Kiwi
Dnia 7.09.2019 o 16:06, Gość Gosc napisał:

Ja mysle, ze czepia sie czegos, zeby wyjsc na wymagajaca, ale tak naprawde nie wie co do czego. Nie sprawia wrazenia, jakby umiala nawiazac relacje szef-pracownik. Ma takie infantylne usposobienie, a czasem bywa zbyt powazna.

Ewka jest mega wymagającym szefem. Jest perfekcjonistką, wszystko co idzie publicznie musi być milion razy sprawdzone i potwierdzone. Ciągle zwraca uwagę co się o niej pisze, jakie są reakcje na filmy. Asystentki mają być 24h po telefonem,  umowy o pracę oczywiście nie daje, tylko zlecenie lub własna działalność. Generalnie jest takim przykładem szefa polaka, co nie szanuje ludzi, dużo wymaga "przynieś, podaj, pozamiataj" a mało daje od siebie. 

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Kiwi napisał:

Ewka jest mega wymagającym szefem. Jest perfekcjonistką, wszystko co idzie publicznie musi być milion razy sprawdzone i potwierdzone. Ciągle zwraca uwagę co się o niej pisze, jakie są reakcje na filmy. Asystentki mają być 24h po telefonem,  umowy o pracę oczywiście nie daje, tylko zlecenie lub własna działalność. Generalnie jest takim przykładem szefa polaka, co nie szanuje ludzi, dużo wymaga "przynieś, podaj, pozamiataj" a mało daje od siebie. 

Czyli po prostu klasyczny janusz biznesu😂

Gość Gość

Mam pytanie do was babeczki. Być może była o tym mowa, ale pewnie przeoczyłam. RLM nosi peruki. Czy któraś wie, z jakiego sklepu one pochodzą. Jest jedna która mi się podoba, zwyczajna. Robiła w niej makijaż koreański. Ktoś coś wie na temat tych peruk?

Gość gość
12 godzin temu, Gość Gość napisał:

Mam pytanie do was babeczki. Być może była o tym mowa, ale pewnie przeoczyłam. RLM nosi peruki. Czy któraś wie, z jakiego sklepu one pochodzą. Jest jedna która mi się podoba, zwyczajna. Robiła w niej makijaż koreański. Ktoś coś wie na temat tych peruk?

Pochodzą z salonu Kajetana Góry.

Gość Aga
22 godziny temu, Gość Kiwi napisał:

Niby nowe pokolenie, a dalej uprawia grazynizm.

Gość gość

Ale skąd jakaś smętna buła na kafe może wiedzieć, jakim szefem jest Ewka 

Gość Gość
12 godzin temu, Gość gość napisał:

Pochodzą z salonu Kajetana Góry.

Dzięki za wiadomość :)

Gość Gosc
Dnia 20.09.2019 o 22:12, Gość Kiwi napisał:

Do tego jest miernotą straszna.nie pamięta wół jak cielęciem byl.

Gość Gość

Jestem skłonna uwierzyć, że jest wrednym pracodawcą jakich wiele i pod przykrywką wymagającej kompetencji szefowej gwiazdorzy oraz wyżywa się na ludziach. Nie zdziwiłoby mnie to. Sam fakt wymogu aby ktoś był 'dla Ciebie' dostępny 24h na dobę, patrz asystentka, która chyba również ma prawo kiedyś odpocząć, zachorować, mieć rodzinę, wyjechać na święta jest słaby... Tym bardziej, że kim ona takim jest znowu? 😉 Gwiazdą hollywood, znanym projektantem, grubą rybą biznesu, prezesem dużej firmy międzynarodowej, wybitnym naukowcem itp.? Nie, bardzo przeciętnej urody, przerysowaną yt-berką, której lekko odbiło bo udało jej się osiągnąć trochę więcej niż innym i się lansuje mając muchy w nosie. To wszystko. Zobaczymy jak długo 🙂 Wszystko kiedyś przemija, ciekawa jestem jak na przestrzeni lat będą funkcjonować te biznesiki Naszych yt-berek....

Gość Gosc

Emoena, a co Ty tak przezywasz jak stonka wykopki? Bez sensu. Nie szkoda Ci zdrowia?

Gość Gosc
15 minut temu, Gość Gosc napisał:

Sodowka, bo awansowala z podwieszaczki ludzi na hakach jak w rzezni na influ-costam. 

Dobre😂

Gość I.i

Jest najbrzydsza osoba na swiecie

Gość Gosx
25 minut temu, Gość I.i napisał:

Jest najbrzydsza osoba na swiecie

Dla mnie na równi z AnR👍

Gość Haha

Plus Goooosia i Otra

Gość Gosc
35 minut temu, Gość Haha napisał:

Plus Goooosia i Otra

1 godzinę temu, Gość Gosx napisał:

Dla mnie na równi z AnR👍

Nie porownujcie kalek ze zdrowymi kobietami. 

Ewka jeszcze jakos wyglada jak sie pomaluje w przeciwienstwie do. Gochy

Gość Gosc
7 godzin temu, Gość Gosx napisał:

Dla mnie na równi z AnR👍

Hahahahaha dokladnie!

Gość Wróbel
Dnia 18.03.2019 o 13:33, Gość HhhhhhaA napisał:

Jak juciuberki robia sie slawne to zaraz rozwod. Digitalgirl, Katosu, Karolina Zientek, RLM.... 

Katosu i Karolina Zientek się rozwiodły? Powiedz coś więcej

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się