Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnitaWa

Minimalistyczna łazienka

Polecane posty

Gość AnitaWa

Chciałabym urządzić taką minimalistyczną łazienkę w mieszkaniu, które kupiliśmy z mężęm i będziemy remontować. Czy ktoś miałby jakieś dobre inspiracje, namiary na tanie materiały i sprzęt łazienkowy? :) zależy nam na ładnym designie, wolałabym uniknąć sklepów sieciowych gdzie wzsystko jest powtarzalne

Gość Elzar

Materiały to tanio na pewno kupisz w Łazienka Plus. Jeden z największych sklepów internetowych z wyposażeniem łazienki. Co do inspiracji to poszukaj na blogach, instagramie etc. Jeśli łazienka nie jest duża to koszt nie będzie raczej ogromny.

Gość Robert

Nie wiem czy chodzi o ten sam sklep ale ja zamawiałem towar na lazienkaplus.pl w kwocie coś około 6 tyś i dostałem za darmo projekt łazienki. Projekt został przygotowany przez specjalistów z dziedziny architektonicznej,  przy konsultacji ze mną. Zależało mi aby moja łazienka była w stylu minimalistycznym, ale zarazem panował w niej klimat ciepły i przyjemny. Taki własnie projekt otrzymałem. 

Ja też już namawiam męża do remontu łazienki, ale nadal nic nie chce robić. Chciałabym również aby wnętrze było bardziej nowoczesne styl minimalistyczny, ale zarazem ciepło i przytulnie. Nie jestem dobra w projektowaniu, także na pewno będę korzystała z pomocy jakiegoś dekoratora wnętrz. Patrzyłam troszkę na ceny i no są nieciekawe!!!

Dnia 10.01.2019 o 12:53, Gość Elzar napisał:

Materiały to tanio na pewno kupisz w Łazienka Plus. Jeden z największych sklepów internetowych z wyposażeniem łazienki. Co do inspiracji to poszukaj na blogach, instagramie etc. Jeśli łazienka nie jest duża to koszt nie będzie raczej ogromny.

Zgadzam się, materiały i wyposażenie łazienki najlepiej kupić z Lazienkaplus, a koszty będą nieduże, tez miałam remont niewielkiej łązienki na styl miinmalistyczny, w kolorze białym 🙂

Mam nadzieję, że uda Ci się fajnie urządzić łazienkę, tak, aby przebywanie w niej było czystą przyjemnością 😄

Pamiętaj też, że na etapie końcowym warto zaopatrzyć się w jakieś stylowe i pasujące do wnętrza dodatki, jak na przykład jakaś figurka, ozdoba, a może świeca o oryginalnym wyglądzie czy zapachu? 😉 

Ja też mam minimalistycznie urządzoną łazienkę, jedynym akcentem "na bogato" jest: https://twojelustra.pl/lustra-led/3,lustro-lazienkowe-z-podswieleniem-led01 lustro :D

Gość kipic

haha, ja wlasnie złozyłam zamówienie na lustra do łazienki z artformy i białe szafki - preferuje minimalizm i przestrzeń, którą optycznie powiększają mi lustra