Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0976

Kobiety tu na forum tak dużo piszą o miłości, uczuciach, ślubach, związkach itp, a jak im się uda, zakochają się to...

Polecane posty

Gość 0976

i tak nie minie kilka lat i faceta zdradzają.

Na co wam te poszukiwania ukochanego, śluby, związki, zobowiązania i dzieci jak i tak się potem nudzicie związkiem i zdradzacie z jakimś innym fagasem... na co te szopki całe?

Gość Gość

To samo robią faceci 

Gość 0987
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

To samo robią faceci 

Tylko, że to wy piszecie że tak bardzo chciałybyście poznać fajnego faceta który by was kochał szanował był wam wierny a jak się taki trafi wymarzony pan to i tak go po kilku latach zdradzicie!

Gość Gość

Widocznie taki był wymarzony jak ja baletnica. 

Gość ...
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Widocznie taki był wymarzony jak ja baletnica. 

Mało tu tematów o żonkach które przyznają, że mają super męża ale i tak go zdradzają? Po prostu kobiety to hipokrytki, dlatego dobrze, że trafiacie na zdradzających was dupków, bo im przynajmniej jesteście wierne, a fajnego faceta same byście z nudów zdradzały.

Gość Gość

Mam to w dupie. Nic nie trwa wiecznie a ludzie jacy są tacy są więc po co sobie łeb zaprzatac takimi rzeczami? Dziś cos masz jutro nie. Życie. 

Gość ...
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Mam to w dupie. Nic nie trwa wiecznie a ludzie jacy są tacy są więc po co sobie łeb zaprzatac takimi rzeczami? Dziś cos masz jutro nie. Życie. 

Dlatego nie warto godzić się na żadne śluby i dzieci. Chyba, że jesteś masochistą.

Gość N..
3 minuty temu, Gość ... napisał:

Dlatego nie warto godzić się na żadne śluby i dzieci. Chyba, że jesteś masochistą.

Seks układy mają najwięcej sensu w dzisiejszych czasach 🙂 Ja osobiście takie formy relacji preferuję.