Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tamta dziewczyna

gdzie w realu pozać normalnego faceta?

Polecane posty

Gość xdddddddd

Ładne dziewczyny raczej nie narzekają na brak zainteresowania

Gość Wredna

Mam 32 lata i też zastanawiam się gdzie taki normalniejszym jest? Czy istnieje jeszcze? Wolny bez zobowiązań? 

Dnia 17.01.2019 o 20:41, lonelyman napisał:

Znaczy że trzeba by do kościoła chodzić?  🙊

A Ty pacierza i wódki nie odmawiasz..?🤣🤣

Gość Ona
Dnia 2.02.2019 o 12:35, Gość Kasia napisał:

Żeby było śmieszniej, bądź tragiczniej, ostatnio poznałam na imprezie faceta i super się bawiliśmy, jednak na koniec spytał o moje media spolecznościowe i jak oznajmiłam, że nie mam fejsa itd, to tego nie ogarną i na tym się ta znajomość skończyła. No bo inaczej komunikować się widać już nie potrafił. Ludzie ześwirowali. 

Dokładnie! 

Gość Prawda

15 lat temu takie same pytania zdawałam. Strasznie chciałam poznać tego jedynego. Dzisiaj wiem jak jest go mieć. Brudne skarpety na podłodze, drace dzieci ze myśli nie można zebrać  zero sexu a motyle dawno poleciały w siną dal.I niech mi nikt nie mówi że jest inaczej. Czas niszczy wszystko. Obrączki za 3 tysiące śmiechu warte. Z tombaku za 3 zeta trzeba było kupic. A bukiet w bierze. Po co to wszystko. Niestety dojdziesz do tego za 15 lat jak ja. Dobranoc musiałam to z siebie wyrzucić. 

Gość klimek

^ a czego ty oczekujesz? Aktora z serialu TV? Realia to nie wyreżyserowany film.