Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxx

Jest w związku?

Polecane posty

Gość xxx

Zauważyłam, że poznana osoba w internecie znika w piątki wieczorem, a pojawia się w poniedziałek z rana. Kontakt od poniedziałku do piątku.  

Gość Ania

Może po prostu jej zapytaj co robi w weekendy ;)

Gość Emilka

Nie wiadomo, może sobie dorabia albo studiuje zaocznie, może wyjeżdża gdzieś na weekend rekreacyjnie bądź do innego miasta na jakiś kurs, możliwości jest wiele. Najlepiej zapytać po prostu jak spędza weekendy i czas wolny

Gość xxx

Kazdy weekend,kazdy.

Gość Gośću

Każdy stara się spożytkować weekend jak najlepiej to że ty sobie np leżysz i możesz nic nie robić to z automatu nie znaczy że ktoś ma ciągle czas cię rozpieszczać. Sam robiłem w tygodniu a w weekend szkoła wiesz jak wyglądał mój dzień w weekend? Wstawałem o 7 na 8 do szkoły do 17 po szkole siłownia koło 19 dopiero trafiałem do domu i wiesz co kompletnie nic mi się nie chciało. Zanim się ogarnąłem po całym dniu grubo po 20 coś pograć z kolegami byle by się rozerwać i do spania a potem powtórka. Ja się czułem bardziej swobodnie w tygodniu robiąc 8h ale przynajmniej jakiś czas wolny po pracy więc się nie dziwię typkowi może mieć właśnie podobny scenariusz jak ja. Nie pasuje ci to że kolega znika to zapytaj.

Gość Gość

Zapytać nie możesz? 

Gość Gość

I pewnie w weekend facet się nie kontaktuje z Tobą? 

Gość Eleonora

Może kogoś ma? Większość co tak robi to kogoś ma, a pisze chociaż do ciebie w czasie weekendu?