Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fjkddd

Czy to swiadczy ze jemu zalezy?

Polecane posty

Gość fjkddd

Moze ktos z Was mial podobna historie  i mi doradzi

Faceci ponoc slyna z kombinacji ale jeszcze nie zdarzylo mi sie przejechać na kims

Jakis czas temu poznałam chłopaka,ktory juz od 1 dnia znajomosci byl gotowy na poswiecenia, czekanie na mnie'-ze wszystkim,

nie złości sie gdy straci sporo czasu na mnie, albo zrobie cos nie tak, czy tez wystawie go do wiatru

Nie wiem czy on taki jest, czy w koncu mu zalezy czy nie, czy to moze wyrachowanie, te cale czekanie z braku laku bo np mysli ze i tak nie pozna albo szuka furtki ?

Ogolnie powiedzialam ze to koniec,poszukal kogos ,ale nie wiem co miedzy nimi jest  chyba to jeszcze nie jest związek, nie mam sie skad dowiedziec,On mowi ze nie ma nikogo

Kiedy dalam mu nadzieje, od razu z wielka checia zechcial kontynuowac znajomosc, mowi ze poczeka na mnie az bede gotowa, ze on nikogo nie bedzie szukal ..

Cieszy sie na każde spotkanie

Czy to fair wobec nowopoznanej jak myslicie?przeczytajcie calosc

obawiam sie, ze to jakis desperat ale nie znam go dobrze to skad moge miec pewnosc

Gość fjkddd

up

26 minut temu, Gość fjkddd napisał:

Moze ktos z Was mial podobna historie  i mi doradzi

Faceci ponoc slyna z kombinacji ale jeszcze nie zdarzylo mi sie przejechać na kims

Jakis czas temu poznałam chłopaka,ktory juz od 1 dnia znajomosci byl gotowy na poswiecenia, czekanie na mnie'-ze wszystkim,

nie złości sie gdy straci sporo czasu na mnie, albo zrobie cos nie tak, czy tez wystawie go do wiatru

Nie wiem czy on taki jest, czy w koncu mu zalezy czy nie, czy to moze wyrachowanie, te cale czekanie z braku laku bo np mysli ze i tak nie pozna albo szuka furtki ?

Ogolnie powiedzialam ze to koniec,poszukal kogos ,ale nie wiem co miedzy nimi jest  chyba to jeszcze nie jest związek, nie mam sie skad dowiedziec,On mowi ze nie ma nikogo

Kiedy dalam mu nadzieje, od razu z wielka checia zechcial kontynuowac znajomosc, mowi ze poczeka na mnie az bede gotowa, ze on nikogo nie bedzie szukal ..

Cieszy sie na każde spotkanie

Czy to fair wobec nowopoznanej jak myslicie?przeczytajcie calosc

obawiam sie, ze to jakis desperat ale nie znam go dobrze to skad moge miec pewnosc

ale to lakonicznie napisane....

Gość jffdf

Miedzy innymi,podejrzewam go o desperacje

Gość jffdf

Wiem wiem , moge sie odwdzieczyc 😉

Gość Ona

Autorko jesteś bardzo podejrzliwa i szukasz dziury w całym. Jeśli chce poczekać na Ciebie, jest porządny, kulturalny, ogólnie dobry człowiek i tobie odpowiada to o co chodzi? Małżeństwa przeciez nie proponuje.

Gość jffdf

Ale o wspolnym zamieszkaniu i ewentualnych dzieciach wspominał.Dla mnie to dziwne mowic takie rzceyz osobie ktorej sie nie zna, uwazam ze albo desperat albo rzuca slowa na wiatr(tez zle),ale raczej u niego to 1.Szczerze to nawet balabym sie z nim to robic bez zabezpieczenia

Gość gość

tak chce poczekac ale od razu kogoś znalazł, no jaki on porządny, trcohę chyba jednak szuka na siłę, tez bym nie była przekonana że mnie chce skoro tak lawiruje. Nie umie byc sam, Będzie obojętnie z kim aby być. Nie rozumiem takich ludzi.

Gość gość

Związek królewny z drewna i męskiej peezdy bez honoru.

Gość xyz
2 minuty temu, Gość gość napisał:

tak chce poczekac ale od razu kogoś znalazł, no jaki on porządny, trcohę chyba jednak szuka na siłę, tez bym nie była przekonana że mnie chce skoro tak lawiruje. Nie umie byc sam, Będzie obojętnie z kim aby być. Nie rozumiem takich ludzi.

Lawiruje? Jebnięta jesteś? Przecież autorka go zlewała, więc próbował znaleźć inną.

Gość gość
11 minut temu, Gość xyz napisał:

Lawiruje? Jebnięta jesteś? Przecież autorka go zlewała, więc próbował znaleźć inną.

na siłę hahaa, ktoś kto wię go musi trafić, a jak jego tak trafia z każdą to żadne uczucie chyba że ptaka, niedojrzały gość i tyle

Gość gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

na siłę hahaa, ktoś kto wię go musi trafić, a jak jego tak trafia z każdą to żadne uczucie chyba że ptaka, niedojrzały gość i tyle

kto wie czego chce* miało być

Gość gość
34 minuty temu, Gość xyz napisał:

jak się kogoś darzy uczuciem prawdziwym, nigdy nie przyjdzie łatwo zmienić obiekt zainteresowań, tyle w temacie

Gość gość

Ile masz lat?? Na żadnym jeszcze nie jeździłaś ?

Gość gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Ile masz lat?? Na żadnym jeszcze nie jeździłaś ?

jeb*ać cie

Gość xyz
9 minut temu, Gość gość napisał:

jak się kogoś darzy uczuciem prawdziwym, nigdy nie przyjdzie łatwo zmienić obiekt zainteresowań, tyle w temacie

Ciekawe czy ty jesteś taka przygłupia, że "darzyłabyś uczuciem prawdziwym" faceta, który miałby cię głęboko w dupie. 

Gość jffdf

Ale mi nie chodzi o seks!! Chociaz to tez .;) Powiedzialam mu, ze nie chce seksu narazie (dlatego ze boje sie ciazy Z NIM).

Ociagam sie ze wszystkim  o co mnie poprosi (bez wchodzenia w szczegoly) nie poswiecam sie, na luzie go traktuje. Tak samo wyjechalam sobie na drugi koniec kraju na wycieczke,spodobalo mi sie i znalazlam tam prace, to dla niego nie jest problem ,on poczeka...

Nie jestem dziewicą, jego podejscie mnie przeraża.Gdyby cos czul to nawet nie w glowie bylyby mu inne baby, mam racje?

A juz jakas znalazl .. tylko ze jak ja sie odzywam to wtedy jestem w centrum zainteresowania, nie tamta

Gość gość
7 minut temu, Gość xyz napisał:

Ciekawe czy ty jesteś taka przygłupia, że "darzyłabyś uczuciem prawdziwym" faceta, który miałby cię głęboko w dupie. 

Zapewne żeby się w nim zakochała to bym cierpiała dłuższy czas, ale oczywiście bym się odsunęła od niego

Gość Gość
2 godziny temu, Gość jffdf napisał:

Ale mi nie chodzi o seks!! Chociaz to tez .;) Powiedzialam mu, ze nie chce seksu narazie (dlatego ze boje sie ciazy Z NIM).

Ociagam sie ze wszystkim  o co mnie poprosi (bez wchodzenia w szczegoly) nie poswiecam sie, na luzie go traktuje. Tak samo wyjechalam sobie na drugi koniec kraju na wycieczke,spodobalo mi sie i znalazlam tam prace, to dla niego nie jest problem ,on poczeka...

Nie jestem dziewicą, jego podejscie mnie przeraża.Gdyby cos czul to nawet nie w glowie bylyby mu inne baby, mam racje?

A juz jakas znalazl .. tylko ze jak ja sie odzywam to wtedy jestem w centrum zainteresowania, nie tamta

Jesteś zarozumiała i jebnięta.

Gość gość
7 godzin temu, Gość jffdf napisał:

o tym pisałam, jakby zależało by nie miał, jak mi zależy to nei wyobrażam sobie być z kims innym jak niby tak kocham, on nie wie co to miłość

Gość Gość

Jak ktoś cię olewa, to ty też go olewasz i idziesz dalej. I szukasz kogoś fajniejszego.