Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zniesmaczona

Zmiana jego podejścia

Polecane posty

Gość Zniesmaczona

Facet poznany na portalu randkowym wydawał mi się w miarę ok. Zaczął zapraszać mnie do siebie. Pojawił się podtekst seksualny. Gdy dałam do zrozumienia, że oczekuję głębszej relacji, stał się agresywny i zwyzywał mnie od najgorszych. 

Gość Pieszczoch
Przed chwilą, Gość Zniesmaczona napisał:

Facet poznany na portalu randkowym wydawał mi się w miarę ok. Zaczął zapraszać mnie do siebie. Pojawił się podtekst seksualny. Gdy dałam do zrozumienia, że oczekuję głębszej relacji, stał się agresywny i zwyzywał mnie od najgorszych. 

Psychol!  On pewnie na pierwszej randce po godzinie znajomości chce bzykać. Widzisz ja jestem pieszczoch ale z kulturą, nigdy nie jestem wulgarny i potrafię zaczekać aż kobieta da sygnał ;) Wystarczy jedno spojrzenie, jeden gest, jedno słowo i wiem że jest moja :)

Gość Zniesmaczona

My się jeszcze nie spotkaliśmy. Kontakt trwa jakiś czas. Doszedł podtekst seksualny. Daję mu o zrozumienia, że chcę czegoś więcej a nie tylko jednorazowych spotkań. Zwyzywał mnie od najgorszych. Nie rozumiem po co taka agresja 

Gość aaa

ale po co to roztrząsasz? :D spokojnie, to ryzyko wliczone w szukaniu na portalach.

Chciał tylko seksu, nie dostał go i się wkurzył.

Podpowiem, że gdyby go dostał, to też bardzo szybko zmieniłby podejście - olałby cię po stosunku.

Takich typów trzeba unikać.

Gość Zniesmaczona

Świetnie się maskował 

Gość Gość Aga

Nie rozumiem sensu tego tematu założonego przez ciebie. Chcesz porady jak naprawić tego faceta i jeszcze marzysz żeby się zmienił i chcesz z nim być bo go kochasz już?  Po co ten temat ? Normalni ludzie wiedzą jak zareagować na coś takiego ze strony psychola 

Gość Zniesmaczona

Po to żeby zrozumieć taki tok myślenia 

Gość Gość Aga

Takich ludzi należy unikać jak ognia a nie starać się zrozumieć 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Zniesmaczona napisał:

Po to żeby zrozumieć taki tok myślenia 

Ale to chyba jasne, facetów nie znasz? Kolesia swędza jaja i marzy tylko o tym by je jak najszybciej oproznić, dałaś mu do zrozumienia że tak szybko nóg nie rozłożysz więc się wkurzył bo oczekuje szybkiego seksu. Teraz będzie szukał innej, oby jak najłatwiejszej :D. Na takich kolesi to można tylko splunać. Odpisałaś mu coś na te wyzwiska? Ja bym go wysniala, odpisała  że jest psycholem i roochaczem,  do tego chamem i prostakiem i że cieszę się że tak szybko wyszło szydło z worka bo nie jest wart ani minuty mojego czasu ;) po czym bym go zablokowała. 

Gość Zniesmaczona

Zwyzywał mnie od najgorszych, że jetem brzydka, że potrzebuję porządnego r...., że zawsze będę sama, że nikt mnie nie chce itp. 

Gość Gość Aga

Tak a propo chorych ludzi chciałabym wiedzieć kim jest ta osoba która tak niszczy to forum jaki ma cel co jej to daje masakra 

Gość koko
8 minut temu, Gość Zniesmaczona napisał:

Zwyzywał mnie od najgorszych, że jetem brzydka, że potrzebuję porządnego r...., że zawsze będę sama, że nikt mnie nie chce itp. 

to potwierdza, ze jest psycholem. ciesz sie, ze sie z nim nie spotkalas. szkoda twojego czasu. on chcial w tem sposob zanizyc twoje poczucie wartosci. pamietaj, ze ten typ nie ma racji. w koncu kogos znajdziesz:)

Gość Pieszczoch
8 minut temu, Gość Zniesmaczona napisał:

Nie ma brzydkich kobiet, są zaniedbane. Jedna ma ładną buzię ale cycków nie ma, druga ma przeciętną buzię, ale cycki ho ho ho pierwsza klasa

Gość Zniesmaczona
3 minuty temu, Gość koko napisał:

to potwierdza, ze jest psycholem. ciesz sie, ze sie z nim nie spotkalas. szkoda twojego czasu. on chcial w tem sposob zanizyc twoje poczucie wartosci. pamietaj, ze ten typ nie ma racji. w koncu kogos znajdziesz:)

Dzieki za te slowa.Mialam o nim inne zdania i rozumiem ze kazdy ma swoje podejscie,ale mocno zniesmaczyl mnie ta agresja.I tu chyba pokazal swoja prawdziwa twarz.Zawsze mily itp,ale takiego czegos sie nie spodziewalam

Gość Gość

Zawsze miły i tak mu dobrze z oczu patrzyło 😄

Jak można być tak naiwnym?

5 godzin temu, Gość Zniesmaczona napisał:

Wiesz co? Słowa takiego typa jak ten twój niedoszły chłopak nie są warte nawet pobieżnej analizy.

Nie licz się nigdy ze zdaniem kogoś, dla kogo jesteś tylko jednorazową zabawą.

To w nim jest problem nie w tobie.

Gość szaarriiikkk

Narodowy to analny cwel!

Tak mi wychodzi na kserokopiarce!

To jest Forum prostytutek,tutaj wszystko jest mozliwe!punkt

Gość Gość
5 godzin temu, Gość Zniesmaczona napisał:

Coś mu na to odpisałaś? Ja bym mu pocisnela i wyrzygala wszystko co o nim myślę a jednocześnie wysmiala jaki jest żałosny i że mam w d... E jego opinie. Jeśli nic mu nie odpisałaś to tak jakby się przejęła tym co napisał...