Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pseudonim Masa

Do Ewelajny

Polecane posty

Gość Pseudonim Masa

Wiesz co ? Ona cały czas usilnie próbuje mi wmówić że ja chce do ciebie wracać. O nic nigdy nikogo nie zapytałem.. O NIC. Nie podejmowałem nigdy o tym rozmowy NIGDY. Wspomniałem o sytuacji z ludźmi z twojej ulicy ostatnio a ta nagle od rzeczy schodzi na te tematy z tobą. Że nigdy sie nie wróci itd. Widzi po mnie po prostu że nigdy sie nie wróci no i jej żal straszny w sercu chyba. Powiedziałem jej że od rzeczy gada i stara sie na siłe coś mi udowodnić co jest nieprawdą. Odwraca kota ogonem chyba co? Dopytuje o moje prywatne sprawy itd. Wie że to już sie przedawniło a mimo to na siłe próbuje ze mnąna ten temat dyskutować. Ciągle zachwala i powtarza te same rzeczy do znudzenia. Mojej m. to w ogóle lata i powiewa i interesuję ją tylko jedna rzecz. Gadki o tobie praktycznie nie ma. Wiesz kto tu jest głównym prowokatorem ? Gdybym powiedział W. co na niego gadała kiedyś to prawdopodobnie wylądaowała by na bruku. Pamietasz jak za mną latała ? O każdej porze dnia a nawet w nocy. Miałem wrażenie że mnie adoruje.. i te podteksty. Może za to sie mści ?? W każdym bądź razie robi z siebie ...kę. Ludzie którzy mają choć troche oleju w głowie jej przytakują a myślą swoje BO WIDAĆ JAK JEST. Jej urojenianie nie znają granic. Żadna jej gadka nie robie już na mnie wrażenia. Chciałem żebyś to przeczytała bo chyba nie znasz jej do końca. To tyle.

Gość Pseudonim Masa

Żeby nie robić tajemnic to tu się rozchodzi o Panią M. Pa

Gość szaarriikkk

Dretwa ksiazka ,czytalem w szpitalu...mialem tabletki na sen...bo przeciwbolowe juz nie dzialaly...

Gość Pseudonim Masa
1 minutę temu, Gość szaarriikkk napisał:

Dretwa ksiazka ,czytalem w szpitalu...mialem tabletki na sen...bo przeciwbolowe juz nie dzialaly...

To uleczalne ? U nie chyba nie. Zdrowiej 😉 Na razie

Gość gość

znam

Gość szaarriikkk

... mase teraz ide na rzezbe...hehe

Gość gość

A może ty mógłbyś go zostawić do siebie jakiś kontakt chciałabym się ciebie coś zapytać

Gość Pseudonim Masa
7 minut temu, Gość gość napisał:

A może ty mógłbyś go zostawić do siebie jakiś kontakt chciałabym się ciebie coś zapytać

Może jakiś cudem to przeczyta a wiem że tu bywała i po przeczytaniu skojarzyła by sprawę b. szybko. Jeśli to byś była ty to wiem że szperasz w necie i znasz jeden z moich numerów właśnie z internetu. To samo z portalami społecznościowymi. Zaraz będę miał gości i musze spadać. 

Gość Pseudonim Masa

Achaaa zapomniałbym 😉 Cały czas gada o TV O.(słyszałem to już dziesiątki razy) i o tym że piszesz z kimś ode mnie. Wiem wiem i nieładnie. Ide