Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zraniony

Młoda dziewczyna ze starym chłopem

Polecane posty

Gość Zraniony

Dziś nakryłem jak moja dziewczyna mnie zdradziła, całowała się z innym. Byłem z nią w związku 3 lata mamy po 20 lat. Cóż, nie zdziwiłoby mnie gdyby zdradziała mnie z kimś w moim wieku lub parę lat starszym, ale ona całowała się z jakimś 2 razy starszym od niej dziadem z wystającym brzuchem...  Czemu tyle młodych dziewczyn jest w związkach ze staruchami... Z miłości na pewno nie

Gość Wiemcomówię
1 minutę temu, Gość Zraniony napisał:

Dziś nakryłem jak moja dziewczyna mnie zdradziła, całowała się z innym. Byłem z nią w związku 3 lata mamy po 20 lat. Cóż, nie zdziwiłoby mnie gdyby zdradziała mnie z kimś w moim wieku lub parę lat starszym, ale ona całowała się z jakimś 2 razy starszym od niej dziadem z wystającym brzuchem...  Czemu tyle młodych dziewczyn jest w związkach ze staruchami... Z miłości na pewno nie

Kasa się liczy, na amory z rówiesnikiem ma czas, bo co oprócz seksu możesz jej zaoferować? A stary ma kasę i porucha ją raz a nie tak jak ty 3 razy.

Przede wszystkim odejdź od niej!

"Czemu tyle młodych dziewczyn jest w związkach ze staruchami... Z miłości na pewno nie"

Jeżeli ten starszy facet jest atrakcyjny dla niej w jakiś sposób to może być z nim dlatego, że coś do niego czuje,  są kobiety lubiące starszych.

Jednak w wielu przypadkach kobiety umawiają się ze starszymi i nieatrakcyjnymi facetami dla jego pieniędzy, poczucia stabilności finansowej, wygody wynikającej z życia z takim facetem. 

Są też takie, które nie mają powodzenia u rówieśników i decydują się na starszego i mniej atrakcyjnego, by po prostu nie być samą. 

Jak widzisz powodów jest wiele.

Gość Zraniony

Odszedłem od niej i mam nadzieję, że już nigdy jej nie spotkam. Zablokowałem jej numer i wszystkie kontakty do niej. Nie będę się już nigdy angażował w żaden związek. Jak ją rzuci i skończy ona z nim w ciąży nie będę głupi i nie wrócę do niej. Może kiedyś znajdę miłość, gdzie będzie liczyło się zaufanie i więź, a nie prymitywne potrzeby. Nigdy mnie nie obchodził status materialny danej osoby, tylko bardziej osobowość i więź oraz naturalna uroda (bez tony makijażu, operacji)

4 minuty temu, Gość Zraniony napisał:

Odszedłem od niej i mam nadzieję, że już nigdy jej nie spotkam. Zablokowałem jej numer i wszystkie kontakty do niej. Nie będę się już nigdy angażował w żaden związek. Jak ją rzuci i skończy ona z nim w ciąży nie będę głupi i nie wrócę do niej. Może kiedyś znajdę miłość, gdzie będzie liczyło się zaufanie i więź, a nie prymitywne potrzeby. Nigdy mnie nie obchodził status materialny danej osoby, tylko bardziej osobowość i więź oraz naturalna uroda (bez tony makijażu, operacji)

Stary, taka z Ciebie mameja, że wcale się dziewczynie nie dziwię.

Gość SamotnyRomantyk

Taka smutna prawda. Współczesne dziewczyny wolą cwaniaczków, bawidamków(samców alfa), albo stabilnych finansowo. Faceci to samo jedynie ich obchodzi wygląd i chęć zaspokojenia seksualnego. ,,Uczucia" ,,Więź" ,,Miłość" kiedyś istniały, dziś takie coś nie istnieje... Teraz tylko się liczą dobra materialne (pieniądze), prestiż, popularność i sex. Sami romantycy i romantyczki, niestety często są osobami nieśmiałymi i wrażliwymi. Boją się odrzucenia, wyśmiania.

Gość bella
1 godzinę temu, Narodowy napisał:

Jeżeli ten starszy facet jest atrakcyjny dla niej w jakiś sposób to może być z nim dlatego, że coś do niego czuje,  są kobiety lubiące starszych. 

Prawda.

Ale to i tak nie usprawiedliwia zdrady ..

Gość Gość

I dobrze, że ją rzuciłeś.  Nigdy jej nie wybaczaj, nie jest tego warta.

Gość Gość

Kobieta może lubić starszych. Chłopak może lubić starsze. Zdrada i zabawa uczuciami jest największym świństwem jakie można sprawić drugiej osobie. 

16 minut temu, Gość bella napisał:

Prawda.

Ale to i tak nie usprawiedliwia zdrady ..

Nic nie usprawiedliwia zdrady, a ja jestem wyjątkowo cięty na tych co zdradzają, wierz mi. 😉

Autor pytał dlaczego niektóre kobiety lecą na starszych facetów, więc ogólnie wymieniłem najczęstsze powody.

Gość bella
43 minuty temu, Narodowy napisał:

Nic nie usprawiedliwia zdrady, a ja jestem wyjątkowo cięty na tych co zdradzają, wierz mi. 😉

Autor pytał dlaczego niektóre kobiety lecą na starszych facetów, więc ogólnie wymieniłem najczęstsze powody.

Racja :)

Chociaż moim zdaniem w przypadku autora odpowiedź na to pytanie nie ma znaczenia, skoro mają po 20 lat a są ze sobą 3 to pewnie był dla nich jakiś pierwszy poważny związek i teraz dziewczyna poleciała na kogoś, kto jest "nowy", bez znaczenia czy jest starszy. Tak obstawiam.

8 minut temu, Gość bella napisał:

Racja 🙂

Chociaż moim zdaniem w przypadku autora odpowiedź na to pytanie nie ma znaczenia, skoro mają po 20 lat a są ze sobą 3 to pewnie był dla nich jakiś pierwszy poważny związek i teraz dziewczyna poleciała na kogoś, kto jest "nowy", bez znaczenia czy jest starszy. Tak obstawiam.

Może być.