Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pan  Japa

Od rana po wszystkich numerach wydzwania do mnie 85 722 31 54

Polecane posty

I tak puszczają po dzwonku. ALE! Mam całkiem świeży numer w Play, żadnych zgód nie wyrażałem, bowiem jestem na tym punkcie przewrażliwiony, używałem go póki co tylko do netu i na niego też naparli, co mnie zdziwiło. Play, ty ...o, sprzedajesz swoich abonentów? 

5 minut temu, SalutoRomano napisał:

Do mnie też wydzwaniają takie numery, tylko ze nie telemarketerzy, a windykacja i ściąganie długów xD

PROTIP: W Żabkach niespecjalnie przyglądają się w dowód, spokojnie możnaby zarejestrować  numer na jakieś "kolekcjonerskie" .... .... Czy naprawdę trzeba cenzurować GÓÓVNO? 

PROTIP2: a2mobile i mobile vikings wysyłają numery zwykłym kurierem, w obu przypadkach tylko podpis złożyłem, nikt dowodu ode mnie nie chciał.

PROTIP3: W Orange za to pełna profeska, kurierka bardzo wnikliwie sprawdzała dowód i dane. Nie polecam do szwindli. 

Przed chwilą, Kato napisał:

Nie stać cię zabiedzony czlowieczku na telefon i musisz na abonament brać 😀😭😀😀 a wydzwania pewnie twój chłopak bo chce się z tobą znowu przespać... 

W którym miejscu napisałem coś o abonamencie? 😎

PS. Taki grzeczny byłeś spod tego Froga, już myślałem, że się zmieniłeś, Grzechu, a tak niestety, ale jestem zmuszony pod...ić wszystkie twoje nicki moderacji. 😎

1 minutę temu, Kato napisał:

Tak jak ja zbanowałem ci srun of the srun?? 😎🖐️

Zero litości dla ciebie i twoje konta będą bezwzględnie banowane za stalking, dla ciebie pobłażania nie będzie! 

Niczego mi nie zbanowałeś, .... Pierwszy i oryginalny moon działa, tyle tylko że pewnego razu na pożegnanie kafeterii (xd) pozmienialiśmy hasła w profilach na losowy ciąg literek, stąd niestety nie mogę ci łysa pało tego udowodnić. Jedyny profil, którego zostałem brutalnie pozbawiony to "bezbronny prawiczek" , nie próbuj sobie jednak tego przypisywać. 😄 W tamtych czasach jeszcze za mną nie biegałeś, byłeś jeśli mnie pamięć nie myli zajęty wyznawaniem miłości GGGB. Swoją drogą pokazała kiedyś fragment waszej rozmowy, Grzechu, na kafe lub prywatnie, nie pamiętam już. 😄 Twój seks nadal się ogranicza do klepania w literki na klawie? 😄 Ciągnąłbyś Alinkę za loki, co? 😄

6 minut temu, Kato napisał:

Kilka razy pisałem do moderacji w sprawie zbanowania twojego pierwszego sruna i to ja ci załatwiłem jego bana, tak bana chłopcze! 

Powtarzam, że pierwszy moon po krótkiej blokadzie wrócił do życia, już daaawno temu. XD 

Ja natomiast mam dowody, że Filip nie jest jedynym schizofrenikiem na kafe. 😎

6 minut temu, Kato napisał:

Gggb vel him ta stalkerka za mną latała na co mam dowody w postaci jej maili do mnie i nie tylko. 

I trzy... 

BIORĘ Z DUPY DO RYJA!!!

Też mam takie numery. Jak mam już dość to po prostu blokuje, ale oni dalej dzwonią po kilkanaście razy dziennie! Jak można być takim ...em, żeby dzwonić namolnie, mimo że jest blokada? To już jest natarczywość i nachalność. Cwaniacy zmieniają numery i dzwonią z innych. Jak tak dalej pójdzie zgłoszę sprawę na policję, albo... niech tylko znajdę takich... sam sprawiedliwość wymierzę.