Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Jestem genialny xd

Polecane posty

Robię projekt na moje kochane studia, mniejsza z czego, ale trzeba zachować proporcje i skale, bloczku reprezentują czas, ale że robię to w bieda środowisku że nie da się ustawić się same skalowały tylko trzeba recznie to wymyśliłem że przykładam linijkę do ekranu i odmierzam np 4 tygodnie to 4 cm xD i tak dalej, wiecie jak szybko idzie teraz

Głupie ale działa więc nie jest głupie

1 minutę temu, Sythia napisał:

To naprawdę genialne. 😉

Teraz obrabiam w paincie bo po wklejeniu schematu do worda nie widać opisów, trochę to podrasowuje czytaj wymazuje napisy i wstawiam nowe ale z poziomu painta. Nikt nie pozna co było robione 😎

5 minut temu, Sythia napisał:

I tak uważam, że jesteś lepszy od Einsteina, bo on był noga z informatyki. ;D

Kiedyś naprawiłem w podobny sposób plik który się nie otwierał bo zawierał jakieś wzory w postaci matematycznej że word nie otwierał bo nie było jakiś biblotek doinstalowanych to napisałem do kolegi(tak mialem kiedyś) aby porobił skriny tego i mi wysłal w paincie powycinałem i wkleiłem jako obrazy do worda tak że po wydrukowaniu, nikt się nie skapnał co jest nie tak i 5 dostałem xD

Jak mi się chce to potrafie czasem

To gratulacje bo jak miałem to wymiany to nawet nie próbowałem tylko do serwisu dałem ;d

Ja co sam naprawiłem to tylko w samochodzie rurkę od oleju jak pekła na taśme izolacyjną, tylko tak aby trzymało na trochę i silnika nie zalewała. 

11 minut temu, bella napisał:

Ooo człowieku na taśmę izolacyjną to nie takie rzeczy się naprawiało .. 🙂

Jakiś przykład fajny masz? 😜