Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ania2123

O co takiemu chodzi?

Polecane posty

Od dwoch miesiecy pisze z pewnym chlopakiem w który jestem zakochana od bardzo dawna.Zanim się poznaliśmy widywaliśmy się bardzo często bo mieszkamy w jednej klatce.Zawsze jak się mijaliśmy patrzył mi się prosto w oczy i się uśmiechał.Miałam wrażenie że robi wszystko żeby się ze mną spotkać bo zauważyłam że kiedy np szłam do klatki to on z niej wychodził albo na odwrót i nigdy nie spuszczał ze mnie wzroku.Do czasu pierwszego spotkania czyli właściwie do grudnia to zawsze ja zaczynałam rozmowę,ale potem to on ją rozkręcał i potrafiliśmy pisać nawet cały dzień.Po paru tygodniach pisania wreszcie zaproponował spotkanie.Powiedział ze jak znowu przyjade do babci (bo mieszkam w innym miescie) to mam dac mu znac.Wkońcu przyjechałam i spotkalismy się.Zabrał mnie swoim samochdem na rynek,ogólnie fajnie się gadało.Był bardzo miły i kulturalny,spytał czy nie jestem głodna i chciał mi postawić coś do jedzenia,potem odprowadził mnie do domu i powiedział że było bardzo miło i dziękuje.Pare dni po spotkaniu stwierdziłam że powiem mu co do niego czuje,on odpisał że musi to przemyśleć i da mi znać.Od tego czasu dalej ze sobą piszemy,tym razem to on przeważnie pisze pierwszy,zawsze intresuje się tym co u mnie nowego,tyle że nadal nie dał mi odpowiedzi na to co mu wyznałam.Ostatnio jak byłam u babci na święta napisałam mu że przyjechałam,ale on nie zaproponował kolejnego spotkania,tylko codziennie pisał co u mnie itp.Nie wiem czemu ale tak jakby wykręcał się od niego bo co chwile mówił że jest umówiony gdzieś z rodzicami,albo że idzie gdzieś z kolegą mimo że nawet nie spytałam go czy się spotkamy.Nie rozumiem jego zachowania,po co do mnie pisze skoro nie chce się spotkać.A może się wstydzi zaproponować pierwszy po tym jak nie dał mi odpowiedzi? Co myslicie?

Gość błękitnaa

Może być tak,  że dla niego to za szybko,  znaczy te Twoje wyznanie. Może to było dla niego za mało wspólnie spędzonego czasu by zdążyć się zakochać. I teraz boi się spotkać,  wiedząc,  że będzie musiał spojrzeć Ci w oczy i wiedząc,  że być może też liczysz na jakieś deklaracje. Ale na pewno Cię lubi bo inaczej pierwszy by nie pisał. 

Prawdopodobnie nie jest pewny swoich uczuć co do ciebie, albo chce od ciebie tylko przyjaźni, bo być może potrzebuje takiej przyjaciółki. Jedno z dwóch. Gdybym miał strzelać, to bym stawiał na to pierwsze.

Gość błękitnaa
19 minut temu, Bolek napisał:

Mężczyźni są łowcami, lubią zdobyć kobietę a tu jedno spotkanie i wszystko ma podane na tacy. Ciesz się że spoko koleś inny by to wykorzystał. A teraz odwróć sytuację co pomyślała byś o facecie który po jednej randce mówi że cię kocha. No świr jakiś, lepiej go unikać bo na drugiej randce zaproponuje ślub a na trzeciej dziecko.

Z facetami jest inaczej. Jeśli szybko mówi,  że kocha tzn,  że chce zaciągnąć do łóżka 😴

Chyba niespecjalnie zainteresowany, radziłabym nie przywiazywac dużej wagi do tej znajomości.