Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta

seks bez zobowiazan

Polecane posty

Gość Kansas

Marta ja nie chcę Ci źle wróżyć ale jak się na serio zakochasz w facecie to  zmienisz wszystko i zrobisz wszystko żeby znim być i nie tylko dla sexy, ale też i dla wszystkiego co jest poza. 

Jak masz z gościem dobry układ to kozystaj jak najbardziej, ale wszystko do czasu. 

P.S.

Wystarcza Ci to co masz "bez zobowiązań" czy jeszcze miedzy czasem zabawiasz sie sama?

Gość Marta
16 minut temu, Gość Kansas napisał:

Marta ja nie chcę Ci źle wróżyć ale jak się na serio zakochasz w facecie to  zmienisz wszystko i zrobisz wszystko żeby znim być i nie tylko dla sexy, ale też i dla wszystkiego co jest poza. 

Jak masz z gościem dobry układ to kozystaj jak najbardziej, ale wszystko do czasu. 

P.S.

Wystarcza Ci to co masz "bez zobowiązań" czy jeszcze miedzy czasem zabawiasz sie sama?

raczej nie zrobie dla niego wszystkiego. hamuje mnie jednak to ze ma tą rodzine chociaz wiem ze u niego to jest tak ze "jest rodzina i nie ma". 

spotykam sie z nim raz w tygodniu wiec jasne ze gdy nie jest to mozliwe radze sobie sama, jednak to nie to samo co z nim :) w realu

Gość Kansas

Wiadomo że nie to samo, jednak orgazm to orgazm. Znajdź sobie wirtualnego kochanka do zabaw na odległość. Tu chętnych nie brakuje.

Gość Marta
5 godzin temu, Gość Kansas napisał:

Wiadomo że nie to samo, jednak orgazm to orgazm. Znajdź sobie wirtualnego kochanka do zabaw na odległość. Tu chętnych nie brakuje.

ale ja go lubie chce z nim dalej to robic nic tak nie pobudza jak to, ze ktos ci mowi ze sie jest "najlepsza" i inne rzeczy-czyny w seksie.