Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olciaaaaaaa

Znowu pytanie do dziewczyn xdd

Polecane posty

Jeżeli codziennie rano bede myć twarz żelem z aloesu i nakładać maseczke domowej rorboty z miodem płatkami owsianymi i cytryną a wieczorem tak samo przemywac twarz tym żelem i maseczke z ,, siemię lniane i cytryną ,, na koniec przemyc twarz tonikiem dobrym i krem nawiżający z aloesem to czy stan mojej cery się poprawi ? Jak tak to kiedy ? A jeśli nie to czemu ? 🙂

nie wiadomo :) a jakie masz problemy z cerą? zależy też co w tym kremie jest.

płatki owsiane i siemie lniane nie powinny zaszkodzić, możesz też je jeść, żeby wzmocnić organizm od środka.

Dnia 18.01.2019 o 08:36, Ariadna napisał:

nie wiadomo 🙂 a jakie masz problemy z cerą? zależy też co w tym kremie jest.

płatki owsiane i siemie lniane nie powinny zaszkodzić, możesz też je jeść, żeby wzmocnić organizm od środka.

Nie mam AŻ TAK wielkich problemów z cerą, ale mam mały trądzik na czole i blizny 😕

krem jest z firmy ,, ziaja ,, używam go od dłuższego czasu i chyba pomaga 

płatki owsiane zawsze jem na śniadanie a siemię lniane jest w ciemnym pieczywie które także jem 

Gość M__

Na trądzik najlepiej pomoże Ci dobry dermatolog. To co możesz sama zrobić to pić dużo wody, wykluczyć cukier i zdrowa dieta. Może zabiegi z mikrodermabrazji u kosmetyczki?

2 godziny temu, Gość M__ napisał:

Na trądzik najlepiej pomoże Ci dobry dermatolog. To co możesz sama zrobić to pić dużo wody, wykluczyć cukier i zdrowa dieta. Może zabiegi z mikrodermabrazji u kosmetyczki?

Do kosmetyczki nie pójdę, wszyscy odradzaja ale do dermatologa tak możesz jakiegoś polecić ? 

Dieta... Odżywiam się bardzo zdrowo. Zero cukru zero ostrego jedzenia olej zamieniłam na oliwe z oliwek PIJE dużo wody i zielonej herbaty. Jem płatki owsiane codziennie na śniadanie i ciemne pieczywo od czasu do czasu też białe. Problem nie tkwi w diecie. Może to przez źle dobrane kosmetyki bo używam raz do takiej cery raz do takiej.