Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego z Adamowicza nie można się śmiać, a z Lecha wolno było? Skąd te podwójne standardy?

Polecane posty

Ludzie giną codziennie, na całym świecie i jakoś o tym cisza. A kiedy ginie człowiek z rządowego stołka, to nagle żałoba na cały kraj (oczywiście z racji politycznych zagrywek). Żałosne. Mnie osobiście sytuacja nie zasmuciła, ani też nie jest mi przykro, ani trochę. W naturę człowieka jest wpisana śmierć, prędzej czy później, w różnych okolicznościach, i trzeba się z tym pogodzić. Owszem, odnosi się to do moich bliskich również. Natomiast, co mnie niezmiernie irytuje - jak zawsze w obliczu podobnych przypadków - to tępota bezmyślnego zmanipulowanego ludu. Zweryfikujcie priorytety i pożytkujcie lepiej czas na dokształcanie się i pracę nad sobą, poszerzanie horyzontów, realne efektywne działania ku lepszemu, zamiast poddawać się praniu i ograniczaniu. Ci na górze i tak zawsze się dogadają i wyjdą na swoje.

Gość odnaleziona na Schio
Dnia 18.01.2019 o 02:33, Gość gość napisał:

Jak każdy nabijał się z "zimnego Lecha i kaczki po smolensku" to było dobrze a jak ktoś śmiał coś powiedzieć o prezydencie z PO to zaczyna się donoszenie, zatrzymania i cenzura. DNO.

Prezydent z Gdańska już dawno nie był w PO , był niezależny i sympatyzował z prawicą. 

kryzys jaki kryzys    wymówka rządzących   by okradac    legalnie państwo  kryzys był  tylko 2 lata 2008-2009 a platforma   zrobiła  przez ten czas 

Gość Gosia gość

Każdy ma inną wrażliwość jednych coś dotyka innych nie, ale wyśmiewanie się I obrażanie kogoś jest dla mnie nie do zaakceptowania. Nie chodzi tylko o polityków dotyczy to każdego człowieka. 

Gość gosc

Te państwowe żałoby są bezsensowne. To jest ingerowanie w wolność człowieka. Ja mam ochotę się bawić i wiech wypiertalają z tymi żałobami. Goowno mnie obchodzi obcy człowiek i jego śmierć, niech rodzina czy znajomi za nim płaczą, ale niech nie każą płakać obcym ludziom.

Gość Gość
Dnia 20.01.2019 o 07:54, Gość gość napisał:

A pisiory nie hejtują tylko mówią prawdę, co najlepiej widać w dzienniku tv o 19.30.

Mądrego to i miło poczytać 🙂

A ci znowu o pisiorach. Co za ludzie 

Gość Gość
Dnia 20.01.2019 o 10:59, Gość Gosia gość napisał:

Każdy ma inną wrażliwość jednych coś dotyka innych nie, ale wyśmiewanie się I obrażanie kogoś jest dla mnie nie do zaakceptowania. Nie chodzi tylko o polityków dotyczy to każdego człowieka. 

To nie akceptuj. Mam to w dupie i mnie cmoknij 

Gość gosc

zgadzam sie, ta cenzura to DNO