Gość gosc Napisano Styczeń 18, 2019 Leniwa ruda lady z Trójmiasta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Styczeń 23, 2019 Bardziej zaradna niż inna Youtuberka z tego samego miasta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Styczeń 24, 2019 Truteń już ma swój wątek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Styczeń 24, 2019 Czy zaradna? Jej się bogaci rodzice nie trafili i tyle, więc musi zarabiać. Za to cwana, bo mam wrażenie, że z biegiem czasu to facet na nią zarabia. Nie wierzę, że z kilku godzin pisania stać ja na wynajem mieszkania. Chce zarabiać na yt, a nawet nie postara się o ciekawsze filmy. Tylko jedzenie, spanie i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 28, 2019 Dnia 24.01.2019 o 06:19, Gość Gość napisał: Czy zaradna? Jej się bogaci rodzice nie trafili i tyle, więc musi zarabiać. Za to cwana, bo mam wrażenie, że z biegiem czasu to facet na nią zarabia. Nie wierzę, że z kilku godzin pisania stać ja na wynajem mieszkania. Chce zarabiać na yt, a nawet nie postara się o ciekawsze filmy. Tylko jedzenie, spanie i tyle. Chyba nie dał rady utrzymać ich, bo Ruda śmiga dalej do dorywczych robót. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Maj 28, 2019 Jest już o nich temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Maj 29, 2019 Gdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Maj 29, 2019 6 godzin temu, Gość Gosc napisał: Gdzie Mniejsze od trzech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PituPitu1 1728 Napisano Maj 15, 2023 Jest połowa maja, a ci wrzucili vloga z końca marca. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wsedno 2214 Napisano Maj 15, 2023 2 godziny temu, PituPitu1 napisał: Jest połowa maja, a ci wrzucili vloga z końca marca. Juz by sobie sobie dali spokój z tym codziennym vlogowaniem. Kto jest ba bieżąco z ich insta, nie ma potrzeby ogladania tych vlogow bo to to samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agatka jmj 574 Napisano Maj 15, 2023 Wielkie mi vlogi! Festiwal przechwałek i śmieciowego żarcia. Czym starsi tym głupsi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kargo 235 Napisano Maj 17, 2023 Połowa masz tu vlog z wielkanocy dramat 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach