Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochanaa

Zakochałam się. A on ?

Polecane posty

Gość Zakochanaa

Ostatnio byliśmy z rodzicami na weekendzie w sumie w kilka rodzin. Było fajnie, miło. Pierwszy raz widziałam starszego brata mojej koleżanki. Od razu wpadł mi w oko, jest starszy o 5 lat. Co prawda zauważyłam, że ma świetny kontakt z drugą koleżanką w jego wieku, ale wykluczyłam ich związek bo a) znają się od małego b) jestem ładniejsza,  zgrabniejsza. Oni tak trochę poszli swoją drogą podczas Tego wyjazdu - wieczorne wyjścia na drinki. W sumie dwójka studentów, dobrze dogadująca się ze sobą i tyle,  ale ostatniego dnia siedziałam przy oknie i zauważyłam,  że wracają. Zatrzymali się przed Hotelem i on pocałował ją, później ona jego. Powiedzcie czyj mam jakieś szanse  u niego ?

To że znają sie długo i dziewczyna jest mniej atrakcyjna nie wyklucza tego że mogą sie sobie spodobać. Pozatym student to juz nie gimnazjalista i postrzega kobiety z dojrzalszej perspektywy niz tylko po analizie wygladu. Jednocześnie nie jest powiedziane, że im coś z tego wyjdzie. Nic nie stracisz, jak mu powiesz w prost, że ci sie podoba. Możliwe, że nawet nie zwrócił na ciebie uwagi bo nie myślał ,że ty go zauważysz. Chłopacy skomplikowani są, ale jak z nim szczerze porozmawiasz, to przynajmniej bedziesz wiedziala na czym stoisz. Nie sugeruj nic w rozmowie z nim bo jeszcze uzna cię za niedojrzałą, tylko powiedz konkretnie co czujesz a kto wie..moze akurat ci sie uda

Gość Gość

Znając życie to ona jest ładna 

Gość Zakochanaa
51 minut temu, Gość Gość napisał:

Znając życie to ona jest ładna 

Krótkie paznokcie, tyle że pomalowane na czerwono, ale jednolity kolor, makijaż słaby, prawie że wogóle nie pomalowana, włosy nie farbowane, ona nawet ust nie maluje. Ubiera się najzwyczajniej w świecie, bez dekoldow. Jak na 20 latke wygląda słabo.

Gość Gość

Ty dziecko on dorosły chłop.

Gość Gość

Oj dziecko dziecko 

Gość Gość
5 godzin temu, Gość Gość napisał:

Ty dziecko on dorosły chłop.

Dokładne. On myśli o życiu, autorka o zabawie klockami.