Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kornik1278

Spózniająca się miesiączka

Polecane posty

Gość kornik1278

Dzień dobry.
Dnia 01.01.2019 uprawialiśmy wraz z dziewczyną petting, ocieranie się o siebie w bieliźnie itp. Poprawiałem swojego członka ręką, później pieściłem swoją dziewczynę przez jej bieliznę, a następnie włozyłem palce do pochwy. Wszystko działo się przed wytryskiem, natomiast na pewno była obecność preejakulatu (cz go miałem na rękach - sam juz nie jestem pewien, jezeli tak to musiały być to znikome ilości, ale głowy uciąć sobie nie dam).
Moja dziewczyna ostatni okres miała 17 grudnia 2018 (spóźnił się 5 dni, gdyz miał pojawić się 12.12.2018). Kilka dni po "zabawach" miała mdłości oraz podwyzszoną temperaturę (trwały jeden dzień). Dnia 10.01.2019 dostała objawów nadchodzącego okresu (powiększone i wrazliwe piersi oraz ból brzucha) i myśleliśmy, ze (wiem, ze to dziwne) okres przyjdzie według starej daty (12.12.2018 -> 12.01.2019), natomiast objawy przeszły po kilku dniach.
Do tej pory zrobiliśmy 4 testy. Pierwszy 3 dni po, drugi 4 dni po, trzeci 8 dni po i w końcu czwarty test - 15 dni po. Wszystkie dały negatywny wynik.
Jej kalendarzyk (nie wiem jak bardzo wiarygodny jest, to jakaś aplikacja, do której moja dziewczyna nie za bardzo przywiązuje uwagę) wskazywał, ze wypadały jej wówczas dni płodne (trwały jakoś od 1 do 5/6 stycznia).
Wiem, ze dziewictwo nie chroni przed ciązą, natomiast chcę podać jak najwięcej informacji - tak więc, moja dziewczyna jest dziewicą i nigdy wcześniej (nawet tamtego dnia) nie byłem w niej, takze o jakimkolwiek wytrysku w pochwie nie mozna mówić.
Miesiączka spóźnia się juz drugi dzień i zaczynamy się trochę niepokoić, poniewaz nic nie wskazuje by ta nadchodziła. Jest to trochę dla nas stresująca sytuacja. Czy nasze obawy są uzasadnione?

Gość Bezobaw

Dziewica Maryja!
A tak poważnie, to nie panikuje. Im więcej paniki tym gorzej dla dziewczyny. Dzień z gorączką i nudnościami mógł być faktycznie zapowiedzą okresu, ale że zaczęliście histeryzować to mogło się przestawić. Tym bardziej że ostatnio się jej przestawił jak mówiłeś, więc to nie jest to obce zjawisko. 4 testy negatywne powinny was uspokoić. Weź dziewczynę zaproś do kina, na pizze lub coś wyluzujcie się, nie myślcie o tym a sprawa się wyjaśni.

Gość gośc

Im więcej stresu tym więcej opóźnienia wiem po sobie, po prostu poczekaj a na przyszłosć może zacznij używaj czegoś jeszcze do zabezpieczania się? Np tester afrodyta? Sprawdzasz sobie za jego pomoca kiedy masz dni płodne i jak płodna jesteś ;)