Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosia

Maz mnie unika ..

Polecane posty

Gość Gosia

Hej . . Mam taki problem więc jesteśmy po ślubie 7 lat mamy dwoje małych dzieci . Maz jest kierowca ja obecnie szukam pracy bo chce być nie zależna finansowo . Maz ma kasę na kącie do którego nie jestem upoważnieniona . Ale to odrębny temat ! o toż dziećmi zajmuje się ją nawet jak M wróci z trasy to woli na kanapie leżeć niz  z dziećmi choć klocki poukładać . Boję się panicznie 3 ciąży bo ciężko by mi było mamy bardzo ruchliwe dzieciaki żywe sreberka. 4 tyg temu posprzeczalismy się w sumie wymiana zdań . i od tej pory maz mnie unika. Nawet nie usiądź obok mnie na kanapie nie dotknie nie przytuli . Chodzi spać ok 20 no nie idzie spać tylko patrzy w kom . W sumie przez pół dnia prześledzić w telefonie . seksu też nid ma bo nawet przed snem nie weźnie prysznicu tylko rana . Czy on może kogoś mieć ? ja nerwowo już nie wytrzymuje płacze po kontach . On ma tylko pretensje do mnie o byle co . Nie wiem co robic .

10 minut temu, Gość Gosia napisał:

i od tej pory maz mnie unika. Nawet nie usiądź obok mnie na kanapie nie dotknie nie przytuli . Chodzi spać ok 20 no nie idzie spać tylko patrzy w kom . W sumie przez pół dnia prześledzić w telefonie . seksu też nid ma bo nawet przed snem nie weźnie prysznicu tylko rana . 

No i problem z głowy, trzeciego nie będzie 😂😂 ehh 2/10 popraw ortografie i bedzie lepiej 😂😎😉

Gość gość

Dziwne że nie masz upoważnienia do kONta, i przykro że płaczesz po kĄtach. Wygląda to trochę jakby kogoś miał, ogólnie no kiepska sytuacja, zależna jesteś od niego i w ogóle traktuje ciebie jak obca osobę. Tragiczny jest.

23 minuty temu, Gość Gosia napisał:

Nie wiem co robic .

Nie szukać porad na tym forum.

- przeprowadzić poważną rozmowe z mężem. Rozmowa to podstawa związku. 

Gość Gosia

przepraszam za błędy ale co chwile słownik mi zmienia wyraz i nie chce mu się już poprawiać . Z nim ciężko rozmawiać bo albo się wypiera albo zgania winę na mnie . Najbardziej szkoda dzieci bo mają z ojcem kiepski kontakt a szczególnie 3 letnia córka . Dziś sobota dzieci śpią maz też jutro w nocy jedzie już w trasę i żadnej chwili razem . Nie jestem brzydka kobieta zawsze maz był zazdrosny choć powodów mu nie daje . Bardziej on był skóry to śledzenia  innym 

22 minuty temu, lonelyman napisał:

Nie szukać porad na tym forum.

- przeprowadzić poważną rozmowe z mężem. Rozmowa to podstawa związku. 

To jest provo, ale cii jakby to nie ja zdradziłam 😂

1 minutę temu, Skromna Ja napisał:

To jest provo, ale cii jakby to nie ja zdradziłam 😂

Dobra. Nic nikomu nie powiem 🙊🙈🙉

2 godziny temu, Gość Gosia napisał:

? ja nerwowo już nie wytrzymuje płacze po kontach .

po tych kontach, do których nie masz upoważnienia?