Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jasminne74

Po co walczy?

Polecane posty

Gość Jasminne74

Po co facet który mnie wiele razy oszukał i skrzywdzil chce walczyc o mnie skoro ja juz go dawno nie kocham i nie chce z nim byc?czego on nie rozumie skoro dokładnie wie ze nigdy nie wróci to co było dawno temu?po co mnie osacza jeszcze?na co liczy skoro wiele razy dałam mu do zrozumienia ze nie ma szans zebysmy byli ze soba,ze nie jest absolutnie mezczyzną w moim typie po tym wszystkim jak mnie traktował i ze juz nigdy nie obdarze go uczuciem ani zaufaniem

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Jasminne74 napisał:

Po co facet który mnie wiele razy oszukał i skrzywdzil chce walczyc o mnie skoro ja juz go dawno nie kocham i nie chce z nim byc?czego on nie rozumie skoro dokładnie wie ze nigdy nie wróci to co było dawno temu?po co mnie osacza jeszcze?na co liczy skoro wiele razy dałam mu do zrozumienia ze nie ma szans zebysmy byli ze soba,ze nie jest absolutnie mezczyzną w moim typie po tym wszystkim jak mnie traktował i ze juz nigdy nie obdarze go uczuciem ani zaufaniem

Zadufany w sobie głupiec? 

Gość gość

nikt o ciebie nie walczy tu u nas polewka z ciebie i nie tylko na całego a ty glupia to błędnie interpretujesz. masz racje nie wróci się to wszystko z mojego powodu

Gość Gość

A ona jest taka wrażliwa i tym się przejmuje?