Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieznana1

O chłopaku

Polecane posty

Gość nieznana1

Dwa tygodnie temu byłam na imprezie, był chłopak którego znam tzn chodzilismy do tego samego gimnazjum, ale bylismy tylko na czesc zawsze. Był w związku z moją kolezanka przez 5 lat, rok temu sie rozstali. I na tej imprezie zatanczyłam z nim, poszlismy porozmawiac i proponuje zebysmy sie spotkali  wtygodniu a ja ze nie wiem ze przeciez chodziles z moja kolezanka i mi jest lupio, ze ja ja lubie bardzo itp. A on ze co to ma do rzeczy, ze nie jest juz z nia rok i tak srednio chetna bylam ciagle mowilam nie wiem zobacze. wzial numer, ale sie nie odezwal. Wczoraj bylam na imprezie i z glupka sama napisałam do niego bo byłam po % i przyjechał specjalnie na ta impreze, potanczylismy potem poszlismy posiedziec, całowałam sie  znim. Zapytalam tez cdzemu sie nie odezwal, a on ze jak mial sie odezwac jak proponowal a ja tyklko o jego bylej mowilam ja mowie ze no glupio wyszło. Potem poszedl do kolegi powiedzial ze wroci zaraz, ja poszlam do kolezanek tanczyc i zaraz pojechalam do domu napisalam mu ze juz jade. potem napisal gdzie jestem a ja ze pojechalam juz ale ze podobno sie z innymi bawil, bo go kolezanki widzialy a on ze nie i rano napislaam ze spoko spoko no i odczytał i juz nic nie napisał. I nie wiem co o tym myslec, czy chcial sie tylko zaabwic, bo jednak sie z nim całowałam czy nwm o co mu chodzi... 

Gość gosc

Hmm może jeszcze napisze, faceci często tak mają ;d