Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alesja12

muszę skleić buty

Polecane posty

Młody chodzi na piłkę i rozwalił niedawno swoje ulubione buty, nie chce nawet słyszeć o innych, trening za parę dni , byłam u szewca i powiedział ze oże mi to zrobić dopiero z tydzień, wiec pomyslałam zeby samemu skleić, da rade to zrobić zeby się buty jakoś trzymały na tym treningu?

Gość marawstala

Butapren 

Dnia 20.01.2019 o 19:42, alesja12 napisał:

Młody chodzi na piłkę i rozwalił niedawno swoje ulubione buty, nie chce nawet słyszeć o innych, trening za parę dni , byłam u szewca i powiedział ze oże mi to zrobić dopiero z tydzień, wiec pomyslałam zeby samemu skleić, da rade to zrobić zeby się buty jakoś trzymały na tym treningu?

Witam! Aleksja12 zachęcam Cię do wypróbowania kleju TADAM®, który jest przeznaczony głównie do butów sportowych. To elastyczny klej, który dzięki swoim właściwościom służy do napraw różnych części butów: czubków, brzegów, zapiętków, obcasów, podeszw i cholewek. Zachęcam do zakupu i sprawdzenia jego mocy działania.

Gdyby pojawiły się pytania, chętnie na nie odpowiem.

Ekspert marki TADAM

tadam.com.pl

Gość bucek

A gdzie można ten TADAM kupić? 

Gość żalużuja

Ja też musze sklić swoje buty, gdzie szukać tego kleju tadam?

Dnia 30.01.2019 o 21:44, Gość bucek napisał:

A gdzie można ten TADAM kupić? 

Witam! Bucek klej TADAM® kupisz m.in. w kioskach, sklepach motoryzacyjnych, metalowych, oferujących farby oraz lakiery, marketach budowlanych i sklepach elektrycznych. Zamówić go możesz także w sklepach internetowych z artykułami budowlanymi.

Gdyby pojawiły się pytania, chętnie na nie odpowiem.

Ekspert marki TADAM

tadam.com.pl

Nie wiem czy sama dobrze skleisz buty jakimkolwiek klejem zwłaszcza jeżeli młody gra w piłkę. Sama próbowałam kiedyś różnych klejów do butów w których moja córka biega ale szybko puszczały. Szefc wytłumaczył mi że materiał trzeba dobrze oczyścić, czasami chamicznie i w przypadku obówia sportowego materiał wzmacnia się dodatkowymi wstawkami. Nie zawsze sam klej wystarczy. Po tym jak naprawił  córce buty wytrzymały aż z nich wyrocła a dużo mnie to nie kosztowało ;)

Gość tapiczka

Nie wiem jak kleiłaś, ale szewc miał racje. Trzeba oczyścić powierzchnie i ona musi byc sucha. U mnie kleilam buty sportowe tym TADAM i nastepnego dnia jak syn załozył buty (szkolne adidasy) tak chodzi w nich już 3 miesiąc i nic nie puścilo. Nie potrzebne były żadne wstawki.