Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pawel

odzyskanie milosci

Polecane posty

Gość Pawel

Witajcie. Moj problem jest nastepujacy. Ok. 2 miesiace temu zerwala ze mna dziewczyna. Stalo sie to po roku wspanialej znajomosci, 9 miesiacach bycia razem, wielu wspolnych podrozy, zycia o jakim oboje marzylismy. Nic sie jednak nie dzieje bez przyczyny. W 3 miesiacu naszego zwiazku zmarl moj ojciec z ktorym mialem trudna relacje. Od tamtej pory bylem bardziej nerwowy, ciagle gonilem. Niestety moja zlosc byla czesto kierowana na najblizsza osobe czyli na nia. Do tego dochodzily problemy lozkowe nad ktorymi znowu ona pracowala (zle doswiadczenia z poprzednich zwiazkow). Jak powiedziala, myslala ze sam sie zmienie ale w ktoryms momencie cos w niej peklo. Zaluje ze nie zwrocila mi uwagi wczesniej ani nie dala drugiej szansy, abym mogl sie zmienic. Bardzo ja kocham i bardzo chcialbym ja odzyskac. Czuje ze to ta jedyna, chcialbym z nia kontynuowac zycie. Aktualnie mieszkamy w roznych krajach, jednak to nie musi byc problem bo mamy elastyczne/zdalne prace. Jesli wiecie jak z tego wyjsc, czy da sie cos zrobic zeby to uratowac, bede wdzieczny. Pozdrawiam

Gość Gosc

Walcz i pracuj nad soba