Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zazdrośniczka

Co może oznaczać ten okropny sen? Czy sny się sprawdzają?

Polecane posty

Gość Zazdrośniczka

Macie jakąś wiedzę, doświadczenia odnośnie spełniania się snów? Ja do tej pory miałam tak że rzadko kiedy coś mi się śni, a jak już się śni i jeszcze dokładnie pamiętam to mają one odzwierciedlenie w realnym życiu. 

Szukałam w sennikach znaczenia mojego snu, ale nic tam nie było dokładnie na ten temat.

Wczoraj pokłóciłam się z moim partnerem, z resztą nie pierwszy to raz. Ale pierwszy raz śniło mi się to. Siedział on i jego była przy stole w kuchni, siedzieli obok siebie. W pewnym momencie ona objęła go, ja to widziałam i wywlekłam ją za kudły z domu i dostała po ryju. Obudziłam się zdenerwowana. 

Jestem chorobliwie zazdrosną osobą i tego bym nie przeżyła i zachowałabym się podobnie jak w tym śnie. No ale co ten sen może oznaczać. Że ona będzie szukała kontaktu z nim? Będą chcieli wrócić do siebie? Nie mam pojęcia.

Gość Zazdrośniczka

Dobra, już wiem. Możecie wypierrdalać.

Gość wróż mateusz

Taki sen oznacza rozwód z twojej winy. 

Gość Gość

Jaki rozwód jak nie było ślubu???

Gość gość

Jak nie było ślubu to rozstanie, wina j/w.

Gość Gość

Sny pokazują czego się boisz,co Cię dręczy.Widocznie u Ciebie zazdrość w głowie panuje i dlatego Ci się śni🙂

Za to ja nie wiem czemu ciągle śni mi się to samo w kółko.Bo mieszkam w swoim domu wiele lat,a śni mi się,że nadal mieszkam u teściów,jestem młodą mężatką i jeszcze nie mam dzieci.Widocznie niemiło mój mózg wspomina tamte lata:classic_biggrin:

W senniki już nie wierzę.A był czas,ze non stop sprawdzałam.I noc mi się nie sprawdziło 👎