Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xoxo

Dlaczego promowanie anoreksji oraz szamanow nie podlega karze ???

Polecane posty

Gość xoxo

Jak to jest mozliwe, ze ktos bezkarnie promuje przestepce i nie ponosi zadnych konsekwensji. Dlaczego youtube nie usuwa kanalow promujacych glodzenie sie ??

Gość Katarzyna
6 minut temu, Gość xoxo napisał:

Jak to jest mozliwe, ze ktos bezkarnie promuje przestepce i nie ponosi zadnych konsekwensji. Dlaczego youtube nie usuwa kanalow promujacych glodzenie sie ??

Kasa się  liczy  i nic więcej. Na kafe lecą  wątki  z automatu.Liczy się liczba zgłoszeń.  Ruszyła zaglodzona ze swoimi fanami do akcji. Pisać  pisma do polskich instytucji  tak jak to wczoraj zrobiły dziewczyny.  Promowanie praktyk szarlatana z wyrokami,   proponowanie glodowek nieletnim jest karalne.  Również wysłałam dzisiaj zawiadomienie do odpowiednich departamentow dwóch  ministerstw  w Polsce. 

Gość Gosc abc

Tymczasem odsyłam was do tego co napisał mąż AIA na temat pana szamana, ja się przeraziłam:

" (...)A teraz o Lockmanie. Mówię za siebie, nie znam zarzutów, jakie inni mają przeciwko niemu. Kiedy Aga powiedziała mi o tych kontrowersjach w komentarzach i że było bardzo dużo komentarzy z taką samą opinią, podejrzewałem, że to nie jest naturalne. Jestem przekonany, że część głośniejszych anty-Lockman’itów to osoby, które pochodzą z jakiejś społeczności, w której przekonali siebie nawzajem, że jest on poważnym przestępcą. Widziałem jedną lub dwie [osoby], które dały mi przekonanie, że są w jakiś sposób osobiście zaangażowane w spór z nim. Nie wierzę również, że jest to naturalne, ponieważ w większości komentarzy anty-Lockman, widać całkowity brak szacunku wobec Agnieszki (obelgi, ocenianie, moralizowanie). Tak duża liczba jej (naszych?) stałych odbiorców nie zachowałaby się w ten sposób. Przed wyjazdem Agi na Costa Rica, zasugerowałem jej, żeby wykorzystała ten czas, żeby dojść do sedna zarzutów przeciwko Lorenowi i żeby wróciła z własną opinią, jak sprawy się tam mają. Jestem bardziej niż chętny, żeby otwarcie dyskutować o wszystkich plotkach, celem rozwiązania wszystkiego, co da się rozwiązać. Żeby to zrobić, będę potrzebował zapoznać się ze wszystkimi zarzutami, jakie są podnoszone. Ja (prawdopodobnie z Agą) zajmę się nimi wszystkimi w wideo. Jednak będę nalegać (jeśli chcesz żebyśmy ja i/lub Aga udzielili odpowiedzi), żeby było to zrobione z szacunkiem lub przynajmniej beznamiętnie, tak jakby napisał to prawnik, a nie jadowity kochanek. Dlaczego? Ponieważ nie mam zbyt dużo cierpliwości do znęcania się i nadużywania, nawet kiedy chodzi o temat, który nie dotyczy mnie bezpośrednio. (...)"

Jest to fragment jego wypowiedzi napisany na yt. Tam możecie przeczytać zarówno oryginał po angielsku, jak i tłumaczenie.

Wygląda na to, ze jesteśmy sekta z kafe, która uwzięła się na niewinnym człowieku. Oni podważają wyroki, które zapadły w Stanach, po tym jak ten oszołom doprowadził do śmierci kilku osób. Czy ktokolwiek ma jeszcze wątpliwości, że ta dwójka jest zdrowa na umyśle?

Gość baaa

Trzeba robić swoje, brać przykład w wośpu i obnażać gł/upotę do końca świata i 1 dzień dłużej ;)

Mam pytanie - czy to nowy wątek o AIA? Tamten jak rozumiem już zniknął? Działają szybko, to im trzeba przyznać. 

7 minut temu, Gość Gosc abc napisał:

Oni podważają wyroki, które zapadły w Stanach, po tym jak ten oszołom doprowadził do śmierci kilku osób. Czy ktokolwiek ma jeszcze wątpliwości, że ta dwójka jest zdrowa na umyśle?

Myślę, że tutaj nikt nie ma wątpliwości. Tak nie zachowują się ludzie racjonalni. Osoba racjonalna, której podważyło się światopogląd albo przeprasza za błąd i zmienia temat, albo przeprasza i dokumentuje się na nowo, żeby zaprzestać szerzenia bzdur w sieci. 

Gość gosc

Nate ma zrobione pranie mozgu, nie wiem czego on nie rozumie nt lockmana, jak wyniki sady podwazy? Chory czlowiek. 

Ja pisze tu i na gwiazdach jest taki sam temat. 

Gość ech

myślę, że dojdzie do tego, że jedynie pod filmami Palmy będzie można komentować, a wątki na kafe będą znikały w kilka godzin po założeniu :(

Gość Gosc abc
6 minut temu, drastic napisał:

Mam pytanie - czy to nowy wątek o AIA? Tamten jak rozumiem już zniknął? Działają szybko, to im trzeba przyznać. 

Myślę, że tutaj nikt nie ma wątpliwości. Tak nie zachowują się ludzie racjonalni. Osoba racjonalna, której podważyło się światopogląd albo przeprasza za błąd i zmienia temat, albo przeprasza i dokumentuje się na nowo, żeby zaprzestać szerzenia bzdur w sieci. 

Myślę, że możemy traktować to jako temat o AIA, tak założyłam po tytule i pierwszym wpisie, kolejne piszące osoby również, więc wydaje mi się, że założycielowi tematu chodziło o AIA. Nie łudzę się, że to pociągnie dłużej niż parę godzin, bo armia działa, także pewnie wątek za chwilę padnie jak poprzednie. Jakaś użytkowniczka (chyba sovivi, soveve czy jakoś tak, w każdym razie osoba zalogowana, nie gość) zgłaszała poprzednie tematy, albo spamowała, żeby zaprzestać pisania. Myślę, że tutaj też może dotrzeć. Także póki wisi, piszmy, a jak ktoś zauważy podejrzanego spamera to od razu zgłaszać dziada i tyle.

Gość xoxo
8 minut temu, Gość Gosc abc napisał:

Myślę, że możemy traktować to jako temat o AIA, tak założyłam po tytule i pierwszym wpisie, kolejne piszące osoby również, więc wydaje mi się, że założycielowi tematu chodziło o AIA. Nie łudzę się, że to pociągnie dłużej niż parę godzin, bo armia działa, także pewnie wątek za chwilę padnie jak poprzednie. Jakaś użytkowniczka (chyba sovivi, soveve czy jakoś tak, w każdym razie osoba zalogowana, nie gość) zgłaszała poprzednie tematy, albo spamowała, żeby zaprzestać pisania. Myślę, że tutaj też może dotrzeć. Także póki wisi, piszmy, a jak ktoś zauważy podejrzanego spamera to od razu zgłaszać dziada i tyle.

Taki byl zamiar tego watku., ale wiem, ze dlugo nie pociagnie. 

Czy AIA już jakoś sensownie odpowiedziała na kontrowersje związane z wagą jej synka? Czy nadal TB rządzi?

Gość Gosc abc
3 minuty temu, drastic napisał:

Czy AIA już jakoś sensownie odpowiedziała na kontrowersje związane z wagą jej synka? Czy nadal TB rządzi?

na insta napisała, że "proponuje podchodzić do większej ilości spraw z większym luzem" i tyle. Ale to było na poprzednim wątku, nie wiem czy zdążyłaś przeczytać.

1 minutę temu, Gość Gosc abc napisał:

na insta napisała, że "proponuje podchodzić do większej ilości spraw z większym luzem" i tyle. Ale to było na poprzednim wątku, nie wiem czy zdążyłaś przeczytać.

No właśnie niestety nie :<

Gość xoxo
9 minut temu, drastic napisał:

Czy ona kiedykolwiek odpisala sensownie i na temat? Nie twierdze, ze zawsze mowi bez sensu, ale w momencie kiedy pojawiaja sie argumenty , ktore ciezko podwazyc, Aga sieje jadem i agresja. 

Gość gos

wiekszy luz! ludzie do wszystkiego niewazne ze ktos jest wychodzony ze corka opucnieta ze maz ledwo chodzi ze synek malo wazy? Ehhh....😥

Gość ech

jej z niedożywienia mózg nie działa, to czego się spodziewacie?
zawsze była agresywna, a jak teraz brak jej witamin, minerałów, organizm zjadł sam siebie (brak mięśni, skrajne wychudzenie) to sądzicie, że nagle dostanie olśnienia:
"'30 dni+niższa waga = być może jakiś problem, lepiej to sprawdzić, niż przyjąć ze wszystko jest ok" ?
no way, moja racja jest najmojsza, show must go on

5 minut temu, Gość gos napisał:

wiekszy luz! ludzie do wszystkiego niewazne ze ktos jest wychodzony ze corka opucnieta ze maz ledwo chodzi ze synek malo wazy? Ehhh....😥

A mozesz to napisac jeszcze raz po polsku?

Gość Asia
48 minut temu, Gość Gosc abc napisał:

weszłam sobie na jej profil i okazuje się że to coś zgłasza wątki nie tylko nasze, inne również więc to chyba jakiś płatny troll

Gość ????
12 minut temu, Gość Asia napisał:

weszłam sobie na jej profil i okazuje się że to coś zgłasza wątki nie tylko nasze, inne również więc to chyba jakiś płatny troll

gdzie to jest?

Gość hmm
Przed chwilą, Blue napisał:

Dlaczego moje posty sa ukryte?

może tu też wprowadzili shadow banning?

Gość Gosc abc
8 minut temu, Blue napisał:

Dlaczego moje posty sa ukryte?

A po czym wnosisz, ze sa ukryte? Ten jest widoczny. 

Gość gosc

Co byście chciały ... żeby cały świat myślał tak ja tu jedna z drugą ??? 

Każdy myśli po swojemu. 

Wrzućcie na luz.

Gość gosc

najwiecej sie dzieje w dziale gwiazdy, taki sam tytul.

Gość Asia
40 minut temu, Gość ???? napisał:

gdzie to jest?

ja kliknęłam w kółko identyfikatora bo jest zarejestrowane - otworzył sie profil ze wszystkim watkami które zostały przez to coś zgłoszone nazywa się jako savovy chyba i trzeba by było znaleźć, poszukam w mojej historii

Gość Gosc abc

Laski, chodzcie na ten drugi watek, tam jest wiecej osob, ktore tez wczesniej sie udzielaly i pisaly petycje do roznych instytucji o szkodliwosci propagowania pana z buszu. Watek ma taka sama nazwe jak ten, tylko jest w dziale Gwiazdy. 

Gość ggew

Jedną ze starszych kobiet którą się zainteresowałem była bibliotekarka. Po raz pierwszy zauważyłem ją jeszcze przed wakacjami, gdy dowiedziałem się że w bibliotece pojawiła się nowa bibliotekarka. Od moich kolegów dowiedziałem się że jest bardzo ładna i młoda. Do biblioteki poszedłem przed południem i gdy zobaczyłem Iwonę, dopiero po kilku dniach dowiedziałem się że tak ma na imię, od razu byłem nią zafascynowany.

Iwona miała dwadzieścia sześć lat, była brunetką z włosami do ramion. Nie była typową pięknością z dużymi piersiami i długimi nogami. Miała jednak to coś co przyciągało mnie do niej. Zauważyłem że zawsze ubierała się w średniej długości spódniczki i obcisłe koszule. Wszystkimi elementami stroju starała się podkreślić swoje kobiece wdzięki. Nie miała anorektycznej sylwetki modelek, ale ładnie zaokrąglone biodra, piękny okrągły tyłeczek, lekki brzuszek i duże piersi.

Od czasu gdy zobaczyłem ją po raz pierwszy stałem się znacznie częstszym gościem w bibliotece. Wiele razy przychodziłem do czytelni i pożyczałem jakieś książki albo czasopisma, tylko po to żeby móc być bliżej niej. Cały czas obserwowałem jej ruchy, byłem zachwycony widokiem jej okrągłych bioder i tyłka gdy się schylała. Uwielbiałem patrzeć jak się porusza kręcą biodrami. Najbardziej podniecało mnie, gdy Iwona podchodziła do mnie przynosząc czasopisma. Schylała się nade mną i z lekkim uśmiechem podawała jakieś czasopisma.

Właśnie wtedy zaglądałem pod jej koszulkę obserwując duże piersi. Jednak co ważniejsze właśnie wtedy mogłem poczuć jej zapach. Nie nosiła tak krzykliwych perfum jak inne kobiety, które natychmiast swoim zapachem wypełniały cały pokój. Zapach jej perfum był lekki i zwiewny, dopiero zbliżając się do jej ciała można było poczuć jej zapach. Przebywając czasami przez dwie a nawet trzy godziny w bibliotece mogłem zaobserwować pewną ciekawą rzecz. Około jedenastej, gdy w bibliotece był mały ruch, Iwona wywieszała kartkę „Zaraz wrócę” i wychodziła na górę. Piętro biblioteki zajmowane było przez magazyny i pokój przerobiony na kuchnię, gdzie ludzie pracujący w budynku mogli odpocząć, zjeść śniadanie albo obiad.

W piątek, w czasie wakacji, siedziałem w bibliotece i zauważyłem jak Iwona wywiesza kartkę i wychodzi na górę. Miałem jakieś dziwne przeczucie i postanowiłem ją śledzić. Wyszedłem z czytelni i powoli skierował się na schody prowadzące na górę. Gdy wyjrzałem zza rogu zauważyłem jak Iwona wychodzi z kuchni z jakimś przedmiotem w ręku i kieruje się do małego składziku na przeciwko. Gdy zamknęła za sobą drzwi, powoli zbliżyłem się do kuchni i sprawdziłem czy jest pusta. Odwróciłem się w kierunku składziku i zauważyłem że drzwi są lekko uchylone. Powoli podszedłem do drzwi, lekko uchyliłem drzwi i zajrzałem przez szparę w drzwiach.

Widok który ukazał się moim oczom, całkowicie mnie zaskoczył. Iwona leżała na kocu, z rozłożonymi nogami, między którymi znajdował się wibrator. Wtedy doszło do mnie co się dzieje, ona się onanizowała. Majtki były zawieszone na stołku, były czarne i koronkowe. Jednak mój wzrok spoglądał na całkowicie inny interesujący widok. Moje oczy przyciągało jej łono. Widziałem jak wibrator powoli wchodzi w jej pochwę, po chwili ponownie wychodząc. Mój członek zareagował natychmiast, omal nie rozrywając moich spodni.

Położyłem rękę na spodniach i zacząłem masować swojego nabrzmiałego członka. Nie widziałem głowy Iwony, ale do moich uszu dochodziły ciche jęki i postękiwania. Po chwili Iwona przyspieszyła, nie pracowała już tylko ręką, ale również biodrami, którymi nabijała się na plastikowego przyjaciela. Byłem trochę nieostrożny i poruszyłem drzwi które zaskrzypiały. Niestety odgłos dotarł do uszu Iwony która przerwała swoją zabawę. Musiałem jak najszybciej się ukryć, szybko schowałem się kilkoma krzesłami które znajdowały się przy oknie. Obserwowałem drzwi i po chwili pojawiła się w nich Iwona. Wyszła na zewnątrz i zaczęła rozglądać się po korytarzu. Gdy nie zauważyła nikogo poszła do kuchni a po chwili zeszła na dół. Nie chciałem aby Iwona zauważyła brak mojej osoby przy stoliku, a więc wyszedłem zza krzeseł i już miałem wrócić na dół gdy zauważyłem coś w składziku. Iwona wracając na dół zapomniała o jednej rzeczy, o swoich majtkach.

Szybko wszedłem do składziku i schowałem majtki w kieszeni po czym skierowałem się na schody. Gdy byłem już przy końcu schodów spotkałem się oko w oko z Iwoną. Stanęliśmy naprzeciwko siebie. Iwona była całkowicie zaskoczona moją obecnością. Ja też stałem jak otępiały, spojrzałem jej w oczy, po czym przeprosiłem i poszedłem na swoje miejsce w czytelni. Iwona była tak zaskoczona że nie wiedziała co powiedzieć. Domyśliłem się że zauważyła brak garderoby, i zdecydowała się wrócić do składziku. Postanowiłem że ponowne spotkanie z Iwoną nie byłoby najlepszym pomysłem, a więc zostawiłem gazetę na stoliku i pospiesznie wyszedłem. W bibliotece nie pojawiałem się przez kilka dni, jednak kiedyś musiała nastąpić konfrontacja z Iwoną.

Do biblioteki wybrałem się we wtorek. Gdy wszedłem do środka od razu zauważyłem Iwonę. Miała na sobie białą obcisła koszulkę i krótką mini spódniczkę. Przywitałem się i poprosiłem o jakiś magazyn. Iwona przez chwilę stała po czym podała mi magazyn o który prosiłem. Przysiadłem się do jednego ze stolików i zacząłem czytać. Po około dziesięciu minutach Iwona podeszła do mnie i siadła na krześle naprzeciwko mnie. Masz moje majtki? – zapytała. To pytanie całkowicie mnie zaskoczyło, nie miałem pojęcia co odpowiedzieć. Chciałem ją przeprosić, ale w końcu wybrałem inny wariant. Nie wiem o czym pani mówi. Nie udawaj, ostatnim razem obserwowałaś mnie jak się pieprzyłam ze sobą. Więc, masz czy nie? Może. Podobały Ci się? Co? Majtki. Nie wiedziałem gdzie prowadzi ta rozmowa, ale postanowiłem kontynuować. Tak, bardzo ładnie pachniały. Chodź ze mną. Byłem całkowicie zaskoczony propozycją Iwony, ale nie miałem nic lepszego do zrobienia niż pójść za nią. Skierowaliśmy się na schody, a potem do znajomego składziku. Iwona oparła się o stolik naprzeciwko drzwi. Widziałeś mój występ, teraz Twoja kolej. Nie zrozumiałem o co jej chodzi. Nie rozumiem czego pani chce.

Zdejmuj spodnie, i zwal konia, chce popatrzeć. Nie wiedziałem co robić, kobieta którą obserwowałem od kilku tygodni, teraz chce mnie oglądać jak ja walę konia. Stałem i rozważałem jej prośbę. No, na co czekasz. Postanowiłem, dlaczego nie dać jej ciekawy występ. Powoli rozpiąłem spodnie i zdjąłem spodnie, po czym majtki. Jednak mój członek nie zareagował, dotąd osiągnąłem tylko lekki wzwód. Wziąłem członka do ręki i powoli rozpocząłem masaż. Iwona przez chwilę patrzyła na mnie po czym powoli podciągnęła spódniczkę do góry, ku mojemu zaskoczeniu nie miała na sobie bielizny. Mój członek od razu zareagował. Iwona podniosła nogę do góry i oparła o krzesło. Powoli wsunęła dłoń pomiędzy uda i zaczęła masować swoją szparkę. Po chwili oblizała dłoń i znowu zaczęła masować swoją dziurkę. Lewa dłoń Iwony wylądowała na jej piersiach.

Ten widok był dla mnie takim zaskoczeniem że mój członek zaczął docierać do granic swoich możliwości. Zwolniłem tempo, wiedziałem że jeszcze chwila a spuszczę się. Iwona zaczęła przyspieszać tempo, jej dłoń pracowała coraz szybciej. Oprócz dłoni zaczęła poruszać również swoimi biodrami żeby wzmocnić doznania. Nagle zatrzymała się, i zza pleców wyciągnęła wibrator. Włączyła największe obroty i włożyła go do wnętrza swojej rozgrzanej cipki. Jedną dłonią wkładała wibrator do środka, a drugą masowała swoją nabrzmiałą łechtaczkę. Widziałem jak wychodzący członek cały lśnił od jej soków. Na udzie pojawiła się stróżka soku który powoli spływał w kierunku jej uda. Byłem już tak napalony że miałem ochotę podejść do niej i zerżnąć ją jak ...ę.

Czułem że zbliża się mój orgazm, wiedziałem że już długo nie wytrzymam. Przyspieszyłem swoje ruchy i poczułem jak nasienie zaczyna płynąć w górę mojego członka. Po chwili w spazmach orgazmu wyrzuciłem ze swojego członka nasienie. Pierwszy spazm był tak silny że nasienie wylądowało na nodze Iwony. Po chwili orgazm zakończył się, a ja nadal wpatrywałem się w Iwonę. Gdy otworzyła oczy i spojrzała na mnie, po prostu przerwała zabawę ze sobą i naciągnęła ...enkę. Podeszła do mnie po czym pociągnęła wibratorem w pobliżu mojego nosa. Zaciągnąłem się jej zapachem, najbardziej kobiecym zapachem jaki dotąd czułem. Po chwili Iwony już nie było.

Gość xxx

trolluj trolluj!! jak sie rano obudzisz to bedzie nowy watek...

Gość xoxo

I po watku w dziale gwiazd. Szkoda, bo byla tam calkiem rozsadna dyskusja. 

Gość Gosc abc

Zalozylam nowy w gwiazdach. O szamanizmie.