Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wstydliwy

Problem z Zębami, strach przed utratą miłości

Polecane posty

Witam,

Mam mały problem i trochę wątpliwości.. więc piszę tutaj by zobaczyć jak kobiety na to zareagują i jaką mają opinie na ten temat..

Więc mój problem wygląda tak, że poznałęm dziewczyna kilka lat temu i jestem bardzo w niej zakochany i ona we mnie też za jakiś czas mamy się spotkać 

pierwszy raz... chwilowo jest fajnie piszemy gadamy nonstop dosłownie non-stop... jak się spotkamy to mamy zamiar być razem ale obawiam się jednego

że może mnie nie zaakceptować mimo to że jestem przystojny uczuciowy stanowczy dbam o kobiety i nigdy bym jej nie skrzywdził i i ona twierdzi że jestem tym z któym chce spędzić resztę życia

ja też tak twierdze, może to się wydawać śmieszne ale wiele przeżyliśmy i razem.. i obawiam się tego że może mnie nie zaakceptować przez moje jedynki i dwójki które sobie uszczerbiłem jak byłem

młodszy.. niestety moi rodzicie nie mieli na ten czas pięniedzy żeby mi je naprawić.. więc tak z nimi zostałem... są uszczerbione i trochę popsute mimo to dbam o nie żebynie popsuły się jeszcze bardziej..

Mam 21 lat i mam pracę i oszczędzam pięniadze by te zęby sobie zrobić.. mam termin na październik więc wtedy będę miał te żeby już zrobione niestety będę miał koronki zamiast pięknych żebó jakie kiedyś miałęm przed wypadkiem 😕 ale ja niestety będę się z nią widział przed zrobieniem tych zębów i się boję że nawet jeśli jej wytłumaczę całą sytuajcę to może mnie odrzucić bo z czego co wiem to każdy z jej byłych miał ładnę i białę żeby.. skąd to wiem bo kiedyś mi pokazywałą swoich byłych niesety... 

pytanie do was Panie czy jeśli wy byście byli w takiej sytuacji i chłopak by wam wszystko wytłumaczył i byście były w nim zakochane to odrzuciłybyście go?