Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaktojest?

Co czuje dziewczyna, która wie, że nie jest najpiękniejsza?

Polecane posty

Gość Jaktojest?

Bo u mężczyzn różnorodność jest o tyle mało problematyczna, że mamy takie społeczeństwo i kulturę, a u kobiet promuje się wygląd typowej insta modelki. Co czuje dziewczyna, gdy wie, że nie jest najpiękniejsza? Że nie wygląda jak te inne młode, modnie ubrane, piękne kobiety? Pytam o kobiety lat 20-35

Gość ......

.....👨‍🎤

Gość Sen

Nie rozśmieszaj ludzi tymi prowokacjami:) 

Dobranoc:) 

To co ja-facet, czuję się jak wizualne g**wno. Jestem 6/10. Chcę być 9/10, choćbym miał tylko patrzeć w lustro.

Gość kkj

czuję,że świat oszalał a ja nie mam ochoty brać udziału w tym głupim wyścigu szczurów

Gość Super Żona

No niestety tak jest każdy chce być idealny. Sama sporo schudłam żeby przypodobac się mężowi noszę tylko ...enki zamiast spodni... Ale uważam że warto się poświęcić:)

Gość asd

czyli źle się czujecie, brzydule? obracacie się wśród równie brzydkich, żeby wypaść dobrze?

Gość uff

Nic 😉 Cieszę się że są takie ładne i podziwiam je i tyle 🙂

Nie muszę być najpiękniejsza, przecież to nie jest najważniejsze 😉

Gość brzydal

liczyłem na wasze kompleksy, żeby łatwiej was zaliczyć...

Gość prawda
13 godzin temu, Gość brzydal napisał:

liczyłem na wasze kompleksy, żeby łatwiej was zaliczyć...

😚

Gość Całus
23 godziny temu, Gość prawda napisał:

😚

😚

Gość gość

JA bym jej poradziła żeby martwiła się lepiej o to że czy nie jest za głupia. Moze lepiej się na tym skupić a nie wytwarzać w sobie jakies chore frustracje względem wyglądu, świat oszalał to fakt, ale nie dajmy się zwariować. 

Gość Nieurodziwa

Większość  facetów  kręci bardziej seksowność niż uroda, kobiecość i intelekt. Pozostalych biust i pupa. Brak urody to nie problem. 

Gość gość

Kompletnie nie wygladam jak insta modelki, a mimo to uwielbiam to jak wygladam 😄

Gość Hey

W pewnym wieku akceptuje kobieta to jak wygląda. Rzecz jasna nie chodzi o to by być zaniedbanym, bo dbać o siebie jest miło i człowiek się lepiej czuje . Ale z powodu niskiego wzrostu(163) /średniej wielkości biustu (a chciałabym mieć spory)  całe życie płakać nie będę 😉.Insta modelki też nie mój target bo o parę lat za dużo by się upodobnić do dziewczyn naście, dwadzieścia kilka lat 😉. Żyje mam się dobrze. 

Gość gosc

Głupie pytanie, co to znaczy najpiękniejsza? Najpiękniejsza jest jedna inne mogą być piękne. Piękno jest odczuciem subiektywnym to że jednemu podobają się modelki nie znaczy że podobają się wszystkim. Każdy znajdzie coś dla siebie. Przecież nie chodzi o to by podobać się wszystkim ale temu który nam się podoba. Wystarczy spojrzeć na ulicę ile razy widzieliście jakąś parę i zastanawialiście się co on/ona w nim/niej widzą? Każdy ma w sobie to ,,coś'' trzeba tylko trafić na człowieka który to ,,coś'' zobaczy i doceni.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

Głupie pytanie, co to znaczy najpiękniejsza? Najpiękniejsza jest jedna inne mogą być piękne. Piękno jest odczuciem subiektywnym to że jednemu podobają się modelki nie znaczy że podobają się wszystkim. Każdy znajdzie coś dla siebie. Przecież nie chodzi o to by podobać się wszystkim ale temu który nam się podoba. Wystarczy spojrzeć na ulicę ile razy widzieliście jakąś parę i zastanawialiście się co on/ona w nim/niej widzą? Każdy ma w sobie to ,,coś'' trzeba tylko trafić na człowieka który to ,,coś'' zobaczy i doceni.

Oby była "dobrą i ciepłą" kobieta dla ukochanego, do innych może być chamska i prostacka.