Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość (nie) żona

Mąż chce ją nie

Polecane posty

Gość (nie) żona

Nie wiem jak to tak długo wytrzymałam ale dopiero jak się wyprowadziłam od męża zdałam sobie sprawe że moje życie intymne z mężem to jedna wielka mistyfikacja. 24 lata nie byłam przytulana, nie byłam całowana , ani nawet nie słyszałam czułych słów. Odbywał się dość często akt po którym on był zadowolony a mi się chciało beczeć. Na początku jeszcze nie było tak źle ale po 5-6 latach małżeństwa wciąż ten sam scenariusz ta sama gra wstępna i nie można było ani słowem sie odezwać lub zaproponować coś innego bo i tak zawsze wracał do tego samego. Jego to podniecało,  mnie nie. To chyba nazywa się nuda małżeńska. Cały czas udawałam żeby ta farsa się jak najszybciej skończyła. Teraz nawet nie pamiętam jak to jest przeżyć z facetem orgazm. Nie wiem czy umiałabym....

Gość ...

Jak chcesz wiedzieć gdzie tkwi problem i czy da się go naprawić, co zrobić aby mieć udane życie seksualne, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość Marzena
10 minut temu, Gość ... napisał:

Jak chcesz wiedzieć gdzie tkwi problem i czy da się go naprawić, co zrobić aby mieć udane życie seksualne, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha większego głupstwa nie czytałam.

Gość Gosc

A jakie jest pytanie?czego od nas oczekujesz?

Dnia 23.01.2019 o 01:50, Gość (nie) żona napisał:

24 lata nie byłam przytulana, nie byłam całowana , ani nawet nie słyszałam czułych słów. Odbywał się dość często akt po którym on był zadowolony a mi się chciało beczeć. 

No masakra. Kiepski ten Twój mąż.