Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaczelam walke z tesciowa, kto wg was wygral pierwsza runde

Polecane posty

Gość gość

Wlasnie zlapal mnie straszny dol bo wczoraj po odwiedzinach tesciowej a 
wlasciwie w trakcie rozpetala sie burza z piorunami.
To dobra kobieta ale ma fiola na punkcie kontrolowania co mnie doprowadza z 
kolei do szalu. Wczoraj przyniosla jakijs okropny stolik kupiony ktory od pokolen jej st w jej rodzinie  pytala czy nam sie podoba i probowla nas zachecic do 
postawienia gdzies w naszym domu. Przyniosla tez lampe przedwojenna a do nieurzadzonego 
jeszcze pokoju mimo tego, ze chyba 1000 razy jej mowilam , ze mam zamiar lampe 
w pokoju dopasowac do mebli , ktorych jeszcze nie mam wiec nie wiem jak beda 
wygladac. Na moja uwage , ze dzieki ale na razie nie mamy zamiaru stawiac lampy 
probowala nas przekonac do czasowego jej psotawienia, az w koncu sie zdenerwowalam i zwywyzywalam ja i ona sobie poszla z tymi meblami. 
Jak tu nie zwariowac. Maz stoi pomiedzy nami i sam nie wie co robic.
Czy macie podobne problemy? Jak sobie z nimi radzicie?

Gość Gość

Moja babcia też taka jest - wszystko chce mi dać, jakieś swoje garsonki, dzbanuszki i inne pierdoły, niekiedy przyjmuję, ale zwykle staram się taktownie odmawiać, co nie jest łatwe. Jest mi przykro, że jej jest przykro, ale wywywać kogoś z tego powodu???

To wy macie dobre babcie, Tesciowe bo moje babcie nic mi nie dawały a męża babcia trzymała u siebie w pokoju nowy dywan prosiliśmy ją żeby nam dała do pokoju to powiedziała że nie ,bo to jest jej dywan, mało tego, miała lalkę na strychu wzięłam tą lalkę i dałam córce do zabawy a ona ją wyrwała i powiedziała że to jest jej lalka, szok normalnie.