Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Ewuuus

MLM - Wasze do艣wiadczenia

Polecane posty

Go艣膰 Ewuuus

Witam serdecznie!

Od jakiego艣 czasu zastanawiam si臋 nad do艂膮czeniem do jakiej艣 firmy MLM. Teoria jest mi mniej wi臋cej znana. Czyta艂am artyku艂y, opinie na plus i na minus.

Po pierwsze mam jednak wra偶enie, 偶e ca艂y ten system jest owiany jak膮艣 dziwn膮 tajemnic膮. Najbardziej interesowa艂a mnie firma Faberlic ostatnio i na ich stronie nie ma jako艣 tak po ludzku wyt艂umaczone o co dok艂adnie chodzi w tym biznesie. Albo ja nie rozumiem. Ka偶da konsultantka najpierw namawia na rejestracj臋 a potem dopiero s膮 instrukta偶e co i jak. A ja si臋 w 偶yciu nie zdecyduj臋 na co艣 w ciemno.

Mam r贸wnie偶 wra偶enie, 偶e przynajmniej niekt贸re te panie konsultantki traktuj膮 ten biznes jak religi臋, jakie艣 objawienie, cud boski. Czytam r贸偶ne wpisy, 偶e one uwielbiaj膮 te wszystkie szkolenia itp. Dla mnie troch臋 to nawiedzone... Te nagrania nagabuj膮ce do przyst膮pienia do ich grupy - czasem nie da si臋 tego s艂ucha膰...

Naprawd臋 w tych firmach a偶 tak pior膮 m贸zgi?

Chcia艂abym zarabia膰, wiem, 偶e 艂膮czy si臋 to z prac膮, i nie ma nic za darmo, chcia艂abym spr贸bowa膰. Ale nie chc臋 robi膰 z siebie takiego ...a jak te nawiedzone panie, sory.

Kolejna w膮tpliwo艣膰 jak膮 mam to czy ja musz臋 zawsze zamawia膰 co艣 na w艂asne potrzeby? Szczerze powiedziawszy ok, mog臋 kupi膰 dajmy na to p艂yn do naczy艅, krem do r膮k, kilka innych kosmetyk贸w, ale nie jestem jakim艣 maniakiem kosmetycznym, nie potrzebuj臋 kupowa膰 co miesi膮c kosmetyk贸w na 200 z艂. Oczywi艣cie powinnam zna膰 produkty, ale nie zap艂ac臋 za co艣 czego ewidentnie nie potrzebuj臋. Nie chc臋 te偶 otrzymywa膰 偶adnych "prezent贸w", kolejnych kosmetyk贸w, mo偶liwo艣ci kupienia ich po extra cenach. Je艣li czego艣 nie potrzebuj臋 to tego nie kupi臋 nawet za 0,50 z艂.

Czy kupujecie w promocji w艂a艣nie takie rzeczy i sprzedajecie po wi臋kszej cenie czy jak? Bo samo kupowanie dla siebie naprawd臋 mnie nie kr臋ci, ja chc臋 sprzedawa膰 i zarabia膰, a nie mie膰 hurtowni臋 kosmetyk贸w we w艂asnym domu.

Jestem zdeterminowana, ale nie do ko艅ca rozumiem ten biznes, czemu on jest taki "tajemniczy", czemu te konsultantki s膮 takie zakochane w tym... Troch臋 to sekty przypomina czasem...

Opowiedzcie prosz臋 Wasze historie, tylko b艂agam bez lukru, bez namawiania mnie do "wiadomo艣ci na priv", bo ja za stary wr贸bel jestem na takie zagrywki. Nie do艂膮cz臋 nigdzie w ciemno. Musz臋 zna膰 zasady - co musz臋 robi膰, ile musz臋 zamawia膰 (kwota) je艣li w og贸le musz臋, ile czasu dziennie Wam to zajmuje. Do艂膮cz臋 tylko do osoby, kt贸ra przedstawi to w jasny, klarowny spos贸b, bez owijania w bawe艂n臋 i obietnic o milionach, merolach i dubajach. Albo tu albo podawajcie sw贸j email to si臋 odezw臋.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wojtek

Witam prosz臋 napisz do mnie na e-maila wojteka507@gmail.com聽 聽 聽 聽聽

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach