Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ulala

Zostawił mnie

Polecane posty

Gość gość0
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Czy ty jestes jakąś psychopatką bez uczuć, nie daj bog taką matkę mieć 😮 toksyna... To był opis sytuacjii próba zrozumienia, tez ciut nei rozumiem bocałym swoim zachowaniem pokazał co jest wart...NIZE/ZERO

Każdy z nas jest inny i każdy widzi świat po swojemu. Ja go widzę w ten sposób. Czy potrafisz być tolerancyjna i czy znasz pojęcie "wolność słowa, wypowiedzi"?

Oczywiście, że rozumiem i wypowiadam się z mojego punktu widzenia. To, że nie płaczę z autorką, z Tobą i z większością ludzi, nie oznacza, że nie mam uczuć. Posiadam ogromne. Natomiast patrzę w sposób głęboki i Ty nie możesz tego zmienić, tj. mojego postrzegania sprawy. Dam Ci radę: nie życz drugiemu co Tobie niemiłe i nie obrażaj ludzi inwektywami. 

Gość gość
1 minutę temu, Gość gość0 napisał:

Każdy z nas jest inny i każdy widzi świat po swojemu. Ja go widzę w ten sposób. Czy potrafisz być tolerancyjna i czy znasz pojęcie "wolność słowa, wypowiedzi"?

Oczywiście, że rozumiem i wypowiadam się z mojego punktu widzenia. To, że nie płaczę z autorką, z Tobą i z większością ludzi, nie oznacza, że nie mam uczuć. Posiadam ogromne. Natomiast patrzę w sposób głęboki i Ty nie możesz tego zmienić, tj. mojego postrzegania sprawy. Dam Ci radę: nie życz drugiemu co Tobie niemiłe i nie obrażaj ludzi inwektywami. 

Kobieta w żałobie a on lata za innymi na jej oczach, prawdziwe wsparcie i życzę ci takiego bo nic nie dociera

Gość gość0
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Kobieta w żałobie a on lata za innymi na jej oczach, prawdziwe wsparcie i życzę ci takiego bo nic nie dociera

Mhm. 

Gość gość

Miłość mężczyzny do kobiety jest rzadko prawdziwa. Zazwyczaj to kobiety kochają szczerze, prawdziwie i do końca życia. To smutne, ale taka jest prawda.

Gość gość

A i miłość matki do dziecka (nie wszystkich matek) jest chyba najszczerszym i najprawdziwszym uczuciem, bezinteresownym, wiecznym...

Gość Ulala
45 minut temu, Gość gość0 napisał:

Obwiniałaś. Nadal obwiniasz, że nie zajął się Tobą w tamtym okresie.

Tutaj wyżej to napisałaś.

Pomiędzy pierwszym zdaniem a drugim. Między czwartym zdaniem a piątym. Czarę Twojej goryczy uzupełniło zdanie przedostatnie. 

Nie, wiesz o co mam żal o to co było potem, że najpierw mnie zostawił i ok taka była jego decyzja. O to co dzialo się potem i teraz. Ze mógł już zostawić skoro tak zdecydował a nie potem gadać jak to on mnie kocha i tęskni a tak naprawdę do niczego to nie prowadziło. Wie jakie żywie do niego uczucia i calu czas nie chce dać o sobie zapomnieć, tak to wygląda jakby nie chciał bym ułożyla sobie życie z kimś innym, ale on też nie określa się z niczym

Gość Ulala

I wcale nie oczekuję że ktoś będzie że mną płakał, ja już to przepracowalam. Chciałam tylko wiedzieć czemu ktoś kto zostawia kogoś, po jakimś czasie mówi że kocha itp a nic z tego nie wynika. Czemu to ma służyć?