Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joannaa

Jak uspokoić instynkt macierzyński?pomocy

Polecane posty

Gość Joannaa

Mam 19 lat , współżyje ze swoim chłopakiem rególarnie. Moim problem jest tak silny instynkt macierzyński który niszczy mój związek nie potrafię sobie z nim poradzić nie mam ochoty na sex robię to tylko dlatego aby jemu było dobrze ,a w mojej głowie jest tylko jedna myśl -dziecko. Od zawsze każdy mówił że mam powołanie do dzieci bo dużo się nimi opiekowałam. Kiedy przychodzi okres przez kilka dni potrafię płakać nocami i dniami po kątach . Mój chłopak twierdzi że mam rozregulowaną gospodarkę hormonalną... Jestem z tym problem samotna teraz okazało się że teściowa jest w ciąży nie będę mogła patrzeć jak on jest przy tym dziecku nawet jeśli to tylko jego rodzeństwo ja nie zniosę myśli że on będzie kochał to dziecko...

Nie wiem jak mam już żyć żeby o tym zapomnieć żeby sobie poradzić z tym moim problemem boje się że doprowadzi mnie to złego stanu psychicznego bo już nie jest zbyt dobrze...

Proszę pomóżcie co ja mam ze sobą zrobić tracę przez to ochotę żeby wstawać codziennie rano wiem że jestem młoda wiem że mam jeszcze czas ale uwierzcie tą walka mnie wykańcza zeby myśleć o tym problemie brak mi już sił...

Gość Xera

Może znajdź sobie jakieś wciągające zainteresowania, hobby? Albo poszukaj pracy, w której będziesz miała kontakt z dziećmi. 

Gość xxx

Nie masz ochoty na seks ale chcesz dziecko? Przecież stąd właśnie się biorą dzieci 😄 A co do tego instynktu to moze porozmawiaj z chłopakiem o dziecku. Jesli macie warunki i się kochacie to czemu by nie spróbować założyć rodzine? Sama mam 20 lat i będę niedługo mamą 

Gość Joannaa

Nie mam ochoty na sex bo za każdym razem jak mi się spóźnia lecę po test choć wiem że nie jestem i staje się to obsesyjne...mój chłopak twierdzi że cieszyłby się gdyby się coś stało bo naszą jedyną metodą antykoncepcjj jest stosunek przerywany ale on wie że zakłada teraz firmę i nie mamy jak.. dlatego ja jestem z tym moim problemem sama ciezko jest coś chcieć choć wie że się nie może to boli bo ja naprawdę już bym chciała...

Gość ththu

Potrzebujesz psychiatry. Pewnie masz poważne deficyty poczucia miłości jeszcze z domu rodzinnego. Chyba że to prowokacja... W każdym razie szukaj profesjonalnej pomocy.

Gość xxxy
2 minuty temu, Gość ththu napisał:

Potrzebujesz psychiatry. Pewnie masz poważne deficyty poczucia miłości jeszcze z domu rodzinnego. Chyba że to prowokacja... W każdym razie szukaj profesjonalnej pomocy.

Zgadzam sie z tym, jesteś ostro pyerdolnięta, lecz sie dziecko.