Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dragon

Co popycha kobietę do niewierności? :)

Polecane posty

Trzeba zapytać, raczej co nie popycha. Lista będzie krótsza ^^

1 minutę temu, Gość gość napisał:

ja zdradziłam faceta bo chciałam się na nim odegrać za to, że spotykał się za moimi plecami z innymi kobietami, w dodatku zapomniał o moich urodzinach. 

Znam też przypadek koleżanki, która zdradzała faceta z różnymi facetami bo go nie kochała a była z nim "z braku laku".

jedno jest pewne - szczęśliwie zakochana i zadbana przez faceta kobieta nie zdradzi. 

Myślę, że to podobnie też działa w drugą stronę. 

A tak na poważnie: coś w tym stylu. Tyle że lepiej rozstać się od razu po pierwszym grubszym numerze niż się przespać z jakimś/jakąs łachudrą.

Kur...nie się to nie sypianie z kimś na pierwszej randce czy doświadczenie erotyczne per se. ......nie się to sypianie z ku..ami, albo zigolakami. Płatnymi albo nie.

2 minuty temu, Gość gość napisał:

pożądanie bardziej ma miejscu u facetów. U was ten popęd seksualny jest silniejszy i niestety facetowi łatwiej przychodzi zdrada z tak prymitywnych pobudek.

Kobiety nie mają aż takich "potrzeb". Więc jak zdradzają to raczej dlatego, że nie kochają albo czują się niekochane i szukają tego poczucia bliskości gdzie indziej. 

Chyba żartujesz?! Twierdzisz, że wszystkie te cichodajki z wszystkimi tak z miłości i humanitaryzmu?

Gość gość

Kobiety nie mają aż takich "potrzeb". Więc jak zdradzają to raczej dlatego, że nie kochają albo czują się niekochane i szukają tego poczucia bliskości gdzie indziej. 

X

TAK!!!

Gość gość
3 minuty temu, Piaskun napisał:

Chyba żartujesz?! Twierdzisz, że wszystkie te cichodajki z wszystkimi tak z miłości i humanitaryzmu?

nie z miłości... raczej z desperacji, smutku, przygnębienia. Tak było w moim przypadku. Nie kochałam gościa, z którym zdradziłam faceta ale chciałam się poczuć choć trochę lepiej.

No i naukowo jest udowodnione, że kobiety mają mniejszy popęd seksualny (facet mógłby 5 razy dziennie, kobieta raz na 2 tygodnie) bo macie więcej testosteronu we krwi, który odpowiada za to. To nie mój wymysł tylko takie są fakty a z nimi się nie dyskutuje. Są przypadki nimfomanek ale to jednostkowe przypadki. 

3 minuty temu, Gość gość napisał:

nie z miłości... raczej z desperacji, smutku, przygnębienia. Tak było w moim przypadku. Nie kochałam gościa, z którym zdradziłam faceta ale chciałam się poczuć choć trochę lepiej.

No i naukowo jest udowodnione, że kobiety mają mniejszy popęd seksualny (facet mógłby 5 razy dziennie, kobieta raz na 2 tygodnie) bo macie więcej testosteronu we krwi, który odpowiada za to. To nie mój wymysł tylko takie są fakty a z nimi się nie dyskutuje. Są przypadki nimfomanek ale to jednostkowe przypadki. 

Zabawne, bo z obserwacji uczestniczącej wiem, ze kobiety uprawiają seks codziennie.

No chyba, ze jakieś królowe dramatu co w związk chcą raz na dwa tygodnie, ale jak im się związek sypie (ciekawe dlaczego?) od razu się puszczają z pierwszym lepszym bo tak im każe ich liryczne serduszko.

Gość gość

"nie z miłości... raczej z desperacji, smutku, przygnębienia. Tak było w moim przypadku. Nie kochałam gościa, z którym zdradziłam faceta ale chciałam się poczuć choć trochę lepiej."

x

ja bym tego nigdy nie zrobiła, pamiętam...zamknęłam się jedynie w sobie...

TRZEBA BYĆ NISKIM CZŁOWIEKIEM, O SŁABYM KRĘGOSŁUPIE MORALNYM, ŻEBY TAK POSTĘPOWAĆ. ALE NIE MAM DO CIEBIE PRETENSJI, BO WIĘKSZOŚĆ LUDZI TAK POSTĘPUJE, NIESTETY. SILNE JEDNOSTKI!!!!

Gość Wartość musi mieć 3 znaki

Bo popieprzyło im się w d..... tzn w głowach. Myślą, że nowy ogierek odmieni ich nudne życie, czują się dowartościowane, kochane i td.  Nie biorą pod uwagę że on chce tylko załapać się na darmowe pieprzenie. Gdy przychodzi do konkretów to jest rozczarowanie bo okazuje się że ten nowy jest często gorszy od tego co ma w domu. Znam takie przypadki że facet  " popychacz" potrafił jeszcze później szantażować babki że doniesie mężowi. Wtedy dopiero zaczynała się zabawa.  Skończyły się milutkie romansiki i motyle w brzuchu a pozostawało zwykłe dawanie dupy na każde żądanie w obawie przed tym, że mąż się dowie.

Gość Wierny sobie

Kobieta nic sobie nie dopisuje ona to czuje całą sobą.

Facet chce seksu wręcz nalega ,wymusza A ona czuje się przy nim pusta jak dzban.Kobieta da mu ten seks ale potrzebuje napełnić ten dzban uczuciami ,więzią .

Facet potrzebuje seksu i go znajdzie lecz gdy ma tylko sex i nic wiecej zaczyna także szukać tego czegoś np zrozumienia ,akceptacji ,rozmów  .