Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sylwia011

kochanka i żona

Polecane posty

Jestem ze straszym od siebie mężczyzną. Oczywiście na początku było świetnie, od początku wiedziałam że ma żonę, dzieci. Zawsze chciałam żeby zwrócił na mnie uwagę, no i udalo sie. On mówi, że z żoną łączą go juz tylko rachunki i wspolny dom, że od kilku lat już nie uprawia z nią seksu, (jego żona stała się bardzo wierząca, nawet śpią w osobnych pokojach) mowi mi że mnie kocha, że nigdy nie był w tak dobrej formie w łóżku, że nigdy nie czuł się tak dobrze jak przy mnie. Wszystko było cudownie dopóki nie zaangażowałam się uczuciowo tak mocno. Widujemy sie kilka razy w tygodniu, na kilka godzin. Później wraca do swojej żony. Mówi mi, że nie zostawi jej dlatego, że nie chce byc dla mnie ciężarem, że on będzie stary, nie bedzie mial juz na nic sil, a ja będę w moim najlepszym wieku ja zabawy. Mam mu wierzyć, że nie chce sie rozstać z nią dla mojego dobrw, czy może to tylko taka pusta wymówka, bo tak naprawde jestem dla niego tylko po to żeby sie mial z kim zabawic? 

Gość gość

jeśli może, a nie daje ci wszystkiego czego oczekujesz to nie traktuje cie poważnie

Gość Samotny

Dobra zona jest najlepszą kochanką

Gość watpie

Myslisz ze tak bardzo mu zalezy na Tobie,ze poswieci swoje szczescie i bedzie sie meczyl z zona,abys tylko Ty nie miala kiedys zle?

Gość Gość

Z całą pewnością o twoje dobro mu chodzi i z całą pewnością wszystko, co mówi o swojej sytuacji jest prawdą, mężczyzni zdradzający żony są prawdomówni jak nikt inny.

Gość Super Żona

Ma żonę i będzie z nią  a ty jesteś świnią że pakujesz się zajętemu facetowi do łóżka. Kiedyś będziesz żoną matka i życzę ci aby mąż też zrobił cię w balona. A karma wraca Uwierz!

5 godzin temu, Gość Super Żona napisał:

Ma żonę i będzie z nią  a ty jesteś świnią że pakujesz się zajętemu facetowi do łóżka. Kiedyś będziesz żoną matka i życzę ci aby mąż też zrobił cię w balona. A karma wraca Uwierz!

Czy to moja wina, że się zakochałam? Wcale nie jest mi z tym dobrze.. ale uczucie wygrało, nawet nie wiem jak miałabym to zakończyć 

Gość ...

Jak chcesz wiedziec co naprawdę o Tobie myśli, co czuje, czy odejdzie od Zony, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl