Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pęd Sosny

Mam dziewczynę, która nie jest Polką i może dlatego czasami mi takie rzeczy podsyła, no i podesłała....

Polecane posty

Gość Pęd Sosny

Czekajta. 

takie rzeczy. Sprawdziłem całą twórczość tej Mery i faktycznie, "ruchałbym" nie było mądrą odpowiedzią. 😄 Nie podoba mi się mimo wszystko, tak jak jej się The Dumplings nie podoba. Pogodzimy się? Jak nie jak, jak tak. 

Gość Pan Kotarba

Dzisiaj kolejny raz biedaku pokazałeś swoje niziny umysłowe i mam nadzieję że analka upewnila się w przekonaniu, że zrobiła właściwie kończąc ta tragikomiczną relacje w jaka ja wyciągnąłeś. 

Gość Pęd Sosny
10 minut temu, Gość Pan Kotarba napisał:

Dzisiaj kolejny raz biedaku pokazałeś swoje niziny umysłowe i mam nadzieję że analka upewnila się w przekonaniu, że zrobiła właściwie kończąc ta tragikomiczną relacje w jaka ja wyciągnąłeś. 

Ale ty wiesz, że ja i "analka" nigdy całości nie tworzyliśmy, haczyk naszej cwanej twórczości połknąłeś tylko ty i tylko ty wciąż nas rozpamiętujesz? Nie masz jakichś albumów rodzinnych, na które mógłbyś sobie czasami popatrzeć? Na dziewczynę z więzienia czy coś? 😄

Gość Pan Kotarba
4 minuty temu, Pęd Sosny napisał:

Ale ty wiesz, że ja i "analka" nigdy całości nie tworzyliśmy, haczyk naszej cwanej twórczości połknąłeś tylko ty i tylko ty wciąż nas rozpamiętujesz? Nie masz jakichś albumów rodzinnych, na które mógłbyś sobie czasami popatrzeć? Na dziewczynę z więzienia czy coś? 😄

Oswieć mnie, cóż to za haczyk schizofreniku? 

Gość Pęd Sosny
1 minutę temu, Gość Pan Kotarba napisał:

Oswieć mnie, cóż to za haczyk schizofreniku? 

Oświeć się sam i zapytaj swej nędznej, martwej mentalnie osoby o him lub sysie. 

Gość posterunkowy

lecz sie mitomanski pedofilu, nie masz zadnej dziewczyny.

dozor skonczyl ci sie tylko pozornie, kazdy na komendzie wie co wypisujesz w internecie.

Gość Miećka
5 minut temu, Pęd Sosny napisał:

Oświeć się sam i zapytaj swej nędznej, martwej mentalnie osoby o him lub sysie. 

Him i srysia zostały zlikwidowane i tylko czasem oszczekuja swoich adwersarzy z goscia, oficjalne ich wszystkie wcielenia zostały przez moderacje unicestwione tak samo jak ty zostaniesz, mam asa w zanadżu i wykorzystam go przeciw tobie w odpowiednim momencie. 

Sama him gdyby doszło do rozprawy sądowej ma z automatu odebrane prawa rodzicielskie tyle mam na nią materiałów, nagie zdjęcia jęk setki hejtowania itd że aż mi jej szkoda... 

Gość gość

Kto to jest analka?

Gość Miećka
1 minutę temu, Gość posterunkowy napisał:

dozor skonczyl ci sie tylko pozornie, kazdy na komendzie wie co wypisujesz w internecie.

No proszę stalker srun miał dozór coś nowego😁czyli recydywista i sąd nie będzie miał nad nim litości podobnie do mnie. 

Gość Miećka
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Kto to jest analka?

To krakowska przedmuchana niebiesko włosa dziunia, jakby niebylo gościnna w kroku... 

Gość Ktosiek
8 minut temu, Gość posterunkowy napisał:

Ania?? 😀✋

Gość gość
4 minuty temu, Gość Miećka napisał:

To krakowska przedmuchana niebiesko włosa dziunia, jakby niebylo gościnna w kroku... 

Ojojoj 😄