Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JonnyDaniels

plusy i minusy bycia na stałe z kobietą...waszym zdaniem

Polecane posty

Gość Forever alone

Też chciałbym się dowiedzieć. Nigdy nie miałem kobiety. Ani na stałe, ani na chwilę.

Gość minusy

Kobiety miewają złe dni sa nieznosnymi gadulami jak sie na cos upra to niczym nie wypersfadujesz. Twoje wyjscia do kolegów sa mocno ograniczane przez controlling no i kasa ciągle chce coś kupić pomijając ciuchy ma ciągle typu Nowy dywan ...

Gość gosc

ogromny plus

- milosc, motylki w bruzchu, uczucie, ze razem mozecie wszystko

-praktyczne elementy:

- ma sie co robic

- mozna na kogos liczyc

- ma sie staly seks

Gość jakieś

Plusy pewnie by się znalazly

Ja się wypowiem z drugiej mańki, czyli z pkt kobiecego. Stały facet to przede wszystkim stały seks, facet ma zawsze ochotę, wiec nie trzeba szukać po klubach itp, a kobiety mają takie same potrzeby seksualne jak faceci. Mój mi gotuje- ja dwie lewe rece w kuchni, ogrania chate, wszędzie wozi- brak auta. Minusów w sumie nie ma. Nie mieszkamy razem, więc jak mam ochotę spędzić czas sama, nie wiem pijąc piwko przed kompem to to robię :).

Gość gość

Związek z kobietą na dłuższą metę nie ma plusów. Poważnie.

Gość SamotnyJeździec

Hej ja też nigdy nie miałem dziewczyny. Jeśli można prosiłbym o dłuższą wypowiedź.

Gość Gość

Ma oddanego przyjaciela w domu, doradcę, kogoś kto o niego troszczy się,  kogoś dla kogo jest ważny bardzo, zakladajac, że łączy ich miłość, stały seks, opiekunek,  papy,  partnera do rozmów.

Gość Gość

Plusy sa ale dla kobiety.  Facet w takim ukladzie to zrodlo kasy. 

Gość Gość

Nie ma jak Brodnica

Gość 9087

związki to korzyści głównie dla kobiet. facetom się to mało opłaca, zwłaszcza, że większość kobiet to puszczalskie zdzi'ry, które można spotkać praktycznie wszędzie więc seks masz na wyciągnięcie ręki i związku do tego ci nie trzeba.

Gość liska8888

jeśli siebie lubicie i dbacie o swoje dobro wzajemnie to można mieć przyjaciela na całe życie. i oby tyle takie związki były. ja przynajmniej szukam właśnie tego. przyjaźń to dla mnie podstawa. po co inaczej?

Gość uff

Twoje wyjscia do kolegów sa mocno ograniczane przez controlling no i kasa ciągle chce coś kupić pomijając ciuchy ma ciągle typu Nowy dywan ... - taka wybrałeś..nie każda robi jakiś głupi kontroling 😛 nie każda stroi fochy czy ma manię kupowania pierdółek, ja jestem minimalistką jeśli chodzi o kupowanie ciuchów chociażby 😛

jasne, do seksu nie trzeba związku ale tylko jeśli kogoś taki seks bez uczuć zadowala, mnie by to nie odpowiadało 😞 jakieś seksy po klubach, w burdelach to może niektórym facetom odpowiada takie coś, ja nie dałabym rady w ten sposób 😛 chciałabym z jednym ,stałym, ukochanym przeze mnie partnerem 🙂

Gość hoooo

Jesteście dnem