Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Corka, 5 lat, widziała mnie z kochankiem czy może powiedzieć ojcu?

Polecane posty

Gość Gość

Bardzo sie denerwuje. Nie chcialam aby tak sie dowiedzial, ja chce pierwsza zlozyc pozew o rozwod. Maz czuje ze mnie nie kocha, ciagle tylko prac, zarabianie pieniedzy, co roku coraz to drozsze wakacje, nowe auta, wykanczanie domu. A ja potrzebowalam jego, aby byl ze mna i rozpalam wiecie, plomien w zwiazku. Nie czulam i nie czuje tego. Pojawil sie on i wreszcie czuje sie doceniania. W piatek córka zostala w domu z lekka goraczka i bolacym gardlem, maz wyszedl do pracy i po jakis 2h przyjechal do mnie mnie moj K. zawsze uwazam jak córka jest w domu, byal u siebie w pokoju w oozku z tabletem, calowalam sie z kuchni i córka nagle weszła. K szybko wyszedl, poszlam do córki, powiedzialam jej ze dziekowalam wujkowi za to ze przywiozl dla niej leki i aby nie mowila tacie bo tata jest zmeczony, nie wiem czy nie powie. Nie mowila jak maz wrocil w piatek z pracy, nic dzisiaj z rana  jedziemy zaraz do tesciow na obiad. Czy dziecko moze cos takiego palnac?

Gość Figa

Nic nie powie bo już zapomniała, wez wyluzuj i nie sprowadzam kochanka do domu, jesteś ...ka. Jak powie to po prostu sie wyprzyj i tyle. I informacja która jest oczywistością, kochanek ciebie zostawi kiedy bedziesz w największym syfie, masz kasę i nie jesteś zbyt droga w utrzymaniu do tego jesteś chętna i słuchasz banałów. Zle skończysz kobieto bo nie przestrzegasz zasad. Nawet dziecko zagraża teraz bo przekraczasz wszelkie granice. Kochanek tez daremny ze przyszedł do twojego domu. Usprawnić ten proceder bo skończysz marnie 

Gość Hey

Było juz....  tylko zamiast córki był syn😂. Marna prowokacja ...  

Gość Gosc

Niezla matka.  Uczy dziecko klamac do najblizszych, poczekaj jak troche dorosnie i bedzie klamac jak z nut tobie.  Potem powiesz, ze nie wiesz dlaczego ona taka jest przeciez wszystko jej dalas i bylas taka cudowna matka.  Zreszta pewnie zwalisz jej problemy na rozwod i szycko zapomnisz jak dziecku kazalas klamac, albo lepiej jezeli jak powie prawde to sie wyprzesz i z niej zrobisz klamce.  Powodzenia, nie chcialabym byc w twoich butach jak mala troche dorosnie.

Gość Home

A wiecie że znam taką laskę co przyjmowała kochanków w domu? Wiecie po czym mąż się zorientował? Po tym że łóżko rozwalila. Pekly dechy od bzykania 😂

Gość gość

O tata się pocałowal z mamą jak mama z wujkiem . Pięciolatki są bardzo spostrzegawcze ( mam 4 letnią wnuczkę , jest spostrzegawcza, powtarza kilka dni zasłyszane zwroty i zadaje niewygodne pytania np. dlaczego podajesz rękę tatusiowi i wujkowi a nie mamie ? albo takie wprawiające w osłupienie : dlaczego jeden piesek na drugiego wskoczył i go tak tarmosił tyłkiem ( najgorsze że pomimo odpowiedzi pytała się wszystkich po kolei na drugi dzien też). Więc możesz się spodziewać się np. na spotkaniu że zapyta dziadka dlaczego tata nie całuje mamy jak wujek ? I jeszcze jedno pewna jesteś że tylko to widziała i nic nie słyszała ?

Gość gość
Dnia 26.01.2019 o 09:32, Gość Hey napisał:

Było juz....  tylko zamiast córki był syn😂. Marna prowokacja ...  

Było, było, też pamiętam, parę miesięcy temu. Może to wrzuca jakiś podejrzliwy mężuś?