Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

C贸rka kole偶anki nie do uwierzenia

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Jestem w szoku. C贸rka kole偶anki ma 21 lat, i jest w trzeciej ci膮偶y. Do tego poprzednia dw贸jka ma jakies wady genetyczne i wymaga rehabilitacji... dziewczyna mieszka z m臋偶em i dziecmi w jednym pokoju... na fb opis ''szlachta nie pracuje plebs haruje''. Wiem ze napiszecie ze to prowo, bo to takie ''karynowe'' i stereotypowe, ale...jprd:( W sumie jej matka ma 6 dzieci, i do niedawna tez mieli jeden duzy pokoj( teraz maj膮 dwa) ale...jprd

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 xcdfcfc

w艂a艣nie takie patologie rozmna偶aj膮 si臋, aby tylko dosta膰 500*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
7 minut temu, bazienka napisa艂:

wypiedzielilabym z domu, doosli sa to niech sobie radza, won

Sk膮d wypierdzieli艂a? Ona u tego chlopa mieszka, nie wiem czy on ma kawalerke czy wynajmuj膮 czy co bo nie spyta艂am o szczeg贸艂y, a moze i w jego rodzinnym, ale wiem ze ona m膮偶聽 i dw贸jka dzieci, wkr贸tce tr贸jka w jednym pokoju. Jej rodzice nie lepsi bo sami jak pisa艂am do niedawna mieli 1 pok贸j w starym domu z lat 20, od niedawna s膮 tam dwa pokoje. i ten ch艂op jak gdzies pracowa艂 to zaraz prace traci艂, ta kole偶anka pracowa艂a, potem ci膮偶a i d艂uga przerwa, potem znowu praca, ciaza itd, duzo tej pracy nie by艂o. I powiedzcie teraz, ze dzieki niej jest 6 nowych pzysz艂ych podatnik贸w? Jak c贸rka juz wziela przyk艂ad z mamusi? Tyle ze jej dzieci choc zdrowe i jakby nie by艂o zadbane(ciul ze dzieki wiecznym zapomogom). Ale dzieci tej c贸rki s膮 chore, jedno i drugie, a ona w 3-ciej ciazy, a za pare lat to nie wiem... w szoku jestem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

teraz patrz臋 na foty na fb... ciesz膮 michy do aparatu a w r臋kach dziecko, u艣linione, brudna bluzeczka z tak naci膮gni臋tym dekoltem ze prawie do po艂owy brzuszka...w og贸le z fot juz widac jaka patola

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Ale jest szpan, bo na jednej focie maj膮 oryginalne koszulki od Szwagr贸w z yt, a w 艂apie kij do selfie.Booze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mala syrenka

O kur艂a, dwoje dzieci z obciazeniem i kolejna ciaza? Widac, ze z mysleniem kiepsko. Narobimy dzieci, jakos to bedzie. Panstwo da, dobrzy ludzie pomoga.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mala syrenka
38 minut temu, Go艣膰 xcdfcfc napisa艂:

w艂a艣nie takie patologie rozmna偶aj膮 si臋, aby tylko dosta膰 500*

Takie cos istnialo tez przed przed 500 i jakby 500 sie skonczylo, to tez bedzie.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Ja sie dzis dowiedzia艂am i szczena mi opad艂a. Ta dziewczyna ma 21 lat!!!wiedzia艂am o dw贸jce i wtedy to ju偶 by艂 szok, bo聽drugie by艂o b艂yskawicznie po pierwszym, a dzis pozna艂am szczeg贸艂y, 偶e jeden pok贸j, 偶e tamte dzieci chore, i 偶e trzecie w drodze. Ta dziewczyna sama dorasta艂a w jednym pokoju z rodzicami i rodzenstwem, i zamiast lepszego losu robi sto razy wieksz膮 patologie niz sama mia艂a... no dla mnie niepoj臋te

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
3 minuty temu, bazienka napisa艂:

aaabo mysalam, ze聽 z matka sie gniezdzi.. swoja doga pozazdoscic kolezanek, ja sie z taka patola nie zadaje

niech sobie radza pasozyty jedne, pincet plus powinno byc tylko dla pracujacych

Wa偶 na s艂owo psycholo偶ko ze 艣mietnika. Znam jej matk臋, bo przed ostatni膮 ci膮偶膮 chwil臋 sprz膮ta艂a u nas w firmie, i mieszka niedaleko mnie.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ananasa

To jest 偶ywot! Najlepsze, 偶e po 6 dziecku ich sytuacja materialna b臋dzie lepsza od Twojej -narzekaj膮cej na bezdzietno艣膰 singielki.

Dla ka偶dego dziecka przynajmniej pok贸j 3x2m, 艂azienka 2x1m, kuchnia 3x3m,聽dla rodzic贸w 4x3m. Wtedy model 2+6 mo偶e godnie funkcjonowa膰 na ok.80m2 licz膮c z przedpokojem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

A dzis sie zgada艂am ze wsp贸ln膮 znajom膮 i ona powiedzia艂a, ze ta kole偶anka z艂a na c贸rk臋 strasznie, no i sie dowiedzia艂am za co

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
2 minuty temu, Go艣膰 Ananasa napisa艂:

To jest 偶ywot! Najlepsze, 偶e po 6 dziecku ich sytuacja materialna b臋dzie lepsza od Twojej -narzekaj膮cej na bezdzietno艣膰 singielki.

Dla ka偶dego dziecka przynajmniej pok贸j 3x2m, 艂azienka 2x1m, kuchnia 3x3m,聽dla rodzic贸w 4x3m. Wtedy model 2+6 mo偶e godnie funkcjonowa膰 na ok.80m2 licz膮c z przedpokojem.

No i? Sory, wol臋 byc bezdzietn膮 singielk膮, ni偶 rodzic chore dzieci.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
8 minut temu, bazienka napisa艂:

aaabo mysalam, ze聽 z matka sie gniezdzi.. swoja doga pozazdoscic kolezanek, ja sie z taka patola nie zadaje

niech sobie radza pasozyty jedne, pincet plus powinno byc tylko dla pracujacych

Jasne bazia 偶e ty si臋 z patologia nie zadajesz, ty j膮 tworzysz:)聽 Jeste艣 kwintesencj膮 s艂owa patologia, nektarem, podr臋cznikowym przyk艂aem patologii

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

To jest tak abstrakcyjne i absurdalne ze nie do uwierzenia...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mala syrenka
8 minut temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

To jest tak abstrakcyjne i absurdalne ze nie do uwierzenia...

Takie sytuacje, kiedy co rok to prorok, male perspektywy, slaba sytuacja ekonomiczna聽mieszkaniowa, fakt to abstrakcja, ale nie od dzis tacy ludzie maja dzieci, bezmyslnie je sprowadzajaca w ta biede i umyslowa i materialna, ale kiedy rodzi sie chore dziecko i kazde kolejne moze byc obciazone, a oni dalej "cisna", pewnie z mysla, ze moze to kolejne bedzie jednak zdrowe, to jest dopiero absurd... nie wiem co takimi ludzmi kieruje, ze tak ryzykuja.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Ta dziewczyna w wieku 18 lat wziela slub... potem zaraz ciaza, nastepna i nast臋pna... zamiast u偶ywac zycia, podr贸偶owac pracowac uczyc sie czy cos, to dziecko rok za rokiem i kiszenie sie w jednym pokoju. Do tego dzieci chore.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
5 minut temu, bazienka napisa艂:

hahah autorka pietnuje corke, ale jak powiedziec wprost ze to PATOLOGIA to sie obrusza

hipokryzja, znasz takie slowo?

Ty jestes upo艣ledzona i to ci臋偶ko... nie chodzi mi o to ze nazwa艂as moj膮 znajom膮 patologi膮, tylko o to, 偶e mnie wysmiewasz 偶e ja si臋 z patologi膮 zadaje. A ja jak m贸wilam poznalam j膮 pare lat temu w pracy, a ze z jedngo miasta jestesmy to sory trudno nie znac, zw艂aszcza ze byli tez w lokalnej gazecie

Udost臋pnij ten post

ja znam inna dziewczyne聽 ktura mysla艂a ze jak nie bedzie uzywac numer贸w聽 telefon贸w to nie bedzie placi艂a聽 聽abonament贸w聽 i co anabra艂a telefon贸w聽 i posprzedawa艂a聽 聽i zacze艂y do niej przychodzic rachunki聽 i na w szoku聽 聽 bo placila聽 300z艂 bo uzywa艂a i teraz kolejne聽 400z艂 dosz艂y jej rachunki聽 a oczywiscie bra艂a telefony z najwyszej polki聽 聽p20 i inne聽

Udost臋pnij ten post