Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Limonka26Go

Mówi się że jak facetowi zależy na kobiecie

Polecane posty

Gość Limonka26Go

To nie gada o seksie żeby jej nie wystraszyć i nie wyjść na świnie. Interesuje go to kim kobieta jest a gdy rozmawiam z facetami to zaprzeczają że to ze lunia rozmawiać o sensie to nie znaczy ze im tylko na tym zależy, po prostu lubią o tym pogadać. Często się zdarza ze skreślam faceta bo temat schodzi tylko na seks a jednocześnie facet deklaruje ze mu na mnie bardzo zależy. Można zgłupieć nie wiedząc jakie intencje może mieć mezczyzna. Proszępowiedzcie jak to z tym jest?

Gość Gość

Jeśli zaprzeczają to kłamią. Normalny facet któremu rzeczywiście zależy na kobiecie a nie ma jej dupie nie będzie robił żadnych aluzji ani tym bardziej wprost sugerował seksu bo będzie sie bał ze ja wystraszy albo uzna go za zwykłego figo fago. To tak jakby dal kobiecie do zrozumienia że ma ja za łatwą. I to nie jest tylko moje zdanie a samych facetów. Więc nie wierz w bzdury swoich kolegów bo kłamią albo są prostakami dla których to normalne.

Gość zalezy od etapu

Zalezy od etapu znajomosci, no na poczatku to raczej nie zdarzylo mi sie by ktos ze mna gadal o seksie, jak juz to delikatnie podpytywali czy to lubie ale to bylo takie ostrozne, a ja sama sie szanuje i kazdy o tym wie. ... pewnie spotykaja sie z tym notorycznie,to je sie mami obietnica zwiazku itp. a tak naprawde nic z tego nie wychodzi bo od poczatku facet nie ma takiego zamiaru.

Gość Gość
5 godzin temu, Gość Gość napisał:

Jeśli zaprzeczają to kłamią. Normalny facet któremu rzeczywiście zależy na kobiecie a nie ma jej dupie nie będzie robił żadnych aluzji ani tym bardziej wprost sugerował seksu bo będzie sie bał ze ja wystraszy albo uzna go za zwykłego figo fago. To tak jakby dal kobiecie do zrozumienia że ma ja za łatwą. I to nie jest tylko moje zdanie a samych facetów. Więc nie wierz w bzdury swoich kolegów bo kłamią albo są prostakami dla których to normalne.

Dokładnie 

Gość Gosc

Ja też tak uważam patrząc na mojego lubego. Nie porusza tematow związanych z sexem, czasem przekomarzając się ze mną. Ale wciaz dąży do bliższego poznania mnie i zbudowania więzi między nami. Okazuje troskę, zrozumienie i pokazuje w czynach, że zależy mu na mnie. A to jak reszta facetów się zachowuje to mnie mało obchodzi. Zawsze żal mi tych facetów i w podświadomości sobie mówię, biedny człowieku jakie ty głupi.Z racji tego, iż od niedawna spotykam się z super facetem, który jest naprawdę dojrzały i zależy mu na mnie, nie spieszy się z seksem to tym bardziej żal mi tych prymitywnych bo wiem jak zachowuje się prawdziwy mężczyzna. Agnieszka.

Gość gość

Zalezy od faceta i podejscia do seksu. Niektorzy nie widza w tym niz zlego i zaimteresowanie seksem z kobieta ktora im sie podoba uwazaja za cos normalnego. 

W kazdym razie jak spotkalam milosc mojego zycia to rak nie mogl przy sobie utrzymac. Po 11 latach dalej nie moze 🙂

Gość Wiem to B

To, że rozmawiam o wszystkim o sexie też nigdy nie spowodowało tego, że się nie szanuję. Wszystko zależy od tego z kim się rozmawia. Wydoroślejcie. 

Gość marawstala

Trafiasz na erotomanow gawedziarzy : )

Gość Gosc.

Jak facetowi zależy na kobiecie to da jej to odczuć. I tyle.

Gość Ligesfgbd

Zakochany będzie patrzył na twarz z rzadka na ciało a tako co chcę cię przelecieć prawie wyłącznie na dekolt i ciało. To pewne jak w banku.

Gość ...

A o czym tu rozmawiać jak wygląda taka rozmowa?

-lubisz na pieska?

- nie

No zachwycające. Seks się uprawia po co o tym gadać

Gość gość

Każdy ma inne podejście do tego. Myślę, że nawet gdyby facet nie był z tych szybkich, a widział, że kobieta jest chętna, to nie będzie tego spowalniał, a skorzysta. 

Gość gość

A co jest złego w seksie?