Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosiaczek8889

Uczucie do koleżanki

Polecane posty

Muszę się wygadać, bo nie mogę tego dalej w sobie tłamsić.

4 miesiące temu razem z 3 dzieci uciekłam od męża do ośrodka samotnej matki.

Od wielu dni chyba coś czuję do mojej koleżanki. Zawsze możemy na siebie liczyć, o wszystkim pogadać. Gdy nasze spojrzenia zetknął się ze sobą, przebywanie razem w jednym pomieszczeniu, jej głos - czuję wtedy dziwne uczucie na całym ciele podobne do podniecenia, dreszcze a zarazem motylki. Lubię gdy jest obok mnie. Czuję, że chcę aby była cały czas obok mnie.

Zaczęłam unikać naszych spojrzeń i spotkań bo mnie peszą, chociaż to jest holernie trudne. Gdy jej nie widzę to rozmyślam co robi, co się dzieje. Tak samo jest gdy się kładę spać i wstaje rano.

Piszę bo nie mogę sobie z tym dać rady.

Dziś, ona pyta się czy jestem zła i ponoć krzywo na nią patrzę. Odp, że jest wszystko ok- chociaż mam ochotę powiedzieć, że coś się dziwnie czuję tylko co wtedy gdy zapyta się czemu?

Gość Gość

Powiedz jej prawdę jak jest i będziesz miała spokojne sumienie , i albo to odrzuci , albo przyjmie i rozkwitnie miłość między wami . 

Gość Monika

Spokojnie.

Nic nie mow, poczekaj. Uczucie te pojawilo sie po dlugim stresie.

Nareszcie poczulas sie bezpieczna, ktos o Ciebie dba, ktos sie troszczy. Odzwyczailas sie od tego, albo nigdy tego nie znalas.

Jedyne o czym mozesz powiedziec to prawde: ze nie wiesz jak reagowac na przejawy dobroci. Na pewno zrozumie,a Ty bedziesz powoli sie tego uczyc. Jesli w osrodku jest psycholog popros o rozmowe. Powiedz o wszystkim. W mojej opinii to zespol stresu pourazowego, byc moze bedziesz potrzebowala terapii. Ale bedzie dobrze- bo najtrudniejsze masz juz za soba. Gratulacje :)

Bardzo sie ciesze,ze jestes bezpieczna i zycze Ci wszystkiego co dobre- i zebys nie bala sie tego brac pelnymi garsciami :)

Gość Gość

A ja będę szczery i powiem co mi leży na sercu . KOCHAM  CIĘ MONISIU .

16 minut temu, Gość Monika napisał:

Spokojnie.

Nic nie mow, poczekaj. Uczucie te pojawilo sie po dlugim stresie.

Nareszcie poczulas sie bezpieczna, ktos o Ciebie dba, ktos sie troszczy. Odzwyczailas sie od tego, albo nigdy tego nie znalas.

Jedyne o czym mozesz powiedziec to prawde: ze nie wiesz jak reagowac na przejawy dobroci. Na pewno zrozumie,a Ty bedziesz powoli sie tego uczyc. Jesli w osrodku jest psycholog popros o rozmowe. Powiedz o wszystkim. W mojej opinii to zespol stresu pourazowego, byc moze bedziesz potrzebowala terapii. Ale bedzie dobrze- bo najtrudniejsze masz juz za soba. Gratulacje 🙂

Bardzo sie ciesze,ze jestes bezpieczna i zycze Ci wszystkiego co dobre- i zebys nie bala sie tego brac pelnymi garsciami 🙂

Dziękuję za te słowa

Gość Monika
31 minut temu, gosiaczek8889 napisał:

Dziękuję za te słowa

Nie ma za co :)

Jestes bardzo dzielna :)

Gość Monika
34 minuty temu, Gość Gość napisał:

A ja będę szczery i powiem co mi leży na sercu . KOCHAM  CIĘ MONISIU .

Milosci nigdy nie za wiele ;)

Gość Gość
36 minut temu, Gość Monika napisał:

Milosci nigdy nie za wiele ;)

Co robisz w przyszłą sobotę ? Może w końcu wzięlibyśmy ślub ? Stworzymy taki związek o jakim marzysz .