Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmm?

czy jest możliwość, że mężczyzna nie w twoim typie jeśli chodzi o wygląd mógłby ciebie do siebie przekonać?

Polecane posty

Gość hmm?

Jak myślisz? A może miałaś już kiedyś taką sytuację?

Gość Anne

Wiesz, moj facet ma 165 cm, zeza, czolo jak pas lotniskowy, co najmniej 20 kg nadwagi, delikatne rysy dziecka, a na zdjeciu z portalu randkowego wygladal jak dotkniety lekkim uposledzeniem.

A kocham go bo jest piekielnie inteligentny i ma dobre serducho. Wiec akceptuje jego wyglad. 

Szkoda tylko, ze on mnie tak nie kocha, jak ja jego.

Gość 445
Przed chwilą, Gość Anne napisał:

Wiesz, moj facet ma 165 cm, zeza, czolo jak pas lotniskowy, co najmniej 20 kg nadwagi, delikatne rysy dziecka, a na zdjeciu z portalu randkowego wygladal jak dotkniety lekkim uposledzeniem.

A kocham go bo jest piekielnie inteligentny i ma dobre serducho. Wiec akceptuje jego wyglad. 

Szkoda tylko, ze on mnie tak nie kocha, jak ja jego.

jak to się stało, że z samego zdjęcia z portalu randkowego byłaś w stanie go zaakceptować?

Gość uff

tak, było tak, to mój przyjaciel, dogadujemy się super i świetnie ze sobą czujemy a w moim typie z wyglądu nie jest 🙂

ale nie ukrywam, że jednak mam pewną słabość do urodziwych mężczyzn 😉

Gość marawstala

Nie wiem : )

Kobiety się dzielą na te co marzą o wysokim brunecie o lekko śniadej karnacji oraz na te które marzą o wysokim blondynie o niebieskich oczach i aryjskich rysach twarzy. A i tak zdecydowana większość z nich jest z facetami którzy mocno odbiegają od tych opisów.

To samo z facetami. Każdy z nas marzy o super pięknej blondynie lub brunetce ze sporym biustem, kształtnym tyłkiem i super linią, a i tak zdecydowana większość z nas jest z kobietami odbiegającymi od naszych ideałów i wcale to nie oznacza, że ktoś jest z  kimś z braku laku. Tak działają hormony, tak działają uczucia, gdy się zako...esz to ta osoba jest dla ciebie najwspanialsza, najpiękniejsza.

*Oczywiście upraszczam ale mniej więcej tak to wygląda.

Spotykalam się z facetem, który z wyglądu mi się nie podobał.  Z czasem, jak zaczęłam poznać jego charakter wygląd nie miał żadnego znaczenia.   Ma piękne wnętrze, które na wierzchu jest niewidoczne. Normalnie na ulicy nigdy bym się za  nim nie obejrzała, jeśli chodzi o wygląd. Z czasem się przekonałam, że liczy się coś więcej niż wygląd.. Pozdrawiam 

Gość Anne
31 minut temu, Gość 445 napisał:

jak to się stało, że z samego zdjęcia z portalu randkowego byłaś w stanie go zaakceptować?

Z opisu :) Urzekl mnie jego opis, zdjecie wyslal potem.

Gość uff

ja tam lubię i blondyno i brunetów i szatynów 😉 rudy też by mógł być, kolor włosów i oczu nie ma znaczenia 🙂

natomiast sama mam ciemne oczy a kiedyś marzyłam że mi się zmieni ten kolor na zielony albo niebieski albo szary 😄 

Gość uff

*blondynów

Gość GOŚĆ

Tak ,w życiu tak często się dzieję 

Gość Queen

Tak. W sumie to znam takiego jednego, który ma nadwagę (spokojnie 20 kg mógłby zrzucić), ale jest piekielnie inteligentny, zabawny i lubię go, bardzo, dlatego w ogóle nie obraziłabym się, gdyby chciał być ze mną z związku (nie mam odwagi mu tego powiedzieć, do tego miedzy nami jest dekada różnicy). W sumie ma też ładne oczy i sympatyczny uśmiech. 

Gość gość

Mógłby mnie przekonać pod warunkiem, że jego zalety przeważałyby jego wady, a jeśli jest to ktoś kto mi już zniszczył kawał życia chociaż nie byliśmy razem, hejtuje mnie na bieżąco i oczernia, to nie zaakceptowałabym go nawet gdyby był Adonisem. 

Gość gość

Ważne jest jak mnie traktuje. Wygląd ma w tym wszystkim najmniejsze znaczenie. 

Gość Hey

Mógłby być jakby miał to cos

Jeśli chodzi o mnie to nie. Mogłabym dać szansę, gdyby np nie do końca był w moim typie, ale jeśli wcale by w nim nie był i fizycznie by mi się nie podobał to nie ma opcji. Mój chłopak jest bardzo przystojny i umięśniony. Ja też ćwiczę, jestem ładna, dbam o siebie. Mi podoba się tylko jeden typ faceta i gdybym była sama to facet o innym typie urody raczej by nie mial szans. Może i to trochę płytkie, jednak pociąg fizyczny w związku jest ważny. Na szczęście każdy człowiek ma inny gust a zatem każdy ma szanse się zakochać. I to jest piękne. Ja lubię ciemnowłosych z zarostem, wyrzeźbionych, dojrzałych psychicznie a inna lubi szczupłych, ogolonych śmieszków. Faceci też mają swoje upodobania. Jeden chce chudą, drugi babeczkę przy kości, trzeci fit laskę.