Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwe

Co o tym myślicie?

Polecane posty

Gość qwe

Hej,

co myślicie o kobietach, które decydują się na sponsoring? Może któraś z kobiet wypowie się, która miała sponsora?

Chciałabym poznać opinie bo często o tym myślę że było by to najlepsze wyjście ponieważ normalnego faceta jest mega ciężko znaleźć.

Nie ma normalnych facetów którzy muszą pupę kupować ... Wiem z autopsji. Nie miałem nigdy problemu z zaciągnięciem do łóżka jakiejkolwiek kobiety. Gdy byłem młody (miałem 19,20lat) gustowałem w Paniach 25-26. Nigdy z tym problemów nie miałem zatem sądzę, że gdyby inni byli wewnątrz tacy jak ja, też by problemów nie mieli. Kim zatem jest facet który musi sponsorować ?????  Śmieciem i tyle. Śmieciem który ... jeśłi nie kupi to nie będzie miał, więc nie myśl że w tym środowisku znajdziesz coś normalnego ... bo istnieje ogromna przepaść w różnicy między ZDOBYTYM a KUPIONYM. Kupiłem jedną - będzie kwiczeć, będzie zła - rzucę i kupię następną. Kapujesz? Będziesz wtedy woreczkiem treningowym w przerwie między numerkami w wielu małżeństwach. Rano dupczy żonę klasycznie a Ciebie za 100zł będzie napirtalał wieczorem już nieklasycznie.