Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Czemu Sówka liże spasione doopsko Noxelii?

Polecane posty

Gość Gość

Macie jakiś pomysł skąd ta miłość?

Gość Gość

A czy absolutnie wszyscy muszą hejtowac Nox? To jakiś obowiązek?Sówka traktuje Noxelie po prostu jak człowieka.

Gość qwerty
32 minuty temu, Gość Gość napisał:

A czy absolutnie wszyscy muszą hejtowac Nox? To jakiś obowiązek?Sówka traktuje Noxelie po prostu jak człowieka.

To o tyle dziwne, ze Sowka jest typowym hejterem, dopiertalajacym sie do wszystkich poza Noxelia z blahych przyczyn.

Gość gość

No nie wiem, ze mną normalnie pisała

Gość 1234
3 minuty temu, Gość gość napisał:

No nie wiem, ze mną normalnie pisała

Tak Noxelio. Wiem.

Gość gość

Bazienka ty to wypieprzaj psycholożko ze śmietnika, bo największym trollem przegrywem i nołlajfem w historii kafeterii i całego polskiego internetu juesteś ty, brudasko

Gość gość

Bazienka tyle lat pracuje w rożnych zawodach a nie wie, że jak człowieka zatrudniają to mu robią wywiad i zapisują ewentualne ograniczenia jak schorzenia kręgosłupa. I myślała że panie urzędniczki jak są remonty biur to robią PRACE BUDOWLANE. Bazienka to jest ...

Gość gość

d   E   B   I   L

Gość go ść
19 minut temu, Gość 1234 napisał:

Tak Noxelio. Wiem.

jaka noxelio? aż tak za nią tęsknisz że masz obsesje i wszędzie ją widzisz? a może boli cię że noxa już tu nie wchodzi bo ma faceta  ty się dalej kisisz z tobie podobnymi przegrywami 

Gość ethereal spirit

Noxelia był tu kilka dni temu i chwaliła się, że kupiła na zamówienie naszyjnik ze zdjęciem Majki (jej piesek), że jakaś artystka go dla niej wykonuje i że piękny. 

Gość Anielka.

a jak dieta noxy? :D

Gość nie noxa i nie sówka
3 minuty temu, bazienka napisał:

oho noxa albo srowka z nieloga, ten sam rynsztok w slownictwie

chciałabyś, one przynajmniej są w związkach i mają własne życie,,, i nie żyją netem jak ty 24 h, przegrana śmietnikowa urojona psycholożko z chorym łbem 

Gość yffyj
3 minuty temu, Gość Anielka. napisał:

a jak dieta noxy? :D

jak była kilka dni temu to pisała że 8 kg schudła 

Gość ludzieeee

ludzie Noxa co weekend jeździ do mamusi na wieś, a wy łykacie kit że z Sradamem sie spotyka 😄 jej matka miała udostępnione info na fb 😄 pelikany 😄 

Gość ethereal spirit
2 minuty temu, Gość ludzieeee napisał:

ludzie Noxa co weekend jeździ do mamusi na wieś, a wy łykacie kit że z Sradamem sie spotyka 😄 jej matka miała udostępnione info na fb 😄 pelikany 😄 

Adam jest u niej nie tylko w weekendy ale na co dzień już u niej mieszka. 

Gość ethereal spirit

Jestem ciekawa Noxy naszyjnika, fajnie mieć taki artystyczny naszyjnik z wizerunkiem własnego pieska, taki bliski sercu i niepowtarzalny, wyjątkowy. 

Gość gość

ciekawe czy sie zaloguje 😄

Gość Gość

Noxa nikomu poza sobą nie szkodzi, ale bawi mnie strasznie jej duża pewność siebie i przerośniete ego. Właściwie to chyba jedyna rzecz, jakiej jej zazdroszczę, to ta niezachwiana wiara we własną urodę, mimo monstrualnej nadwagi i w talenty, mimo ewidentnego ich braku 🙂

Tak naprawdę, poza epizodami z prostytucją i wampirzymi odpałami i nie biorąc pod uwagę faktu, że całkiem ładnie się wysławia (albo po prostu po czytaniu niektórych wypowiedzi nie jestem już obiektywna) to w sumie Noxa jest jedną z najbardziej szarych i nudnych osób, jakie znam 😄 Może tak szczęśliwie trafiam, ale większość z ludzi z mojego otoczenia ma pasje i mimo małej ilości czasu na ich realizację (praca) naprawdę często odnoszą sukcesy. Noxa na tym tle jest boleśnie szara, zwykła, nudna i nie potrafiąca sobą zainteresować (choć mnie akurat ciekawią mechanizmy jej postępowania, może Bazia umiałaby wyjaśnić). Tak samo jeśli chodzi o ubiór, Anka ciągle podkreśla, jakie to ma niszowe, oryginalne i dobrej jakości rzeczy, a prawda jest taka, że jest zwykłym grubawym szarakiem i na pewno nikt by na ulicy na nią uwagi nie zwrócił, jak to się czasem zdarza...

Gość gość
28 minut temu, bazienka napisał:

oho noxa albo srowka z nieloga, ten sam rynsztok w slownictwie

Jeśli to do mnie tumanico to niestety ale nie, pisałam z tb o biurowych pracach budowlanych gdzie błysnęłas intelektem.  A rynsztok to ty robisz gdzie sie pojawisz

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Noxa nikomu poza sobą nie szkodzi, ale bawi mnie strasznie jej duża pewność siebie i przerośniete ego. Właściwie to chyba jedyna rzecz, jakiej jej zazdroszczę, to ta niezachwiana wiara we własną urodę, mimo monstrualnej nadwagi i w talenty, mimo ewidentnego ich braku 🙂

Tak naprawdę, poza epizodami z prostytucją i wampirzymi odpałami i nie biorąc pod uwagę faktu, że całkiem ładnie się wysławia (albo po prostu po czytaniu niektórych wypowiedzi nie jestem już obiektywna) to w sumie Noxa jest jedną z najbardziej szarych i nudnych osób, jakie znam 😄 Może tak szczęśliwie trafiam, ale większość z ludzi z mojego otoczenia ma pasje i mimo małej ilości czasu na ich realizację (praca) naprawdę często odnoszą sukcesy. Noxa na tym tle jest boleśnie szara, zwykła, nudna i nie potrafiąca sobą zainteresować (choć mnie akurat ciekawią mechanizmy jej postępowania, może Bazia umiałaby wyjaśnić). Tak samo jeśli chodzi o ubiór, Anka ciągle podkreśla, jakie to ma niszowe, oryginalne i dobrej jakości rzeczy, a prawda jest taka, że jest zwykłym grubawym szarakiem i na pewno nikt by na ulicy na nią uwagi nie zwrócił, jak to się czasem zdarza...

Bazia ci wyjaśni? Czyli ty wierzysz w tę jej psychologię?😂😂 No cóż, są ludzie którzy wierzą że pis robi dobrze Polsce, więc nic już nie zdziwi. 

Gość Gość
18 minut temu, Gość ethereal spirit napisał:

Jestem ciekawa Noxy naszyjnika, fajnie mieć taki artystyczny naszyjnik z wizerunkiem własnego pieska, taki bliski sercu i niepowtarzalny, wyjątkowy. 

Bo ja wiem, czy fajnie? Wg mnie takie rzeczy sa denne i wujowe i nie pasuja osobom pelnoletnim, a co dopiero takiej starej ciotce milfetce jak grubasna Noxa 🤣 Ja mam 22 i nie zalozylabym czegos takiego, przeciez to mega obciachowe 😛

Gość szczera
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Chyba nie wiesz czym jest monstrualna nadwaga, Noxa to ma co najwyżej po prostu nadwagę a teraz jak zgubiła 8 kg to już w ogóle. A twarz ma wyjątkowo ładną, bardzo ładną. 

Acha, Noxa jest rzekomo nudna i dlatego od lat wałkują tutaj jej osobę? Poza tym co jak co, ale Noxa ma pasje. Pięknie pisze wiersze, pięknie pisze o ezoteryce, na profile wstawia ładne artystyczne zdjęcia, opiekuje się swoim psiakiem, słucha bardzo niszowej muzyki na jej filmwebie pełno niszowych filmów (przeważnie horrorów). Można ją lubić lub nie, ale ty bredzisz totalnie. Nudne to są te wszystkie finlandie, bazienki, agatki, ale Noxa jest zdecydowanie inna niż one wszystkie. 

Gość bazią przez miasto

Bazienko, nasza psycholożko seksuolożko wenerolożko i przyszła kryminolożko, dlaczego już nie pojawiasz się na kafeterii jako borsuk? Taki zacny był to pomysł

Gość Gość
4 minuty temu, Gość szczera napisał:

Chyba nie wiesz czym jest monstrualna nadwaga, Noxa to ma co najwyżej po prostu nadwagę a teraz jak zgubiła 8 kg to już w ogóle. A twarz ma wyjątkowo ładną, bardzo ładną. 

Acha, Noxa jest rzekomo nudna i dlatego od lat wałkują tutaj jej osobę? Poza tym co jak co, ale Noxa ma pasje. Pięknie pisze wiersze, pięknie pisze o ezoteryce, na profile wstawia ładne artystyczne zdjęcia, opiekuje się swoim psiakiem, słucha bardzo niszowej muzyki na jej filmwebie pełno niszowych filmów (przeważnie horrorów). Można ją lubić lub nie, ale ty bredzisz totalnie. Nudne to są te wszystkie finlandie, bazienki, agatki, ale Noxa jest zdecydowanie inna niż one wszystkie. 

Napisałam, że lubię obserwować ją z ciekawości co wywinie i że ładnie pisze. Jej zdjęcia nie są niestety najlepsze, ani tym bardziej artystyczne, a mamy wielu zdolnych rodaków, co smartfonem potrafią zrobić naprawdę fajne zdjęcia.

Noxa jest bardzo, bardzo gruba, widziałam jej nie tak dawne zdjęcia. Nie obserwuję jej YouTuba, piszę wg tego, co tu pisała.

Finka faktycznie jest nudna, rzekłabym całkowicie dno, Bazienka całkiem spoko, Agata pisze czasem niegłupio nawet, czasem jak przychlast, ale trafiały się tu i ciekawe osoby.

Gość kuna leśna

Są gusta i guściki, moim zdaniem naszyjnik z ukochanym psem dobrze i ładnie wykonany jest prawdziwym skarbem, bo ma większe i wartościowsze znaczenie niż zwykła biżuteria. 

Gość Merigold

Moja koleżanka jest Gothką i też ma oprawione zdjęcia w naszyjniku, może to taka moda wśród fanów ciężkiego brzmienia? Ale ona swoje wisiory i biżuterię sama robi, do tego jeszcze dzierga na szydełku naprawdę śliczne rzeczy.
A ja chciałam sobie w tym miesiącu kupić kolczyki, ale bardziej podobają mi się z daleka, niż z bliska, poza tym troszkę szkoda mi pieniążków.

Gość gość

''bazienka całkiem spoko''-🤣 chyba jako nieprawdopodobny przykład nołlajstwa i mitomaństwa . A co ty na to, że chwilę udawała faceta pod nickiem borsuk?

Gość Merigold

Zresztą tak naprawdę mam dużo kolczyków, ale i tak wszystkich nie noszę 😞

Gość szczera
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Napisałam, że lubię obserwować ją z ciekawości co wywinie i że ładnie pisze. Jej zdjęcia nie są niestety najlepsze, ani tym bardziej artystyczne, a mamy wielu zdolnych rodaków, co smartfonem potrafią zrobić naprawdę fajne zdjęcia.

Noxa jest bardzo, bardzo gruba, widziałam jej nie tak dawne zdjęcia. Nie obserwuję jej YouTuba, piszę wg tego, co tu pisała.

Finka faktycznie jest nudna, rzekłabym całkowicie dno, Bazienka całkiem spoko, Agata pisze czasem niegłupio nawet, czasem jak przychlast, ale trafiały się tu i ciekawe osoby.

bazienka spoko? stara panna która przesiaduje n forach 24/7 i ze wszystkich tematów jest wyrzucana za hejtowanie i zlosliwości, wylewanie pomyj i jadu, to nie jest nudne? to jest nudne. zobacz na innych tematach jak ludzie mają dość bazienki która dniami i nocami sie wtrąca w każdą dyskusje i żyje sprawami forumowiczek bo własnych nie ma. bazie to pani nikt tak samo jak finlandia, jeszce nudniejsza aż do bólu. agatka pisze jak upośledzona.

serio z nich wszystkich najbardziej wolę Noxe, Noxa zawsze wzbudzała ciekawość, teraz już rzadko tu wchodzi ale paamiętaam czasy Bieszczada, kiedy Noxa pisała z równie ciekawymi osobami co ona o muzyce, odpowiadali sobie wierszami itp wtedy najlepiej bylo widać ile Noxelia ma do zaproponowania, niestety forum się zmieniło, zostali głównie tylko hejetrzy i Noxa nie ma gdzie rozwinąć skrzydeł w rozmowie jaka kiedyś.