Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anett

Zabawy dwulatka

Polecane posty

Gość Anett

Dziewczyny mam pytanie czym sie bawią wasi dwuletni synowie. Mój głównie resorakami i książeczkami ale szybko sie nudzi. Przerabialiśmy już wiele wariantów. Lego nie lubi ciastoliny też. Jak go zajać na dłużej

Gość Gość

Mój ma rok i 9m, bardzo lubi wszystkie samochody budowlane, traktory, przyczepy itp. Wozi nimi klocki,  mniejsze samochody,  robi stłuczki,  potrafi się sam bawić 2 godziny.  Poza tym nadal zabawki z guzikami i dźwiękami,  też drewniane klocki,   ale to już nie sam. Ja buduję,  on burzy.  Lego duplo lubi, ale tylko jak mu się zbuduje samochody,  przewozi klocki,  zwierzątka itp.

Klocki  ,sortery, lubi rysowac, lubi figurki zwierzatek i sobie przeklada i oglada, autka, puzzle i ukladanki. Ale tez wszystko zajmuje go na chwile

Gość Ggghhy

Mój syn 2.5 roku autka, traktory z przyczepami, figurki, tym się potrafi zająć na dość długo. Potem puzzle, kolorowanki, pieczątki, znikopis i różne grające zabawki. No i zabawkowa kuchnia plus jeżdżenie po domu rowerkiem, autkiem, traktorem 😀

Książeczki też uwielbia ale sam długo nie poogląda od razu wola żeby mu czytać 📖 

Gość Ggghhy

Lego Duplo też lubi tak jak różne klocki ale sam się tym nie zabawi. 

Gość Gtrghyth

Moj syn 2 l skonczy w marcu. Uwielbia miotly, odkurzacz. Czasem pojezdzi na autku. Czasem popatrzy w ksiazeczke. Teraz jest na etapie krojenia warzyw na rzep, ma patelnie deske i noz. Lubi chodzic z torebka, wklada sobie do niej portfel i breloczek( bawi sie, ze to klucz). Klocki go nie interesuja, ewentualnie sorter.