Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie

czy kobiety naprawdę kochają?

Polecane posty

Gość Pytanie

czy wy kobiety naprawdę kochacie mężczyzn? nie za to co mają, jak wyglądają, jaką mają pozycję, tylko za to jakimi są ludźmi?

Gość gość

Tak, ale wy najwyraźniej nie, ciekawe ile jeszcze będę płakać po takim bez serca

Gość gość

Kto kocha ten kocha

Gość gosc

tak potrafią i kochać i lubić za to kto jaki jest a nie za to co ma

Gość vvv

wiernosc w miłości czy w przyjaźni z uczciwosci wynika

Gość vvv

a zatem zależy czy to uczciwa porzadna wrażliwa kobieta

Gość Dragon marzyciel

Nie potrafią.

Gość Xyz

Kobieta nie jest zdolna do milosci w takim samym rozumieniu jak mężczyzna. "Kochaja" zawsze za cos status, pieniadze, emocje. Tak juz je natura stworzyła.

Gość uff

oczywiście 🙂

Gość gość
59 minut temu, Gość vvv napisał:

a zatem zależy czy to uczciwa porzadna wrażliwa kobieta

wiesz co mi po tych cechach? Złamane serce i samotność. Wystraczy tu poczytać czego faceci szukają i to jest prawda niestety... seks orgazmy, żadna więź, nic się nie liczy, ani charakter, ani serce zupełnie nic...

Są różni ludzie, i mężczyźni i kobiety. Są ci co lecą na coś i ci co robią coś szczeże. Nie można wszystkich mieżyć tą samą miarą, ponieważ to do nikąd nie prowadzi.

Gość 123

oczywiście że tak, ale wymagają tego samego od drugiej strony

musisz mieć smutne życie

Gość Gość

Kobieta jak już kocha, a jest to jednak rzadkość, to jest to zawsze pochodną uczucia mężczyzny do niej... pytanie tylko czy to można nazwać autentycznym uczuciem?

Gość Gość
6 godzin temu, Gość Xyz napisał:

Kobieta nie jest zdolna do milosci w takim samym rozumieniu jak mężczyzna. "Kochaja" zawsze za cos status, pieniadze, emocje. Tak juz je natura stworzyła.

Tak jak mężczyzna nie jest zdolny do kochania bez seksu niezależnie od powodu jego braku. Pytanie z tematu ogólnie bezsensowne. Ludzie na ogół chcą wszystkiego co najlepsze dla siebie ale sami już tego dac nie mogą. Za to tysiąc pretensji zawsze mają. 

Gość HejtoJa

Tak ..kochają..facetów silnych odważnych lojalnych opiekuńczych uczciwych A nie takich którzy kłamią manipulują knuja z innymi,zdradzają prywatność i tajemnice,znecaja się nad nimi z ukrycia  i którzy rujnuja Im zdrowie i zycie...

Gość Konkret Chlopina

Moja kobieta kocha mnie za HUMAN TOILET [cool][czesc]

Gość Gość
6 minut temu, Bolek napisał:

Tak jest od zarania dziejów, mężczyzna kocha za wygląd i umiejętności sexualne a kobieta za bezpieczeństwo, status społeczny, władze - i możecie pisać tu brednie o wielkich bezinteresownych miłościach - to są marginalne przypadki.

Smutne mają życie ludzie z takimi poglądami.

Gość Gość

No tak ale to nie są jedyne rzeczy które przy człowieku trzymają. Jesli tak jest to naprawdę szczerze współczuję ludziom życia bo ja wolalabym być sama niż wszystko przeliczać.

Gość gość
17 minut temu, Gość Gość napisał:

Smutne mają życie ludzie z takimi poglądami.

To samo pomyslałam, smutny człowiek.

Gość Monika

"Cokolwiek dasz kobiecie, ona uczyni to lepszym. Jeśli dasz jej spermę, da ci dziecko. Dasz jej zakupy, ona da ci posiłek. Dasz jej uśmiech, ona da ci swoje serce. Mnoży i powiększa wszystko co się da. Wiec jeśli ... jej dasz, spodziewaj się wielkiego gówna"- William Golding

Hahahahaha ale się uśmiałem ;). One kochają????? Chyba jak masz "długiego", ferrari w garażu, milion na koncie i profesora przed nazwiskiem. Jeżeli sobie szybko uświadomisz że miłości nie ma to masz szanse na osiągnięcie w życiu wszystkiego inaczej zapomnij. NIE MA MiŁOŚCI I NIGDY NIE BYŁO!!!!!

Gość Marzyciel

W/g mnie są trzy rodzaje kobiet, pierwsze to takie które kochają do szaleństwa /znam takie/. Niechby pił, niechby bił, byleby był, to kobiety które pozwolą zdeptać swoją godność w imię "miłości". Drugie, i tych jest znacznie więcej to cwaniary, materialistki i karierowiczki. Trzecie których jest  najmniej, to kobiety kochające tak mocno jak sobie partner na to zasłużył/oczywiście działa to tak samo w drugą stronę/To kobiety super żony - kochanki, super matki, to kobiety dbające o dom...i fantastyczne przyjaciółki. Te ostatnie gorąco pozdrawiam :D

Gość Gośka
1 minutę temu, Gość Marzyciel napisał:

W/g mnie są trzy rodzaje kobiet, pierwsze to takie które kochają do szaleństwa /znam takie/. Niechby pił, niechby bił, byleby był, to kobiety które pozwolą zdeptać swoją godność w imię "miłości". Drugie, i tych jest znacznie więcej to cwaniary, materialistki i karierowiczki. Trzecie których jest  najmniej, to kobiety kochające tak mocno jak sobie partner na to zasłużył/oczywiście działa to tak samo w drugą stronę/To kobiety super żony - kochanki, super matki, to kobiety dbające o dom...i fantastyczne przyjaciółki. Te ostatnie gorąco pozdrawiam :D

to tak samo jak z mężczyznami... tych wspaniałych jest najmniej :(

Gość gość
45 minut temu, jasier napisał:

Hahahahaha ale się uśmiałem ;). One kochają????? Chyba jak masz "długiego", ferrari w garażu, milion na koncie i profesora przed nazwiskiem. Jeżeli sobie szybko uświadomisz że miłości nie ma to masz szanse na osiągnięcie w życiu wszystkiego inaczej zapomnij. NIE MA MiŁOŚCI I NIGDY NIE BYŁO!!!!!

I mam nadzieję ze nigdy ci się nie przytrafi bo nie zasługujesz. Amen.

12 minut temu, Gość gość napisał:

I mam nadzieję ze nigdy ci się nie przytrafi bo nie zasługujesz. Amen.

Niech Bóg mnie broni, wszystko byle nie to kurewstwo. Oby nigdy tej obrzydliwej "miłości".

Gość Marzyciel
12 minut temu, Gość Gośka napisał:

to tak samo jak z mężczyznami... tych wspaniałych jest najmniej :(

Nie do końca się zgodzę, zdecydowanie wśród kobiet jest więcej MATERIALISTEK /masz kasę będę twoja/. I proszę nie mów że jest inaczej :)

Gość Gośka
2 minuty temu, Gość Marzyciel napisał:

Nie do końca się zgodzę, zdecydowanie wśród kobiet jest więcej MATERIALISTEK /masz kasę będę twoja/. I proszę nie mów że jest inaczej :)

co za różnica jak te dobre, nie -materialistki trafiają na draniów :(

Gość Marzyciel
3 minuty temu, Gość Gośka napisał:

co za różnica jak te dobre, nie -materialistki trafiają na draniów :(

Dlatego uważajcie komu ... serce oddajecie ... bywa także ze super facet trafia na materialistkę lub co gorsza na rozrywkową dziewczynę... czyli nie ma reguły :D

Gość Gośka
2 minuty temu, Gość Marzyciel napisał:

Dlatego uważajcie komu ... serce oddajecie ... bywa także ze super facet trafia na materialistkę lub co gorsza na rozrywkową dziewczynę... czyli nie ma reguły :D

ci dobrzy najczęściej trafiają na tych złych... po prostu człowiek jest za dobry, a w dzisiejszym świecie trzeba być choć trochę skur.... :(

Gość Marzyciel
Przed chwilą, Gość Gośka napisał:

ci dobrzy najczęściej trafiają na tych złych... po prostu człowiek jest za dobry, a w dzisiejszym świecie trzeba być choć trochę skur.... :(

Zdarzają się jednak idealne pary. Popatrz, mówię to na przykładzie moich dziadków, grubo pona 50 lat po slubie a oni się nadal kochają, powiem ci więcej, Tych starych małżeństw z potężnym stażem jest multum, nie to co dzisiaj. Dlaczego tak się dzieje?? Z czym jest coś nie tak że zyje się na kartę rowerową, że 3-5-10 lat i zmiana partnera ??