Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewucha

Czy jemu chodzi o mnie?

Polecane posty

Gość Dziewucha

Kolega często do mnie zagaduje i żartuje sobie ze mnie Zawsze mi mówi cześć. Kiedyś mówił że chciałby założyć rodzinę mieć dzieci i niechciałby mieszkać sam. Ja mu powiedziałam żeby szukał w takim razie dziewczyny i on na to że będzie ale nie wie kiedy. Potem przez tydzień się do mnie nie odzywał wogóle. Czy jemu chodziło o mnie? 

Gość Benio

Oczywiście, że jemu chodziło o ciebie. Spłoszyłaś go tym tekstem żeby poszukał sobie dziewczyny. On oczekiwał zapewne na to, że powiesz mu, iż ty chciałabyś być jego dziewczyną. Gdy miałem 21 lat przeżyłem identyczną sytuację. Robiłem podchody do mojej koleżanki rówieśniczki. Ona wyskoczyła z tekstem, że dziwne, że nie mam jeszcze dziewczyny, że powinienem już dawno mieć dziewczynę gdyż jestem fajny. Głupio mi się zrobiło gdyż chciałem aby to ona była moją dziewczyną. Krępowałem się jej to powiedzieć prosto w oczy i oczekiwałem na gest z jej strony. Nie doczekałem się jej inicjatywy i odpuściłem. Nigdy nie zostaliśmy dla siebie kimś więcej niż kolegami. 

Gość Dziewucha
53 minuty temu, Gość Benio napisał:

Oczywiście, że jemu chodziło o ciebie. Spłoszyłaś go tym tekstem żeby poszukał sobie dziewczyny. On oczekiwał zapewne na to, że powiesz mu, iż ty chciałabyś być jego dziewczyną. Gdy miałem 21 lat przeżyłem identyczną sytuację. Robiłem podchody do mojej koleżanki rówieśniczki. Ona wyskoczyła z tekstem, że dziwne, że nie mam jeszcze dziewczyny, że powinienem już dawno mieć dziewczynę gdyż jestem fajny. Głupio mi się zrobiło gdyż chciałem aby to ona była moją dziewczyną. Krępowałem się jej to powiedzieć prosto w oczy i oczekiwałem na gest z jej strony. Nie doczekałem się jej inicjatywy i odpuściłem. Nigdy nie zostaliśmy dla siebie kimś więcej niż kolegami. 

Kurcze tylko ja się kiedyś pytałam z pół roku temu o co mu chodzi i on na to że jestem spoko i tyle. 

Gość Lorenzo01

A tam, z całym szacunkiem ale Benio bzdury pisze. Szkolne podchody, szkolnymi podchodami ale takie rozumowanie jest tylko charakterystyczne dla niepewnych siebie ciap. Nieśmiałych facetów, którzy liczą że dziewczyna podejmie inicjatywę. Co za czasy ?!

Jeżeli chodzi o autorkę to powinnaś traktować to wprost, bez podtekstów. Faceci bardzo,bardzo rzadko mówią coś między wierszami, prawie nigdy. Jeżeli mówi, że jesteś spoko tzn. że jesteś spoko koleżanką i tyle. Nie szukaj dziury w całym. 

Gość Dziewucha

T

7 minut temu, Gość Lorenzo01 napisał:

A tam, z całym szacunkiem ale Benio bzdury pisze. Szkolne podchody, szkolnymi podchodami ale takie rozumowanie jest tylko charakterystyczne dla niepewnych siebie ciap. Nieśmiałych facetów, którzy liczą że dziewczyna podejmie inicjatywę. Co za czasy ?!

Jeżeli chodzi o autorkę to powinnaś traktować to wprost, bez podtekstów. Faceci bardzo,bardzo rzadko mówią coś między wierszami, prawie nigdy. Jeżeli mówi, że jesteś spoko tzn. że jesteś spoko koleżanką i tyle. Nie szukaj dziury w całym. 

Tylko dlaczego by się przestał odzywać gdy mu powiedziałam żeby szukał sobie dziewczyny?

Gość Lorenzo01

Wiesz jak to z boku wygląda ? Zakładasz temat, w którym przysłowiowo analizujesz każde jego pierdnięcie pod kątem zainteresowania Twoją osobą. Oznacza to, że sama się zaczynasz wkręcać i analizować. To jest złe dla Twojej psychiki i powinnaś to olać. Będzie co ma być i zająć się innymi rzeczami/facetami.

A jeżeli już strasznie Ci zależy, żeby wiedzieć czy się jemu podobasz czy nie to zapytaj czy nie pomoże Ci naprawić pilota od telewizora 😄 A tak poważnie to możesz jemu zaproponować wyjście na drinka. Sama zobaczysz.